Ak Parti İl Teşkilatı'ndan Boluspor'a Ziyaret

27 Ocak 2014

Ak Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın,...

Ak Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, İl Yönetim Kurulu üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolları Boluspor kulübünü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Savaş Abak ve kırmızı beyazlı yöneticiler ziyaret eden Ak Parti teşkilatları, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

“AĞLAYACAK, ZIRLAYACAK POZİSYONUMUZ YOK”

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunarken, Boluspor'un başarısı için her şeyi yaptıklarını dile getirerek şunları söyledi: “ 3 Ocak 2014 tarihinde olağanüstü kongremizi yapmak zorunda kaldık. Bizde genç bir ekip olarak yönetime talip olduk. Yönetime geldik. Amacımız, gayemiz Boluspor’u hak ettiği yere getirmek. Kulüpteki ve Boluspor’daki maddi sıkıntıları çözmek. Boluspor’u hak ettiği yerlere, götürmek ve taşımak. Bizim öncelikle hedefimiz, kulübü profesyonelce yönetmek. Diğer büyük kulüpler nasıl yönetiliyorsa, nasıl maddi tabloları varsa o şeklide kulübü hak ettiği yerlere getimek istiyoruz. İmkânların farkındayız. Bugüne kadar Boluspor kulübü başkanı olarak elimden geleni yaptım. Bu tarih itibariyle Boluspor’daki oyuncuların, kulüpten primleri dahil olmak kaydıyla hiçbir borçları, alacakları yoktur. Tabi sizlerin yardımı, Bolu halkının ve iş adamlarının yardımı olmadan bu kulübün ileriki günlerde ayakta kalması zor. Bizim amacımız, Boluspor’u hak ettiği yerlere taşımak. Profesyonelce ve şeffaf bir şekilde yönetmek. Bolu halkının şunu bilmesi gerekiyor. Herkesin 1 TL, 1 Kuruş bir şekilde maddi destekte bulunması gerekiyor. Belediyelerden yardımlarımız var. Yönetimlerin önce düzgün ve profesyonel yönetimler olması gerekiyor. Her gelen yönetim geçmiş yönetimlerle ilgili sıkıntılar yaşıyor. Bizim burada ağlayacak, zırlayacak pozisyonumuz yok. Biz her şeyi bilerek geldik. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.”

“BAŞKANIN DESTEKÇİSİYİZ”

Abak’ın ardından söz alan Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ise, şöyle konuştu: “Boluspor, Bolumuzun önceliklerinden bir tanesidir. Bolu’nun iki tane kutsalı vardır. İzzet Baysal ve Boluspor’dur. Bolu bizim için önemlidir. Yönetim değişikliği oldu. Genç, cevval başkanımın da söylediği gibi şeffaf bir kulüp noktasında yine Bolu insanı taşın altına elini soktu. İnşallah bundan sonra başkanımızın destekçisiyiz.”

“BOLUSPOR’UN ÜNÜ, MARKASI TÜRKİYE’Yİ HATTA SINIRLARI AŞAN BİR DEĞERDİR”

Küpçü’nün ardından konuşan Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ise, şunları dile getirdi: “ 3 Ocak’tan bu yana görev alan, genel kurul tarafından bu göreve layık olarak getirilen başta kulüp başkanımız ve yöneticileri tebrik ediyorum. Bu ciddi bir medeni cesaret gerektirir. Süper lig’de olsun, PTT 1’nci ligde olsun herhalde en genç ve en genç yönetime sahibiz. Boluspor’un ünü, markası Türkiye’yi hatta sınırları aşan bir değerdir. Siyaset üstü belli bir grubun değil, bütün Bolu’da yaşayan insanların ortak paydasıdır. İnşallah bu mücadele hırsı ikinci yarı itibariyle devam eder. Bu sezonu kazasız, belasız bir şekilde atlatırız.”

“BOLUSPORUMUZ LİGDE EN SIKINTILI DÖNEMİNİ GEÇİRİYOR”

Ziyarette son olarak söz alan Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın ise, şöyle konuştu: “ Bugün, 3 Ocak’ta yapılan kongre sonrasında Bolusporumuzun yaklaşık 50 yıllık tarihindeki en genç kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri bu cesaretten dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Yeni Başkanın ve yönetim kurulu üyelerinin Boluspor’a hayırlar getirmesi temennisinde bulunuyorum. Takım olmanın arka planında yatan en önemli şeylerden bir tanesi de başarıları paylaşmak çok kolaydır. Önemli olan başarısızlığı paylaşabilmektir. Bolusporumuz ligde en sıkıntılı dönemini geçiriyor. İnşallah bu sıkıntıyı takımımız ikinci devrede alacağı galibiyetlerle atlatacaktır. Önümüzdeki sezondan itibaren yeni hedeflere yelken açacağını düşünüyorum.”

1634 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.13264918327332