Alnınızdan Öpüyoruz

2 Temmuz 2012

Bursa da ikinci etap maçlarına katılan Boluspor U-13 takımımız Galatasaray U-13 takımına karşı final maçında kaybetti. Karşılaşmaya her iki takımda...

Bursa da ikinci etap maçlarına katılan Boluspor U-13 takımımız Galatasaray U-13 takımına karşı final maçında kaybetti.

Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken kırmızı beyazlı ekibimizin ilk yarıda  bir topu direkten döndü. 60. dakika sonunda girdiği pozisyonları gole çeviremeyen ekibimiz sarı kırmızılı ekibin üç golüne engel olamayınca final karşılaşmasını kaybetti.

Boluspor U-13 takımımızı Bursa''da yapılan 2. Etap maçlarında ilk iki maçını kazanarak adını finale yazdırmıştı. Şimdiye kadar oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmeden ikinci etaba kadar çıkan genç oyuncularımız Bursa da oynanan maçlarda da kırmızı beyazlı formayı layığı ile temsil etmesini bildi.Türkiye de oynanan U-13''ler gurup maçlarında ilk 8'e girip Boluspor formasını layığı ile temsil eden Boluspor şimdiye kadar oynadıkları 24 maçta  kalesinde sadece 4 gol gördü.

Boluspor U-13 Galatasaray U-13 arasında başlayan şampiyonluk maçında her  iki takımda kontrollü bir oyun maça başladı. İlk dakikalarda Boluspor ataklarını önde karşılayan Galatasaray  kalesinde tehlikeli pozisyon görmemek için dikkatli olan sarı kırmızılı ekip 14. dakikada sol taraftan yakaladığı kontra atakla golü buldu. Galatasaray adına Burak Can takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Boluspor U-13 beraberlik golü için rakip kaleye giderken bir topuda şansız bir şekilde direkten döndü.

İlk yarı 1-0 sona ererken ikinci yarıda Boluspor beraberlik sayısı için posizyonlar bulurken bir türlü kaleciyi geçemedi. Kaçan gollerin ardından Galatasaray 42. dakikada Recep Gül ile ikinci golü bulurken 41. dakikada da ilk golün sahibi Burak Can üçüncü golü atarak karşılaşmada durumu 3-0 getirdi.

Kırmızı beyazlı ekibimiz oyun olarak otoriteler tarafından alkış alırken bazı oyuncularımızda dikkatli bir şekilde izlenmesi gözlendi.

 

 

 


2848 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.44305086135864