ALTYAPIDA HAFTANIN ARDINDAN

14 Nisan 2017

Boluspor alt yapı’da haftayı 3 galibiyet, 3 mağlubiyetle tamamladı. U21 takımı Bolu’da oynadığı karşılaşmayı kazanırken, U14-U16 takımları kendi sahalarında maçlarını kaybeden takımlar oldu. Deplasmanda ise Boluspor U19 ve U17 takımları karşılaşmalarını kazanan takımlar oldular.

U21 3 ATTI 3 ALDI

Boluspor U21 takımı sahasında Göztepe engelini 3 gol ile geçti. Ligin güçlü ekiplerinden biri olana Göztepe U21 takımı karşısında Fatih Ateş’in öğrencileri maça hızlı başladı. Kırmızı beyazlılar, Furkan Demir ile 27’inci dakikada 1–0 öne geçti. Boluspor bu golle ilk yarıyı önde kapadı. İkinci yarıda skoru artırmak isteyen U21 takımı Emre ile skoru 61’inci dakikada 2–0 yaptı. Misafir takım Göztepe 73’üncü dakikada farkı İlke ile 1’e indirse de Boluspor U21 takımının golcü oyuncusu Furkan Demir bir kez daha sahneye çıkıp 75’inci dakikada skoru 3-1’e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Boluspor U21 takımı haftayı 3 puanla tamamladı.

KONYA’DA PLAKA YAZDILAR

U19 ligi yarışı nefes nefese devam ediyor. Son haftalara kadar yarışın devam etmesi beklenirken Boluspor U19 takımı Atiker Konyaspor’a konuk oldu. Yılmaz Özen’in öğrencileri karşılaşmaya hızlı başladı. Kırmızı beyazlılar, 8’inci dakikada Atiker Konyaspor karşısında Ahmet ile öne geçerken devreyi de 1–0 önde tamamladı. Karşılaşmada ikinci yarıya da hızlı başlayan Boluspor U19 takımı, 47’inci dakikada Mert ile skoru 2-0’a getirdi. Bu golden sonra 58’inci dakikada golcü Kutay sahneye çıkarken skoru 3-0’a getirdi. Kırmızı beyazlılar, 60’ıncı dakikada Ufuk ile skoru 4-0’a getirirken Konya karşısında farka gitti. Ev sahibi Atiker Konyaspor penaltıdan golü bulsa da Boluspor U19 takımı deplasman da 4–1 kazanarak yoluna devam etti.

GERİDEN GELİP KAZANDILAR

Deplasmanda Messut Beytekin’in öğrencileri geriden geldiği maçı kopardı. Boluspor U17 takımı deplasmanda Atiker Konyaspor’a konuk olurken karşılaşmada ilk yarı kalesinde golü görürken maçtan kopmadı. Boluspor U17 takımı önce beraberliği daha sonrada ikinci yarı öne geçen golü atarak deplasmandan 3 puanla dönmesini bildi.

KÖTÜ GİDİŞATA DUR DİYEMEDİLER

Boluspor U16 takımı geçtiğimiz haftayı bay geçerken bu hafta kendi sahasında Konyaspor U16 takımını misafir etti. Lig de 28’inci haftada kendi sahasında lig sonuncusu Düzcespor’u konuk eden ve sürpriz bir şekilde puan veren Boluspor U16 takımı sahasındaki Atiker Konyaspor takımına diş geçiremedi. Beş haftadır galibiyete hasret kalan Boluspor U16 takımı, Atiker Konyaspor takımının 53’üncü dakikada bulduğu gole engel olamayınca maçı 1–0 kaybetti. Son beş haftada galibiyet alamayan kırmızı beyazlılarda kötü gidişat devam etti.

U15 SON SANİYEDE YIKILDI

Gelişim liginde Boluspor U15 takımı deplasman seferine çıktı. Atiker Konyaspor’a konuk olan kırmızı beyazlılar, son bölüme kadar berabere getirdiği karşılaşmada son saniyelerde kalesinde gördüğü gole engel olamayınca sahadan 1–0 ayrıldı.

U14 UZUN ARADAN SONRA MAĞLUP

Son haftalarda aldığı iyi sonuçlarla dikkat çeken Boluspor U14 takımı uzun süre sonra sahadan istediği skoru alamadı. Boluspor U14 takımı kendi sahasında Atiker Konyaspor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili olamayan Boluspor U14 takımı Atiker Konyaspor’un 14,25 ve 33’üncü dakikalardaki gollerine engel olamayınca kendi sahasında ağır bir yenilgi alarak sahadan 3–0 mağlup ayrıldı.

2357 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.34654688835144