Ali Karakaş “ Varsa Yoksa Emre Kılınç !”

2 Aralık 2014

Alternatif Spor Medyasının en büyük sitelerinden TransferMerkez.com yazarlarından ve editörlerinden Ali Karakaş sitemiz için bu hafta oynanan Boluspor , Kayserispor karşılaşmasını değerlendirdi.

“Varsa Yoksa Emre Kılınç”

Bu hafta Boluspor-Kayserispor maçı için Bolu Atatürk stadyumundaydım.
Kısa ve öz bir yazı yazacağım ve  daha çok oyuncular ve teknik ekip üzerinde duracağım.

Maça çok iyi başlayan Boluspor henüz 8. dakikada yan toptan gelen ortada çok iyi yükselen Prijović rakibe de çarpan topla durumu 1-0’a getirdi.  Daha sonra karşılıklı ataklarla geçen bir maç izledik. Karşılaşmanın ilkyarısı da bu skorla bitti.

İkinci yarı başlama düdüğüyle birlikte yaptığı değişikliklerle Kayserispor daha etkili oynamaya başladı. 51. dakikada bu atakların birinde penaltıdan ikinci yarı oyuna giren Anıl ile durumu eşitledi.

Beraberlik golünden sonra ilkyarının benzeri bir mücadele izledik. Karşılıklı ataklarla geçen dakikalar. Fakat 78.dakikada Boluspor’un en önemli ayağı sahneye çıktı ve  şahane bir serbest vuruşla durumu tekrar 2-1’e getirdi.

Maçın bu şekilde biteceği düşünülürken biranda Kayserispor sahası sağ kanadında korner direğine yakın bir yerde hakemin anlaşılmaz bir kararından dolayı saha içinin karışması ve hakem tarafından saha dışına gönderilen tercümanın ve buna tepki veren seyircinin karıştığı gerginlik saha içerisinde oyunculara da yansıyınca Boluspor oyuncularının bir anlık dikkatlerinin dağılması sonucu tecrübeli Kayseri spor ayakları durumu tekrar 2-2’ye getirdi.

Sezon başında Boluspor’un takım olması halinde Play Off’ta olacağını söylemiştim. Hala aynı fikri taşımaktayım. Fakat maalesef Reha hocanın kulübesi hiç zengin değil. Oyuna girip durumu değiştirecek bir oyuncu yok. Saha içerisinde oyunu yönlendirecek tabiri caizse "abi" yok. Takımın her şeyi Emre Kılınç varsa yoksa Emre Kılınç. Aldığım istihbarata göre de Beşiktaş başkanı sayın Fikret Orman’ın bilakis istediği ve her konuda Boluspor’la anlaştığı bilgisini aldım.

orta saha oynayan Bilal Gülden’de Boluspor için değerli bir oyuncu. Biraz daha hücum yönünü geliştirirse bu lige fazla olduğunu düşünüyorum.

Reha hocanın sezon başında alternatifsiz bir kadro kurduğunu düşünüyorum. İnşallah devre arası takviyelerle bu güzel şehre yakışan bir kadro ile süper ligin kapısını aralar.

Kayseri spor ile alakalı kısa ve öz yazacağım. Şuanda oyuncular isimleriyle oynuyorlar acil olarak takıma teknik direktör gerekiyor. Yoksa süper ligi bu sene zor görürler.

Hakem Abdullah Yılmaz içinde birkaç kelam edelim.

Acilen hakemliği bıraksın varsa kendi mesleğini yapsın. Hem daha önce yönettiği Altınordu hem de Boluspor Kayserispor  maçını izledikten sonra bu kanıya vardım. Seyirci ve oyuncuların etkisiyle düdük çalıyor. Kuralları pek kullanmıyor.

Bolu’da karşılaşmayı yakından takip ederken, bizi Bolu’da ağırlayan Bolu’nun önde gelen muhabirlerinde Fahri Gündüz, Fatih Gündüz,  Burhan Yeşiltaş,  Hakan Aydın’a  ve KEBAP 14 mekan sahibi Erkan Adıyaman  beye göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı Transfer Merkezi sitemiz adına sonsuz teşekkürler.

3992 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.048189163208008