Ak Parti Gençlik kolları’ndan Boluspor’a büyük destek

27 Ağustos 2012

Bolulu genç işadamı Muhittin Palazoğlu’nun Boluspor’a destek vermek üzere almış olduğu 200 adet kombine kartını AK Parti İl Gençlik Kollarına hediye etti....

Bolulu genç işadamı Muhittin Palazoğlu’nun Boluspor’a destek vermek üzere almış olduğu 200 adet kombine kartını AK Parti İl Gençlik Kollarına hediye etti. İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz’ün böyle bir proje ile kendisine geldiğini belirten Palazoğlu “Böyle bir proje ile bana geldiğinde bende buna destek oldum. Bolu’da birçok genç arkadaşımız var ve bu arkadaşlarımızın da maçlara gitmelerini istiyoruz. Bu kombinelerin adil dağıtılması için en doğru adres olarak AK Parti Gençlik Kollarını görüyorum” şeklinde konuştu.

 

Genç işadamı Muhittin Palazoğlu AK Parti İl Binasında, Milletvekili Ali Ercoşkun, İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz ve Gençlik Kolları Üyelerinin katıldığı bir basın toplantısı ile Kulüpten almış olduğu 200 adet kombineyi gençlere teslim etti.

 

ERÇOŞKUN “TEŞEKKÜR EDİYORUM”

AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, Genç işadamı Muhittin Palazoğlu’nun bu örnek davranışından dolayı teşekkür ederek konuşmasında şu ifadelere yer verdi “Küçüklüğünden beri Boluspor taraftarı olan değerli genç işadamı kardeşimiz Muhittin Palazoğlu, satın almış olduğu kombine biletlerini AK Parti Gençlik kolları vasıtasıyla tekrar Boluspor’un hizmetine sunuyor. Bu kombineleri Gençlik Kollarımız her maçta Bolu’lu gençlerin kullanımına sunacaklar ve stattaki desteğin en üst seviyeye çıkmasına katkıda bulunacaklardır. Ben bu güzel proje için İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz’e ve bu imkânı sağlayan Sayın Muhittin Palazoğlu’na da çok teşekkür ediyorum” dedi.  

 

DELİGÖZ “KAPIMIZ TÜM GENÇLERE AÇIK”

Milletvekili Ali Ercoşkun’un ardından konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz ise, AK Parti İl Gençlik Kolları’nın kapısının bütün Bolulu gençlere açık olduğunu belirtti. “AK Parti İl Gençlik kolları olarak, Boluspor’umuza nasıl destek oluruz diye düşündük ve böyle bir proje yapmaya karar verdik” diyen Deligöz “Muhittin Palazoğlu benim çocukluk arkadaşımdır. Bu projeyi de kendisiyle paylaştım o da kabul etti. Ben sizlerin aracılığıyla Muhittin Palazoğlu’na çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

“AK PARTİ’NİN KAPISI BÜTÜN GENÇLERE AÇIK”

Bolu’daki bütün gençlere AK Parti’nin kapısının açık olduğunu belirten İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz “Bütün Bolulu gençleri Boluspor’a destek vermeye davet ediyorum. Bizlerin kapısı bütün Bolulu gençlere açıktır. Bunu sizlerin vasıtasıyla tekrar ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

“BU PROJE ORTAYA ÇIKTI”

“Boluspor’a gönül veren bir Boluluyum ve çocukluğum da Bolu’da geçti” diyen Muhittin Palazoğlu ise “ Boluspor’a destek olmak için neler yaparız diye konuşurken böyle bir proje ortaya çıktı. İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz kardeşimin böyle bir fikir ortaya atması sonucunda bende buna destek oldum” dedi.

Bolu’da birçok gencin olduğunu ve bunlarında maçlara giderek Boluspor’a destek olmasını istediklerini ifade eden Palazoğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi “Bolu’da birçok genç arkadaşımız var. Bu arkadaşlarımızın maçlara gitmelerini istiyorum. Bu Kombinelerin adil dağıtılması için en doğru adres olarak AK Parti Gençlik Kollarını gördüm.

Kombinelerin dağıtım ve organizasyonu tamamen Gençlik Kollarından yapılacak ve her maç kimlik teslimi ile takas olacak şekilde kombine sayısınca farklı arkadaşlar maçlara gidecekler. Dolayısıyla da burada daha fazla kişiye ulaşmış olacağız. Boluspor’a ufak bir katkı da bulunsak bile, çorbada bizimde bir tuzumuz olduğu için bundan memnuniyet duyacağız” dedi.

3568 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.090333938598633