AMACINI AŞAN AÇIKLAMA !

12 Eylül 2015

Boluspor, PTT 1’inci ligin 4’üncü haftasında kendi sahasında Karşıyaka ile 1-1 berabere kaldı. Boluspor teknik direktörü Özcan Bizati karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Boluspor teknik direktörü Özcan Bizati sözlerine şöyle devam etti: “Önde top tutma sorunları olduğunu söyleyen Bizati, "Seyir zevki yüksek maç oldu. İki takımın da pozisyonları vardı. Pozisyon zenginliği olan bir maçtı ama gol kısırlığı vardı. 90 artılarda yediğimiz penaltı golüyle maçı berabere bitirdik. Önce top tutmayı becermemiz gerekiyor. Orada sıkıntılar yaşıyoruz. Sıkıntıları aşmak gerekiyor. Bu konuda biraz daha gerçekçi olmak gerekiyor. Savaşçılık ve mücadele anlamında takımın savaşçılık gücü iyi. Önce top tutup topu öne taşımamız gerekiyor. Onu becerirsek daha çok gol üreteceğiz.”.

“ÖNDE OYNAMAYI ÖĞRENMEMİZ GEREKİYOR”

İlerleyen haftalarda geri çekildikleri zaman sıkıntı yaşayacaklarını aktaran Bizati, “Maçın ilk yarısında baya skor üretebileceğimiz pozisyonlar oldu. Biraz telaştan, biraz da aceleden skoru üretemedik. İkinci yarıda gelen golle öne geçtik yalnız bu şekilde geriye çekilirsek penaltı olmaz da başka bir şey olur. Bunun karşılığını mutlaka ceza olarak alırız. Bunu almamak için önde oynamayı öğrenmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

“80'DEN SONRA SEYİRCİMİZ DE SUSTU”

Karşılaşmaların son anlarında sıkıntı yaşadıklarının altını çizen Özcan Bizati şöyle konuştu: “Bu zannederim biraz da Bolu şehrinde de oluşmuş. Aynı şey şehirde de var. 80'den sonra seyircimiz de sustu. Takımda da var. Ne kadar çıkalım desek de kimse geride oynamak istemiyor. Geriye doğru geliyoruz. Önde oynayan arkadaşlarımızın akıllıca oynayıp topu gerektiğinde kornere taşıyıp işlemleri yapması gerekiyor. Deneyimli oyuncu eksikliğimiz var. Bu ligi bilen oyuncu eksikliğimiz var. Ama iyi takım olma yolunda ilerliyoruz. Skor alamadık. Skor almamız daha fazla gol atmamız gerekiyor. Beni en çok üzen bu maçta 2-3’ü yakalayabilirdik. Önce atsaydık, maçı çok daha önceden kopartabilirdik. 90’da gol yediğimizde affedersiniz, şehit düşen askerlerimizin anneleri gibi babaları gibi oluyoruz. Hepimiz öyle oluyoruz. Onlara da Allah rahmet eylesin, kalanlara sağlık sıhhat diliyorum. Durumumuz o şekilde.”

3183 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.071411848068237