ALTYAPI’DA HAFTANIN ARDINDAN

8 Mart 2017

Boluspor, altyapı takımları hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynadı. İşte Boluspor altyapı takımlarının oynadığı karşılaşmaların detayları.

TEK ATTI 3 ALDI

U21 liginin lideri bir engeli daha geçti. Şampiyonluk yolunda iddialı olan Boluspor U21 takımı, en yakın takipçisi Gaziantep B.Ş Belediye’nin önünde 2 puan farkla lider durumda. Boluspor U21 takımı, Eskişehirspor engelini ise 1-0’lık sonuçla geçmeyi başardı.

Lider Boluspor U21 şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor. Hafta sonunda Eskişehirspor’u konuk eden kırmızı beyazlılar rakibi ile kıyasıya mücadele etti. Rakibi karşısında ilk 45 dakikada istediği golü bulamayan Fatih Ateş’in öğrencileri soyunma odasına 0–0 beraberlik ile gitti.

Karşılaşmada biraz daha rakibine oranla etkili olmak isteyen Boluspor U21 takımı, arka arkaya pozisyonlar bulan taraf oldu. Kırmızı beyazlılar, maçta da çok istediği gole 67’inci dakikada kavuştu. Yusuf Kerçin, Boluspor U21 takımını 1–0 öne geçirdi.

Önde olmanın avantajını iyi değerlendiren Boluspor U21 takımı, 90 dakika sonunda skoru da koruyunca maçı kazanmayı bildi. Eskişehirspor karşısında zor bir müsabaka oynayan lider Boluspor U21 takımı, puanını 46 yaparken en yakın rakibinin 2 puan önünde haftayı tamamladı.

LİDERİN ENSESİNDE

U19 liginde kıyasıya yarış devam ediyor. Lig de 1 ve 2’inci sırada aynı puanlarla liderin takipçisi olan Boluspor U19 takımı, Kardemir Karabükspor takımını 2–1 geçerek yoluna devam etti.

Boluspor U19 takımı, zirve yolunda Gençlerbirliği ile baş başa kalırken şampiyonluk yolunda büyük bir çekişme var. Kırmızı beyazlılar, hafta sonunda Kardemir Karabükspor’u konuk etti. İlk yarısı başa baş geçen maçta ikinci yarı her iki takımda kozlarını paylaştı.

Karşılaşmada perdeyi Boluspor U19 takımı açtı. Dakikalar 70’i gösterdiği anda Mustafa Mert Bulut takımı adına attığı golle kırmızı beyazlıları 1–0 öne geçirdi. Bu golün ardından skoru artırmak isteyen Boluspor U19 takımı, 77’inci dakikada Furkan ile skoru 2-0’a getirdi. Karşılaşma bu skorla bitecek derken Kardemir Karabükspor 83’üncü dakikada skoru 2-1’e getirdi. Karşılaşmada kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor U19 takımı puanını 57 yaparken yarışa devam etti.

U19 liginde oluşan yarış geçmiş senelerdeki mücadeleyi aratmıyor. U19 takımında bulunan birçok futbolcu U15 takımından buyana Gençlerbirliği takımıyla bir yarış içine girmiş birçok ligde de başkent temsilcisini saf dışı bırakmıştı. Lig de 3’üncü yarı oynanırken Boluspor U19 takımı, şampiyonluk yolunda önümüzdeki hafta başkentte Gençlerbirliği takımına konuk olacak.

SON DAKİKALARDA YIKILDILAR

Boluspor U17 takımı deplasmanda geriden geldiği maçta son anlarda kalesinde gördüğü golle sahadan 3–2 mağlup ayrıldı.

Karabük deplasmanına giden Boluspor U17 takımı karşılaşmada arka arkaya şok goller kalesinde görerek 2–0 geriye düştü. Kalesindeki gördüğü gollerin ardından çabuk toparlanan Boluspor U17 takımı ilk olarak 17’inci dakikada Hakan Arat ile skoru 2-1’e getirdi.

Beraberlik golü için bastıran kırmızı beyazlılar, ilk yarıda istediği beraberlik golünü bulamadı. İkinci yarının başlamasıyla oyunda daha etkili olan kırmızı beyazlılar, 49’uncu dakikada Mert Can ile beraberlik golünü buldu. Geriden gelip skoru dengeleyen kırmızı beyazlılar dakikalar 75’i gösterdiği anda şanssız bir gol daha kalesinde gördü. Boluspor U17 takımı maçtan da 3–2 mağlup ayrıldı.

GALİBİYETİ KORUYAMADI

Boluspor U16 takımı, deplasmanında uzun süre önde olduğu karşılaşmada beklenmedik bir golle sahadan beraberlikle ayrıldı.

Gelişim liginde 43 puanı bulunan Boluspor U16 takımı, deplasmanda Kardemir Karabükspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında ilk golü bulan kırmızı beyazlılar, 37’inci dakikada Oğuz Tekir ile 1–0 öne geçti. İlk yarı Boluspor U16 takımı soyunma odasına önde gitti.

İkİnci yarıda önde olmanın avantajı ile ikinci yarı sahaya çıkan kırmızı beyazlılar maçın son bölümlerinde ev sahibi ekibin golüne engel olamayınca sahadan 1 puanla ayrıldı

U15’DEN NET SKOR 

Karabük haftasında Boluspor U15 takımı kendi sahasında maçlarına devam etti. Kardemir Karabükspor ile oynadığı maçtan net skorla ayrılan Boluspor U15 takımı hanesine 3 puan yazdırdı.

Boluspor U15 takımı rakibi Kardemir Karabükspor’u affetmedi. Lig de 3’üncü sırada bulunan kırmızı beyazlılar rakibi karşısında ilk golü Erdemcan, 15’inci dakikada Karabükspor kalesine gönderdi. İlk yarıda bu skorla tamamlandı Karşılaşmada ikinci yarıda Nuri Umut sahneye çıkıp 67’inci dakikada takımını rahatlatan golü atarak skoru tayin etti. Boluspor U15 takımı maç sonunda aldığı 3 puanla puanını 48 yaptı.

İKİ ATTILAR 3 ALDILAR

Bölgesel Gelişim liginde bu hafta rakip Kardemir Karabükspor oldu. Boluspor U14 takımı Bolu’da rakibi ile karşı karşıya gelirken, kırmızı beyazlılar her iki yarıda attığı goller ile karşılaşmayı 2–0 kazanmayı bildi.

Boluspor U14 takımı sahasında Kardemir Karabükspor’a acımadı. Rakibi karşısında her iki yarıda da etkili olan kırmızı beyazlılar net skorla maçı kazandı. Karşılaşmada Boluspor U14 takımı adına perdeyi Okan Keşen 35’inci dakikada açtı. İlk yarıda bu skorla tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Uğurcan, Kardemir Karabükspor filelerine bir gol daha göndererek maçın skorunu tayin etti.

 

 

 

2354 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.077022075653076