Akademi takımları fırtına gibi

7 Kasım 2012

Akademi Ligler'de Boluspor fırtınası vardı. Kayserispor ile oynanan 5 karşılaşmada Boluspor akademi takımları 4 galibiyet alarak camianın yüzünü güldürdü. U14- Kayserispor - Boluspor:...

Akademi Ligler'de Boluspor fırtınası vardı. Kayserispor ile oynanan 5 karşılaşmada Boluspor akademi takımları 4 galibiyet alarak camianın yüzünü güldürdü.

U14- Kayserispor - Boluspor: 0-3

Boluspor Akademi takımları haftaya bomba gibi giriş yaptı İlk maç Kayseri de U14 takımıyla oynandı. Son haftalarda aldığı arka arkaya galibiyetlerle bir çıkış yakalayan U14 takımımız deplasman da 3 gol atarak bir başarıya imza attı. Takımımızın gollerini ise Özgür, Enes, Özay kazandırdı.

U15- Kayserispor - Boluspor: 4-1

Akademi liglerde ikinci karşılaşmamız yine Kayseri'de oynandı. Bu karşılaşmada U 15 takımımız ev sahibi takım karşısında en iyi şekilde mücadele etse de müsabakayı 4-1 kaybederken, ekibimizin golünü Mutlu kazandırdı.

U16- Boluspor - Kayserispor : 3-0

Boluspor bu hafta Kayserispor ile karşılaşırken Bolu'da ki ilk maçı da U16 takımımız oynadı. Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan ekibimiz 3-0 gibi net bir skorla sahadan ayrılırken, Boluspor U 16 takımımızın gollerini ise Mustafa Coşkun 2, Burak kazandırdı.

U17- Boluspor ' Kayserispor:5-0

Akademi liglerde en farklı karşılaşma U17 takımımızdan geldi. Rakibi karşısında 5 gole imza atan Boluspor U 17 takımımızın gollerini Abdullah 3, Tolunay, Emrullah kazandırdı.

U18- Kayserispor - Boluspor:1-4

Haftanın son maçı Kayseri de oynandı. U 18 takımımız Kayserispor karşısında adeta plaka yazdı. Boluspor U 18 takımımız karşılaşmayı 1-4 kazanırken, maçtan aldığımız bilgiler neticesinde geçtiğimiz haftalarda kadro dışı kalan Mert Dede'nin uzun bir aradan sonra sahaya ilk 11 de çıkması ve yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vuran oyuncu olduğu söylendi. Boluspor'un gollerini ise Yasin 2 Bektaş, Seyitcan kazandıran oyuncular oldular.


2288 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.32769894599915