ALMANYA’DA BOLUSPOR ZİRVESİ

1 Haziran 2016

Boluspor’da hafta sonu yapılan olağan kongrede delegelerin 298 oyunu alarak, kırmızı beyazlıların yeni başkanı olan Necip Çarıkçı, Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz ile ikili temaslarda bulunmak üzere soluğu Almanya’da aldı. Çarıkçı ve Yılmaz Boluspor’a büyük gelir getirici bir proje üzerinde çalışmalarını hızlandırdı.

BOLUSPOR’A BÜYÜK GELİR KAYNAĞI

Hafta sonu yapılan kongrede Boluspor’un tarihindeki 18.Başkan olan Necip Çarıkçı, çalışmalara hızlı başladı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Almanya’ya uçan Çarıkçı, kırmızı beyazlılara gelir getirici projelerle ilgili ikili temaslarda bulunuyor. Kırmızı beyazlılar için görüş alışverişinde bulunan Çarıkçı ve Yılmaz yaptıkları girişimler sonucu destek sözü aldı.

BÜYÜK PROJEDE İŞ İMZAYA KALDI 

Edinilen bilgiye göre, Yılmaz ve Çarıkçı ikilisi büyük bir projenin son detaylarını görüşüp karara bağlamak için Almanya’da görüşmelerini sürdürüyor. Hafta sonuna kadar görüşmelerin olumlu sonuçlanacağı gelen haberler arasında yer alırken, Yılmaz ve Çarıkçı’nın kırmızı beyazlılara gelir getirici büyük projenin tamamlanması için yoğun çaba sarf ettikleri öğrenildi.

Yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanırsa Boluspor için büyük gelir kaynağı olacak projenin ardından, kulübün kasasına hatırı sayılır bir rakamda nakit girişi sağlanacak.

GÖREV DAĞILIMI YAPILACAK

Projenin onaylanıp, hayata geçmesinin ardından gözler transfere çevrilecek. Boluspor’un yeni Başkanı Necip Çarıkçı’nın hafta sonu Almanya seyahatinden dönüp, Yönetim Kurulu’nda görev dağılımını yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

YENİ TEKNİK ADAM BELLİ OLUYOR

Kırmızı beyazlılarda Yönetim Kurulu’nu görev dağılımı yapıldıktan sonra gözler takımın başına getirilecek teknik adama çevrilecek. En kısa sürede Boluspor’a fayda getirecek bir teknik adamla anlaşmak isteyen kırmızı beyazlılar, teknik adam sorununu çözdükten sonra transfere yönlenecek.

OYUNCULAR GÖRÜŞME ODASINA

Kongre sonrasında ilk açıklamasında, 7–8 oyuncunun takımda kalacağını ve 13–15 arası transfer yapılacağının sinyalini veren Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, ilk etapta iç transferde takımda kalacak oyuncuları belirleyecek. Çarıkçı ve transfer komitesi iç transferi çözdükten sonra takıma katılacak oyuncuları masaya yatıracak. Yeni gelecek teknik adamın raporu doğrultusunda eksik bölgelere takviyeler yapmayı planlayan kırmızı beyazlı ekip bu transferleri kampa yetiştirmek için yoğun çaba sarf edecek.

2016–2017 futbol sezonunda büyük bir yapılanma sürecine girmesi beklenen Boluspor’da yeni teknik adam ve yapılacak takviyeler şimdiden merakla bekleniyor.

2439 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067417860031128