Ali Beykoz, Fatih Terim’i destekledi!

12 Ocak 2015

Geçtiğimiz hafta içi İstanbul’da yapılan 23. Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri’nde konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, Spor Toto 3. Lig ekipleriyle ilgili tespit ve önerilerine eski Boluspor Teknik Direktörü ve şuan ki Gölcükspor teknik direktörü Ali Beykoz destek verdi.

İstanbul’da gerçekleştirilen seminerin ardından Fatih Terim ile baş başa 1 saat görüşme yapan Beykoz, futbol adına verimli bir toplantı gerçekleştirdi. Eski Boluspor ve Gölcükspor Teknik Direktörü Beykoz, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in “Ülkemizin 127 profesyonel kulübü kaldırması mümkün değil. TFF süratle kalite değerlendirmesi yapmalıdır. Öncelikle 3. Lig'de kriterleri tutan kulüplerimiz 2. Lig'de, tutturamayanlar ise futboluna BAL liglerinde devam etmelidir. Bunun için programlarımız var” şeklindeki sözleriyle ilgili değerlendirmede bulundu.

TERİM İLE BİR ARAYA GELDİ

23. Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri’nde Fatih Terim ile bir araya gelen eski Boluspor ve şuan ki Gölcükspor Teknik direktörü Ali Beykoz, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile bilgi alışverişinde bulundu. Yaklaşık 1 saatlik görüşmede Türk futbolunu masaya yatıran Beykoz ve Terim bir çok konuyu değerlendirdi ve geçmişe dayanan dostluklarını tazeledi. 

FATİH HOCANIN SÖZLERİNİ DESTEKLİYORUM

Gölcükspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, Fatih Terim'in söylemlerini doğru bulduğunu ancak kriterlerle ilgili söylemlerin yöneticilere anlatılması gerektiğini anlatarak, şunları söyledi “Bana göre, her kulübün zararsız, borçsuz yönetilmesi gerekir. Bu kadar paralar heba edilmemeli. Kocaelispor örneği ortada, birçok kulüpte o yolda gidiyor. Kahvedeki faksla, soyunma odası yoksa kulüp yönetilemez. Eğer bu kriterler uygulanırsa biz takımımızı PTT 1. Lig'e hazırlayalım. Bir lira borcumuz yok, 3-4 tane antrenman sahamız var, stadımız var. Hollanda'da bu var, kriterleri tutan kulübü örneğin 2. Lig'den başlatıyor. Ama kulüplerin kendisine çeki düzen vermesi lazım. Örneğin, 100-200 milyara futbolcu alıyorlar, soyunacak yerleri yok. Fatih hocanın sözlerini destekliyorum. Kulüp bütçesine düzenleme yapılması lazım” diye konuştu. 

Haber: Hamza Türdü

2191 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067233800888062