Altın çocuklar finalde

11 Nisan 2014

  Coca-Cola Akademi Liginde mücadele eden ve İç Anadolu grubunda aldığı başarılı sonuçlarla Nike Premier Cup Türkiye Şampiyonasına katılan Boluspor U15...

 

Coca-Cola Akademi Liginde mücadele eden ve İç Anadolu grubunda aldığı başarılı sonuçlarla Nike Premier Cup Türkiye Şampiyonasına katılan Boluspor U15 takımı, eleme karşılaşmalarının yarı finalinde İstanbul’da Zara Ekinspor ile karşı karşıya geldi Kırmızı beyazlılar, rakibini Kutay penaltıdan ve Özgür Kazar’ın golleri ile  2-1 mağlup ederek adını finale yazdıran ekimiz Avrupa macerası için yarın final maçına çıkacak.

 

Premier Cup 14 Türkiye Finalleri de boy gösteren Boluspor U15 takımı karşılaşmaya çok iyi başlarken baskısını ilk dakikalarda gösterdi oyunu rakip Zara Erkinspor  yarı alanında oynamaya başladı. Boluspor U15 takımının baskısı karşısında sahasından çıkmak da zorlanan Zara Erkinspor ceza sahası içinde hata yapınca ekibimiz penaltı atışı kazandı.Dakikalar 15’i gösterdiğinde kırmızı beyazlılar, penaltı kazandı. Topun başına geçen Kutay, Boluspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Ekibimiz öne geçmenin ardından birkaç net pozisyon daha bulurken Zara Erkinspor kalecisi bu pozisyonlara izin vermedi.

Golün şokunu atan  Zara Ekinspor, beraberlik golünü bulurken   maçı 1-1 getirdi.Yediği golün ardından toparlanan Boluspor U15 takımı, 33.dakikada sağ çaprazdan serbest atış kazandı. Atışı Samet ceza sahası içine orta ile gönderdi. Defansın arkasına sarkan Özgür  topun gelişine vurarak  ikinci kez Zara Ekinspor ağları ile topu  buluşturdu. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 önde tamamladı.

 İkinci yarıda da baskılı oyununu rakip takıma hissettiren Boluspor U15 takımı, girdiği pozisyonlardan sonuç alamadı. Karşılaşmada 2-1 önde olmanın avantajını iyi değerlendirmek isteyen Kırmızı beyazlı takım, ayağa top oynayıp rakibinin pozisyon bulmasına izin vermedi. Yarı final maçında zorlu rakibi karşısında skoru koruyan Boluspor U15  Karşılaşmayı 2-1 kazanarak finale adını yazdırdı.Boluspor U15 takımı, yarın final karşılaşmasında Trabzonspor’u penaltı atışları sonrasında 6-5 yenen Damlaspor ile finalde karşılaşacak. 

 

 

 

 

 

2388 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.056932926177979