Altın Kızlar Tutulmuyor ! 1-3

4 Kasım 2014

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin 4.haftasında deplasmanda Ordu Telekom ile karşı karşıya geldi. Güçlü rakibi Ordu Telekom’a 1 set veren Bolunun Sultanları ligde 4’te 4 yaparak yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Bayanlar Voleybol 2.Ligde mücadele eden Bolu Belediyespor, deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Ordu Telekom ile karşı karşıya geldi. Ordu deplasmanında filenin sultanlarını Bolu Belediyespor Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman yalnız bırakmadı. Zorlu Ordu deplasmanına Deniz, Kübra ve Buse’den yoksun giden Bolu Belediyespor, tecrübeli oyuncuların yoksun çıktığı maçı 3-1 kazanarak ligde yoluna namaglup devam ediyor. Üç eksik oyuncusuna rağmen sahaya Bolu Belediyespor sahaya, Bahar, Duygu, Ayşe, Ecem, Irmak, Ceren altılısı ile çıktı. Tecrübeli hoca Gökhan Çokşen risk alarak Ordu Telekom maçında orta oyuncu olan Duygu’yu dört numara mevkisinde oynattı. Duygu 4 numara mevkisinde oynamasına rağmen hiç yabancılık çekmeyerek takımı adına varını yoğunu ortaya koyarak izleyenlerden büyük alkış aldı ve alınan galibiyette büyük rol oynadı.    

BİRİNCİ SET

Maça her iki takımda kontrollü başlarken, maç karşılıklı sayılarla devam etti. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Bolu Belediyespor ilk teknik molaya 8-6 öne girdi. Birinci teknik molanın ardından oyunda ağırlığını iyiden iyiye hissettirmeye devam eden filenin sultanları ikinci teknik molaya da 16-14 önde girdi. İlk setin son bölümünde maçı bırakmayan Bolu Belediyespor 1.seti 25-19 kazanarak Ordu Telekom karşısında 1-0 öne geçti.

İKİNCİ SET

Karşılaşmanın ikinci setinde toparlanan ev sahibi ekibi Ordu Telekom, arka arkaya aldığı sayılarla ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Molanın arından toparlanmaya çalışan Bolu Belediyespor bu bölümde servisten ve bloklardan kazandığı sayılarla 12-10 öne geçti. Daha sonra oyunun kontrolünü yeniden eline alan Ordu Telekom ikinci teknik molaya da 16-14 öne girdi. Büyük çekişme içersinde geçen ikinci setin son bölümünde bir ev sahibi takımı öne geçerken bir Bolu Belediyespor öne geçti. Ordu Telekom bu seti 26-24 kazanarak skoru 1-1’e getirdi.

ÜÇÜNCÜ SET

Maçın üçüncü seti ikinci setin kopyası gibiydi ama bu sete Bolu Belediyespor daha etkili başlayan taraf idi. Bu sette varını yoğunu ortaya koyan filenin sultanları ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Molanın ardından etkili oyununu sürdürmeye devam eden ve buna ev sahibi ekibi Ordu Telekom yaptığı bloklarla cevap vermeye çalışsa da ikinci teknik molaya ekibimiz Bolu Belediyespor 16-13 öne girdi. Üçüncü setin son bölümü adeta ikinci sette olduğu gibi başa baş gitti. Bolu Belediyespor 1 sayıyla önde götürdüğü bu seti 26-24 kazanarak skoru 2-1’e getirdi ve öne geçti.

DÖRDÜNCÜ SET

Karşılaşmanın dördüncü setinde Bolu Belediyespor oyuna yine etkili başladı. Tecrübeli hoca Gökhan Çokşen’in yaptığı hamlelerle rakibini oyundan düşürmeye çalışan Bolu Belediyespor ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Bu sette maçın başından sonuna kadar bir an olsun oyundan kopmaya filenin sultanları ikinci teknik molaya da 16-10 öne girdi. İkinci teknik molanın ardından etkili oyunu sürdüren ve rakibine oyunun son bölümünde sadece 2 sayı veren Bolu’nun sultanları bu seti de 25-12 kazanarak skoru 3-1 yaptı ve salondan 3-1 galip ayrıldı.

2102 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.064393997192383