Altıparmak mı? Güller mi?

8 Haziran 2011

Teknik direktörlük konusunda bu güne kadar bir çok isim ortaya atılırken Bolusporluyuz.com olarak son kararın 2 isim üzerinde durulduğunu ve...

Teknik direktörlük konusunda bu güne kadar bir çok isim ortaya atılırken Bolusporluyuz.com olarak son kararın 2 isim üzerinde durulduğunu ve büyük bir olasılıkla bu iki isimden birisi ile anlaşılacağı duyumunu aldık.

Necip Çarıkçı yönetimi göreve gelir gelmez ilk önce teknik direktörlük sorununu çözmek isterken Semercioğlu yönetiminin anlaştığı Hüsnü Özkara ile yolları ayırdı. Çarıkçı yönetimi yeni sezon öncesi bir çok isim ile görüşürken bu isimler bir çok kesim tarafından kesin anlaşıldığı haberleri yapılırken Bolusporluyuz.com olarak yıllardır artık transfer anlayışına alıştığımız ve sağ gösterirken sol vuran bir yönetimin karşısında yaptığımız araştırmalara göre Boluspor Mehmet Altıparmak yada Boluspor'un eski hocası Serhat Güller'den birini tercih edeceği bilgisine ulaştık.

Bu güne kadar çok farklı isimler basında yer alırken transfer komitesi son kararını bu iki isimden birinde kullanması bekleniyor.
Yönetim kurulu çok gecikmeden bu kararını çok kısa bir süre içersinde vermesi beklenirken hangi isimin Boluspor'un başına geleceğini ilerleyen günlerde göreceğiz.

Her iki adayında % 50 şansı bulunuyor.

Mehmet Altıparmak Kimdir ?


Mehmet Altıparmak
(d. 1 Mayıs 1969, Çankırı), Eski Futbolcu, Teknik Direktör. Gençlerbirliği ve Denizlispor'un eski futbolcularındandır

Futbolculuk kariyeri

Profesyonel futbola 1989 senesinde Gençlerbirliği'ninde başladı ve burada üç sene oynadık dan sonra 1993-94 sezonunun ilk haftalarında sezon sonuna kadar kiralık olarak Petrol Ofisi'ne gitti ve sezon sonu ve Denizlispor'a transfer edildi. Denizlispor'da iki sezon oynadık dan sonra Bursaspor'a transfer oldu. Bursaspor'da takıma giremedi ve sezon başladıkdan sonra sezon sonuna kadar Eskişehirspor'a kiralandı ve sezon bitiminde Beypazarı Şekerspor'a transfer edildi. Burada sadece bir sezon kaldık dan sonra tekrar Denizlispor'a transfer oldu ve burada bir buçuk sezon kaldık dan sonra 2000-2001 sezonu sonuna kadar Diyarbakırspor'da kiralık olarak oynadı ve gelecek sezon için Elazığspor ile anlaşarak takımdan ayrıldı. Elazığspor'daki ilk sezonuna oldukca başarılı bir dönem geçirdi ve Lig müsabakaların da attığı 17 gol ile takımının en golcü futbolcusu oldu. Buna rağmen Elazığspor'daki ikinçi sezonunda ligin devre arasında takımdan ayrılıp sezon sonuna kadar Sakaryaspor ile anlaştı. 2003-2004 sezonu için Çanakkale Dardanelspor ile anlaştı fakat ligin ilk yedi haftasından sonra takımdan ayrılma kararı aldı ve sezon sonuna kadar Yozgatspor için oynadı. 2004-2005 sezonunda Şanlıurfaspor için oynadı ve son olarak 2005-2006 sezonunda Beypazarı Şekerspor için görev aldıkdan sonra aktif futbol kariyerini noktaladı.


Teknik direktörlük kariyeri

Futbola vedasından hemen sonra teknik direktörlük yapmaya karar verdi ve ilk antrenörlük deneyimini olarak Denizlispor'da oynadığı dönemde teknik direktörlüğünü yapan Ümit Kayıhan'nın yanında Kocaelispor'da yardımcı antrenörlük yaparak yaşamıştır. Bu görevinde yarım sezon kaldık dan sonra 2006-2007 sezonu'nun kalan kısmı için Kartalspor'da teknik direktörlük görevine getirildi. Kartalspor'da görevi üstlendiğinde takım düşme hattında bulunuyordu. Buna rağmen Mehmet Altıparmak ile Kartalspor sezonun kalan kısmını oldukça başarılı geçirip ligi ikinçi sırada bitirip Bank Asya 1. Lig'e yükselmeyi başarmıştır. Bunun ardından Kartalspor'u bir buçuk sezon daha çalıştırdık dan sonra takımdan ayrılıp sezonun kalan kısmını Tarsus İdman Yurdu'nu çalıştırmıştır. 2009-2010 sezonunda Konya Şekerspor takımının teknik direktörlüğünü yaptı ve istifa etti. Son olarak geçen sezon  Altay Spor Kulübü'nde teknik direktörlük kariyerini sürdürdü.

Serhat Güller Kimdir ?

Serhat Güller (d. 18 Aralık 1968, Eskişehir) Eski millî futbolcu. Kariyerine teknik direktör olarak devam etmektedir.

Kulüp takımları kariyeri

1987-88 sezonunda İnegölspor 'da profesyonel oldu. Burada defanstaki kesiciliğiyle yıldızı parlayınca 1989-90 sezonunda Galatasaray'a transfer oldu. Ancak kadroya girmekte zorlanınca 1990-91 sezonunda kiralandığı Ankaragücü'ne ertesi sezon transfer oldu. Bu dönemde defalarca A ve ümit milli takım forması giymiştir. 1995-96 sezonunda Karşıyaka'ya transfer olduktan sonra, 1996-1998 arası Kardemir Karabükspor, 1998-2000 arası Yimpaş Yozgatspor formalarını giydi ve 2000-2001 sezonunda Hatay formasını giydikten sonra futbolu bıraktı.

Teknik direktörlük kariyeri

Futbola vedasının ardından antrenörlük yapmaya başladı ve ilk olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Hüsnü Özkara'nın yardımcılığını yaptı. Önce Şekerspor'u, sonra Kızılcahamamspor  ve Kayserispor'u çalıştırdı. 2006-2007 sezonunda İnegölspor 'u çalıştırdı, 2007-2008 sezonu başında Boluspor teknik direktörlüğüne getirildi. 2009-2010 sezonunda Bank Asya 1.lig takımlarından Mersin İdman Yurdu'na teknik direktörlüğe getirildi, üst üste aldığı başarısız sonuçlar üzerine sözleşmesi yönetim tarafından fesih edildi. 2010-2011 sezonu öncesi Karşıyaka tarafın dan kendisiyle anlaşıldı açıklanmış ancak taraftardan gelen yoğun baskılar sonucu vazgeçilmişti. Ekim 2010 tarihinden itibaren istifa eden Giresunspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara'nın yerine göreve getirilecekken bir kez daha kendisinden vazgeçildi ve yerine Bahri Kaya göreve geldi.

Teknik direktör Hamzaoğlu'nun istifa'sından sonra teknik direktör arayışında bulunan Denizlispor ile anlaşmıştır ve geçici olarak Denizlispor teknik direktörlüğünü üstlenen Kenan Atik'dan görevi teslim almıştır. Bu görevinde sadece 6 hafta kaldıktan sonra istifa ettiğini açıkladı. Görevini tekrar bir önceki teknik direktör Kenan Atik'a teslim etti.

Teknik direktör  İsmail Ertekin'nin istifa'sından sonra teknik direktör arayışında bulunan Bandırmaspor ile anlaşmıştır. Bandırmaspor ile Bank Asya ligine yükselme maçlarında final oynatarak Sakaryaspor'a mağlup olması ile lige çıkamadı.

 

Bolusporluyuz.com

 

 

3631 kez okundu.

12 yorum yapılmış
  • adem
    8 Haziran 2011 • 20:40
    sayın editör serhat güller hüseyin hamamcıya değil mukavelesini fes ettiğimiz hüsnü özkaraya kayserisporda ve istanbul belediyesporda yardımcılık yaptı saygılarımla
  • adem
    8 Haziran 2011 • 20:40
    sayın editör serhat güller hüseyin hamamcıya değil mukavelesini fes ettiğimiz hüsnü özkaraya kayserisporda ve istanbul belediyesporda yardımcılık yaptı saygılarımla Editör Bilginiz için Teşekkürler Adem bey
  • KÖROĞLU
    8 Haziran 2011 • 20:50
    BIRAKIN ŞU SERHAT GÜLERİ BE KARDEŞİM... KARAÇAYIRDA 1' İNCİ AMATÖR TAKIMLARININ BAŞINA GETİRİLECEK KAPASİTE VE YETENEK YOK ONDA...
  • Hakan Akman
    9 Haziran 2011 • 06:15
    Macera aramayın, çıkartırsa bu takımı SERHAT GÜLLER çıkartır, bir an önce imza attırın, transferler yapılsın.Hüsnü hocanın yerine eğer Serhat Hoca gelseydi belki play of şansımız olurdu.Saygılarımla
  • Hakan Akman
    9 Haziran 2011 • 06:15
    Macera aramayın, çıkartırsa bu takımı SERHAT GÜLLER çıkartır, bir an önce imza attırın, transferler yapılsın.Hüsnü hocanın yerine eğer Serhat Hoca gelseydi belki play of şansımız olurdu.Saygılarımla
  • paşaköylüsami
    9 Haziran 2011 • 07:29
    yazık yazık serhatmı gene aynı tas aynı hamam illaki bolusporu kişisel duygularına alet edeceksin yani ne oldu senin federasyon hayalin federasyon başkanı bırakacağını açıklayınca gene geldin bolusporun başına
  • taraftar14
    9 Haziran 2011 • 07:44
    ne altıparmak nede güller olmaz,Hoca sorunu tüm taraftarın hem fikir olduğu, Tki den ayrılan Mustafa Reşit Akçay getirilmeli,başarı getirir bizde,aciz fikrimiz bu hadi sayın başkanım söz sizde,
  • halit canbaz
    9 Haziran 2011 • 09:23
    al birini vur ötekine serhat güller 2 sene playoffdan 1 arpa boyu yol alamadı.mersin denizli macerasıda hüsranla bitti.demekki teyersiz yeteneksiz.mehmet altıparmakda altayı düşürdü.düşmesini engelleyemedi.nerden buluyorlar böyle antikaları?
  • bolulu murat
    9 Haziran 2011 • 10:03
    ustası hüsnü hocayı üstüne para verip gönderiyoruz.çırakları getirecem diye ugraşıyoruz şu çarıkçının işine bak.kemal sunal yaşasaydı film çekerdi heralde tam komedi!
  • dursun demir
    9 Haziran 2011 • 10:19
    hhh arkadaslar husnu hocayi niyeyoldik serhat alinacaktida yandik carikci kafayi yemis paran yoktuda boluya baskanoldun emin beyi yiktin katakuleyle yziklar olsun silindiniz artik sadece kendi reklamini yapmak icin geldin baska dusuncen yok bolu sporlular
  • Remzi KIRICI
    9 Haziran 2011 • 12:12
    Yönetim bizleri alıştıra alıştıra, hazmetire hazmettire Teknik direktörünü getiriyor. İlk defa Serhat Güller deselerdi tepki alacaklarını biliyorlardı. Boluspor Başkanımız da birilerini isteği ile ATAMA ile geldi. Teknik Direktörümüzde istek ve baskı ile geleceği belli idi. Teknik Direktör olsun, futbolcu transferlerinde olsun geçmiş senelerdeki olumsuzluklardan, hatalardan zerre kadar ders almadığımız görülüyor.
  • Ben bir Yarenim !
    9 Haziran 2011 • 13:28
    Neden serhat güller ? Bir bakın adamın geçmişine ? Gitti mersinden kovuldu ? Hatta taraftarlar gitmesi için tesisleri bastılar ? Gitti denizlide taraftar üstüne yürüdü ? Amacınız ne dir ?

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.15025210380554