Akademi Liglerde Ne Sonuçlar Alındı

17 Nisan 2013

Akademi liglerde 35. hafta geride kaldı. Boluspor bu hafta rakipleri karşısında üç karşılaşmada galibiyetle dönerken deplasmanda oynanan üç akademi maçında bir galibiyet...

Akademi liglerde 35. hafta geride kaldı. Boluspor bu hafta rakipleri karşısında üç karşılaşmada galibiyetle dönerken deplasmanda oynanan üç akademi maçında bir galibiyet 2 mağlubiyet öne çıkarken iç sahada oynana maçlarda da ekiplerimiz iki galibiyet aldı.

Boluspor akademi takımları 35. hafta karşılaşmalarını tamamladılar. U14,15,18 takımları Rize deplasmanında sahaya çıktılar. İlk maçta  haftalardır rakiplerine karşı iyi futbol oynayıp sonuçlarla yüz güldüren Boluspor U14 takımı içeride oynadığı  13 maçta  yüz güldürmüştü. Bolu da oynanan Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında öne çıkan U14 takımı Rize deplasmanında adeta gol oldu yağdı.

Çaykur Rizespor karşısında maça etkili başlayan U14 takımımız rahat bir oyunla maçın kontrolünü eline alıp arka arkaya goller bulan taraf oldu. Boluspor U14 takımı adına Ahmet 2 gol Kutay ,Özgür, Hakan birer gol atarak Rize deplasmanında 5-0 kazanmayı bildiler.

Rize'de oynan diğer karşılaşmalarda U15 takımımız sahaya çıktı. Rakibi karşısında kötü bir oyun ortaya koyan Boluspor kalesinde gördüğü pozisyonlara engel olamadı. Ekibimiz U15 takımı Çaykur Rizespor karşısında maçı 5-1 kaybeden taraf oldu.

Karadeniz de son maçı U18 takımı oynadı. Bu maçta Boluspor takımından galibiyet beklenirken oynanan futbol hayal kırıklığı yaşattı. Son haftalardaki istekli futbollarını Rize karşısında gösteremeyen U18 takımı kalesinde geçmiş haftalara nazaran çok gol görmesi dikkatlerden kaçmadı. Ligde 35 puanı bulunan Boluspor U18 takımı ligde son sırada 20 puanı bulunan  Çaykur Rizespor2a 5-1 yenilmekten kurtulamadı.

Akademi liglerinde ise Bolu da oynanan karşılaşmalarda U16 takımı Kardemir Karabükspor takımı ile karşılaştı. Bu karşılaşmada iyi futbolunu sahaya yansıtan ekibimiz Furkan Narin 3 golü ile üç puanı alan taraf oldu ligde 62 puanla  5. sırada olan U16 takımımız aldığı galibiyetle üst sıraları kovalamaya devam etti.

Haftanın son maçında ise U17 takımımız sahasında Kardemir Karabükspor U17 takımını konuk etti. Bu karşılaşmada da oyunun hakimi olan ekibimiz rakibini 4-1 yenerek haftayı üç puanla tamladı

 


1820 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.063987970352173