Almanya'dan Desteğe Hazırım

10 Haziran 2013

Boluspor 'a 89 yılında transfer olup yıllarca Kırmızı Beyazlı formayı giyen Ayhan Erusta adeta Almanya dan ince mesaj gönderdi. Almanya da TFF...

Boluspor 'a 89 yılında transfer olup yıllarca Kırmızı Beyazlı formayı giyen Ayhan Erusta adeta Almanya dan ince mesaj gönderdi. Almanya da TFF Milli takımlar izleme Scout'u Ayhan Ersuta Boluspor'un başarısızlıklarına inanamadığını söylerken 'Boluspor da her imkan var. Başarı yok bunun incelenmesi lazım' dedi.

Futbolu bıraktıktan sonra Almanya da yaşamına devam edip futboldan kopmayan Erusta TFF adına Scoutluk yapmaya devam ediyor. Boluspor ile ilgili değerlendirmeler de bulunurken bazı arkadaşlarına da sitemde bulundu. Boluspor için bizden kimse destek istemiyor dedi. Sözlerine söyle devam eden Ayhan Ersuta 'Biz İmdat ile sürekli telefonlaşıyoruz dünde telefonlaştık. Bana Boluspor'la ilgili üzüldüğünü anlattı. Tesislerin olduğunu ve imkanların mükemmel olduğunu fakat bir türlü başarının gelmediğini ifade etti. '

'Üzüldüm '

İmdat Kum benim Türkiye'de tanıdığım dürüstlükte Boluspor'a gelmiş geçmiş fedakarlık yapan ender insanlardan biri diyebilirim. Basından Boluspor takip ediyorum bir türlü başarı gelmiyor her sene bir takım yenilikler oluyor. Genellikle alt yapıda bir takım sıkıntıların olduğu görünüyor ve buradan üst yapıya oyuncu fazla çıkmıyor. Her dönem birileri gelip gidiyor. Diyeceğim İmdat neden bu ekiplerin içinde yer almıyor.  Bu arkadaşın unutulmasına çok üzüldüm. UEFA A-Lisansıda varmış. Fahri inan bu İmdat Kum gibi diğer insanları Boluspor ekibine katmadığı süre içinde bir şeylerin olabileceğini inanmıyorum üzülerek.

'Almanya'dan Desteğe Hazırım'

Bak bende Almanya'dan destek vermeye hazır olduğumu defalarca Kazım'a söylemiş tim. Buradan senin aracılığınla bunu tekrar paylaşıyorum. Fakat bu kulüpte başkanlar kendi çıkarı olduğu menajer şirketleriyle çalışıyor gibi geliyor bana. İnşallah bu yönetim ayni hataya yapmaz. Dilleğimiz bizlerinde unutulmaması İmdat gibi arkadaşlar dan Boluspor'un faydalanması. Bende Almanya 'dan desteğe hazırım fakat hatırlamak istemiyorlar galiba unutulduk diye düşünüyorum.

'Ekmeğini yediğim Boluspor'a buradan katkı yapamıyorum'

Bak benim yerim belli Berlin deyim. Kazım'a defalarca söyledim. Yöneticilere beni hatırlat hizmete hazırım dedim. Cüneyt'in de haberi var fakat onlar başkaları ile  çalışmayı tercih ediyorlar nedendir. Anlayamadım Almanya'dayım TFF'de  Scoutluk yapıyorum.  Futbolun içindeyim. Binlerce futbolcuyu yakından takip ediyorum ama ne yazık ki ekmeğini yediğim Boluspor'a buradan katkı yapamıyorum. Buda beni kahrediyor. Boluspor iyi şeylere layık.  Öyle Video ile  bir maç izlemeyle oyuncu alınmaz diye düşünüyorum. Menajerlik yapmıyorum , TFF çalışanıyım. Buradan Milli takımlara oyuncu tavsiye ediyorum. Onun için bir iş beklentimde yok. Burada beğendiğim ve gelecek vaat eden oyuncuları Bolu'ya yönlendirmek isterim. Şimdiki başkanımıza ve yönetime  Boluspor  için Almanya'dan Scoutluk yapmaya  destek vermeye hazırım.

Ayhan Erusta'nında yer aldığı Genç Milli Takımlar'ın Avrupa seçmeleri başladı

http://turkiyefutbolfederasyonu.com/genc-milli-takimlarin-avrupa-secmeleri-basladi.html 

4080 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.07886815071106