Alaaddin Yılmaz Yalnız Bırakmıyor

13 Kasım 2011

Boluspor maçı için Tavşanlı'ya giden Belediye Başkanı ve Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkçı karşılaşmayı izlediler.   Soğuk havaya rağmen maça gelerek...

Boluspor maçı için Tavşanlı'ya giden Belediye Başkanı ve Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkçı karşılaşmayı izlediler.

 

Soğuk havaya rağmen maça gelerek Kırmızı beyazlı ekibimizin yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz  heyecan'la karşılaşmayı izledi. Kütahya Belediye Başkanı ile maça gelen Alaaddin Yılmaz  her defasında  yaptığı açıklamalarda  ben sizlerin kötü gününüzde yanınızda olurum mesajını Tavşanlı'da da gösterdi. Son haftalarda galibiyet hasreti çeken kırmızı beyazlı ekibimizin yanında olan Alaaddin Yılmaz heyecanla karşılaşmayı izlerdi. Son dakikalarda atılan beraberlik golüne de sevinen Yılmaz  son anlara  1-0 geride giren Boluspor'un beraberlik golü sonrası da maç sonu 'Hiç yoktan iyidir yenilmeden Bolu ya dönüyoruz' dedi.

 

Sadece Altı  Yönetici    

 

Tavşanlı Linyitspor karşılaşan Boluspor'u  bu zorlu karşılaşmada  sadece altı yönetici izledi.

Hemen hemen her deplasmana gelen yöneticilerden Nadi Okur, Seckin Kavarna Hakan Dizman, Ahmet Ufuk Güler,M urat Gürol, Ömer Konuk maça gelirken eski yöneticilerimizden Ali Aydoğanlı ile eski aş Başkan Recep Aydoğanlı da karşılaşmayı izleyenler arasın dalardı. İlimizin mali müşavirlerinden Boluspor taraftarı Gökhan Dere ile iş adamı İsmail Kavarna ve Ortaklar otel müdürü Aykut Şanver Boluspor'u yalnız bırakmadılar  

  

 

Serkan'ın  Sert Futbolu Delirtti  

 

Karşılaşmada Serkan Özsoy'un  Ümit Tütünci 'ye sert girmesinin ardından oyun alanı birden karıştı. Tekmelerin yumrukların atıldığı olayda Serkan yaptıklarını görmeyen karşılaşmanın hakemi Ümit Tütünci ye sarı kart gösterdi. Canı yanan Boluspor' lu oyuncu Ümit Tütünci Özsoy'un küfür etmesinin ardından iyice sinirlenince ortalık birden karıştı Boluspor'lu oyuncu Ümit'in sakinleştirilmesi için  araya diğer futbolcular girerek Ümit'i sakinleştirirdiler. Karşılaşma  boyunca Serkan Özsoy sert futbolu dikkatlerden kaçmadı.

 

Penaltımız Verilmedi  

 

Karşılaşmada 56. dakikada Emre Toraman'ın kullandığı serbest atışta ceza alanına atılan topta Serkan Özsoy oyuncumuz Veli Kızılkaya'yı yaka paça yere indirdi. Bu Pozisyonda hem yan hakem hem de maçın orta hakemi Koray Gencerler bu pozisyonu es geçerek penaltımızı vermedi.

 

 

Veysel  Pozisyonlara Giremedi  

 

Karşılaşmada etkisiz bir futbol ortaya koyan Veysel Cihan Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında topla fazla buluşamadı. Pozisyon azlığının olmasından dolayı da fazla top alamayan Veysel'in durgun futbolu gözle görünürken Cihat Arslan karşılaşmanın 70. dakikasından oyundan alarak yerine Cafercan'a şans verdi.

  

Soğuktan bol bol çay içtiler

 

Tavşanlı'da güneşli ve soğuk havada oynanan karşılaşmada yöneticilerimiz adeta dondular. Karşılaşma için Tavşanlı'ya gelerek maçı izlemek isteyen yöneticiler maç saatini beklerken soğuktan yerlerinde duramadılar . Maç saatine kadar buldukları çayla ısınırlarken 'Bizim Bolumuza soğuk derler. Donduk bugün burada' dediler.

 

 

Taraftar Yalnız Bıraktı

 

Boluspor Tavşanlı'da taraftarları tarafından yalnız bırakıldı . Taraftar guruplarının gitmediği maçta misafir takım taraftarına ayrılan yerde sadece Bolu'dan 5 taraftarımız vardı. Futbolcumuz Veli Kızılkaya'nın mahalle arkadaşlarının geldiği maçta 20 kişi Boluspor taraftar tribününde maçı izleyenler arasın dalardı.

 

 

 

 

 

2414 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • İsmail Aycan
    13 Kasım 2011 • 18:12
    Bolusporluyuz.com sitesini tebrik ederim. Her deplasmana giderek bizleri bilgilendirdikleri için.. Saygılar...
  • Mehmet Efe
    13 Kasım 2011 • 19:24
    Sayın başkanı 10 Kasım törenlerinde de görmek isteriz...

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10711002349854