Alsancak'da Gol Yağmuru

6 Aralık 2010

Bolusporluyuz.com yazar kadrosuna çok önemli bir isim daha eklendi.  Geçtiğimiz haftalarda Bolu Hakem camiasının en etkili isimlerinden biri olan Tansel...

Bolusporluyuz.com yazar kadrosuna çok önemli bir isim daha eklendi.  Geçtiğimiz haftalarda Bolu Hakem camiasının en etkili isimlerinden biri olan Tansel Gülen Bolusporluyuz.com yazar kadrosuna dahil olurken bu hafta itibari ile bu isimlere Kanal 9 "Ters Köşe" programı yapımcısı ve sunucusu Ahmet ÖZER'de katıldı. Her hafta ligin değerlendirmesini yapan Ahmet Özer bu hafta itibari ile Boluspor maçlarını da analiz edecek.

Ahmet Özer'in " Alsancak da Gol Yağmuru" yazısını sizlerle paylaşıyoruz.

ALSANCAK DA GOL YAĞMURU

Bu sezon bilhassa içinde büyük ekonomik sorunların boy gösterdiği İzmir'in köklü temsilcisi Altay ile küçük kentin büyük takımı  Boluspor'u karşı karşıya getiren müsabaka ev sahibi Altay oyuna 4-4-2  Boluspor ise 4-3-3 dizilişi ile sahada yer aldığı müsabakada gol sağanağı altında geçti.

Altay'ın iki kere öne geçmesi rağmen Boluspor'un son saniye golüyle  3-3'lük eşitlikle sona erdi. Müsabakanın orta hakemi
Fethi Serkan Koçak
vermiş olduğu kararlarla resmen maçın sonucuna tesir etti. Penaltı Kararı ise tamamen yanlış ve çok ağır bir karardı.
Müsabakanın bitiş düdüğüyle birlikte cereyan eden  arbede de bunun bir parçası olarak  akıl hafızalarımıza kazınmış oldu.
Bence Altay'ı bu ligde çok zor günler beklemektedir.
Bir ayrıntıyı dile getirmek istiyorum. 2009-2010 Yani geçtiğimiz sezon Boluspor  34 müsabakanın sonucunda gördüğü bir kırmızı Kart görmüş ve 03 Haziran 2010 tarihinde Necip Çarıkçı ve Emin Semercioğlu Bank Asya 1.lig FairPlay ödülünü Kazanmıştı.
Bu sezon ise  ligin 14. Haftası geçilirken Boluspor 7 Kırmızı kartla ligin en agresif  takımı görüntüsünde olup, çıktığı  14 müsabakada  attığı 25 Gol ile ligin en fazla gol atan takımı, yediği 19 gol ile ise ligin en fazla gol yiyen 4. takımı arasına girmiştir. Bu konuyu Boluspor kulübü es geçmemelidir.


Burak Akdiş ile Özgür Bayer'i ilave etmediğimizde Boluspor'un yaş ortalaması 24 olup son derece genç ve bir o kadarda dinamik ve etkili oyuncular.  Bolusporun kadrosuna bakıldın da, mevcut kadroda diğer takımları dudak ısırtacak düzeyde oyuncuların çoğunluğu yer almaktadır. Şampiyon olmaması 19 yıllık süper lig  hasretinin bu sezon son bulmaması için hiç neden görülmüyor. Dört dörtlük bir başkan ,arkasında müthiş bir ambiyans , şehirde kenetlenme, her şey mükemmel.
Burada iş teknik adam Levent Eriş'e iş daha fazla düşmekte.
Teknik Direktörü Levent Eriş'e bir parantez açarsak, Boluspor'dan beklentiler büyük bu beklentileri de başaracak düzeyde kadro ve imkanlar sahip. Bolu' da ve Boluspor'da defans hattını daha sağlam örgü dizaynına Kurmuyorsun ?? Neden adam adama oynatmıyorsun ?? Neden daha fazla oyuna ağırlığını koymuyorsun ?? Son iki haftadır içerde dışarıda 3'er gol atıyor lakin kazanmak için yetmiyor. Neden Acaba ?? diye sormak isterim.
Defans, Müdafaa, Stoper Geri hat bir birine uyumlu değil. Levent hoca
buda böyle olunca Giresun' da öne geçiyorsun 0-1 müsabaka 2-1, Rize de öne geçiyorsun 0-1 Müsabaka 2-1, içerde Ordu ya karşı öne Geçiyorsun 1-0 sonuç Yine 2-1 Mağlup. Akhisar müsabakasındaki 3-1 den 3-3' e gelişte bunun imzalı göstergesi. Sizden beklenen beklentinin farkında olmalısınız ve bu kenti mutlu sona ulaştırmalısınız.

Ahmet ÖZER

 

2000 kez okundu.

3 yorum yapılmış
  • Ümit
    6 Aralık 2010 • 13:38
    Allahına Kurban Ahmet Özer çok Güzel Yorumlamış Tespitleriniz son Derece Dogru levent hoca dikkate alır inşallah, Bolusporumuzu süper Ligde Görmek İstiyoruz
  • erdoğan
    6 Aralık 2010 • 15:12
    marınho ahmet özer türkiyeye seni geleceğin yıldız hocalarından biri olarak göruyorum sihirbaz mısın nesin ne dersen çıkıyor
  • ERDEM ONUK
    6 Aralık 2010 • 16:18
    Futbol Bilginin Güzelligi yazılarına Yazmış Ahmet özer Eline Kalemine Saglık Teşekkürler

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.29733204841614