Altın Çocuklar Finalde 2-0

24 Haziran 2012

Boluspor U 13 takımı adeta destan yazmaya devam ediyor.  Düzce de oynan karşılaşmada ikinci maçında da Zonguldak Sarayspor u yenerek...

Boluspor U 13 takımı adeta destan yazmaya devam ediyor.  Düzce de oynan karşılaşmada ikinci maçında da Zonguldak Sarayspor u yenerek adını finale yazdırdı.

 

Bolu da oynan U 13 liginde Büyük bir başarı elde ederek gol yemeden şampiyon olan Boluspor U 13 takımımız Düzce de oynanan gurup maçlarında da yoluna uygun adımlarla devam ediyor.İlk maçında Ankara Emniyetspor ' u 2-1 yenen Boluspor ikinci maçında Zonguldak Sarayspor ile karşılaştı.

Karşılaşma öncesi  ekibimizde iki oyuncunun yokluğu düşündürürken kadroda bulunan diğer oyuncular yaptıkları mücadele ile iki arkadaşını da aratmadıkları gözlendi.

Boluspor U 13 takımı rakibini iyi analiz etmiş olacak ki adeta Zonguldak Sarayspor u kendi silahı ile vurdu. Rakibine oranla maçın başlarında orta sahada oyunun üstünlüğünü alan ekibimiz Zonguldak takımına orta sahada nefes aldırmazken ayağa oynadıkları isabetli paslarla da oyunun tamamını rakip alana yığdı.

Boluspor beklediği golde ilk yarıda geldi. Ekibimizin baskısı karşısında adeta bunalan Zonguldak takımı sahasından çıkmaya zorlanırken rakip takım taç atışı kullanmaya çalışırken kazanılan top sol tarafa doğru gönderildi ceza sahası dışında topla buluşan oyuncumuz  Enes Aktaş sert aşırtma vuruşla takımını öne geçirdi

Boluspor ilk yarıda önde olmanın avantajını da iyi kullanarak rakibi kendi yarı sahasına vazla sokmadı.

İlk yarı ekibimizin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıda skor avantajını elinde bulunduran Boluspor oyunu da adeta kendi istediği gibi yönetti. Bir profösyönel oyuncu gibi skoru korumaya çalışıp hem de farkı açmaya çalışan Boluspor U 13 takım oyuncuları kenardan gelen hocalarının taktiklerini de harfiyen uygulamaya çalıştıkları göründü.

Karşılaşmanın son bölümlerinde tüm gücünü Boluspor sahasına veren Zonguldak takımı net pozisyon bulamasa da son dakikalarda maçı penaltılara getirmek istiyordu.

Son dakikalarda yapılan Boluspor adına değişiklikler ikinci golün gelmesini de sağladı. Yılmaz Özen hoca ilk olarak Onur Zengini daha sonra son bölümde Ali Burak'ı ve Emrecan'ı alarak hem gol yemeye çalıştı hem de ikinci golün gelmesini sağladı. Emrecan çizgiden çıkardığı topla büyük bir tehlikeyi önlerken Ali Burak da son ada aldığı pasta alda at dercesine verdiği pas takımının ikinci golünün gelmesini sağladı.Onur Zengin takımı adına şık bir vuruşla golü atarken Boluspor'un adını da finale yazdırdı

Karşılaşmayı 2-0 kazanan ekibimizde defans da Oguzhan,Enes ,Yasin yanı sıra ,Özay'ın oyuna katkısı ve rakip ataklardan önce hamlesi alkış aldı.

Orta sahada Hüseyin fiziğine rağmen sahanın her yerinde görünürken Samet aldığı toplarda orkestra şefi gibi takımını yöneten oyuncu idi. Muhammet Şura ise defansın önünde aldığı topları oyuna iyi sokara galibiyete katkı sağladı.

Caner Arslan aldığı her top da etkili olurken süratli futbolunun yanı sıra ilk goldeki Baskılı ve akıllı olması golün gelmesini sağlayan oyuncu oldu.

Emre Çolak ise gülcü fiziğinin yanı sıra derinlemesine koşuları ile birlik de sakladığı toplarla sahanın en çok koşan oyuncuları arasında geliyordu. Hakan da alkışı alan oyunculardandı galibiyet de çok katkı sağladı takım arkadaşları ile birlik de formasının hakkını verdi.

Kaleci Tunahan nın ise ellerinden finalin adı geldi. İkinci yarıda yaptığı kırı tik kurtarışlar alkış aldı.

Karşılaşmayı kazanan takımızı adını finale yazdırırken karşılaşmayı Boluspor kanadından hiçbir yöneticinin izlememesi dikkat çekti. Karşılaşmayı sade futbolcu çocukların aileleri izlerken maç başından sonuna kadar destek olup Tezavuratlar  söylediler.

 

Cemalettin Metin yalnız bırakmadı

Boluspor U 13 takımı Düzce de Zonguldak Sarayspor ile karşılaşırken futbol il temsilcisi Cemalettin metin karşılaşmaya gelerek boluspor U 13 takımının yanında oldu. A S K F yöneticisi İbrahim Yaşmum ile birlik de maçı son ana kadar izleyen Cemalettin Metin hem maç öncesi hem de maç sonunda U 13 hocası yılmaz özen'i tebrik ederek başarılar diledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

2812 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.04886794090271