AMATÖR’DE 8.HAFTA’DA NELER OLDU?

22 Aralık 2016

Bolu Amatör Ligi 8.Hafta sona erdi. Nefesleri kesen maçlar sonucunda A Grubunda Kıbrıscıkspor bitime 2 hafta kala Play-Off’u garantilerken, B Grubunda ise Göynük Belediyespor namaglup liderliğini devam ettirdi. Göynük Belediyespor, 7 maçlık galibiyet serisine Belediyespor beraberliği ile son verdi.

MUDURNU ZORDA OLSA KAZANDI

Bolu amatör ligi A grubu 8.haftanın açılış maçında Mudurnuspor ile Yumrukayaspor Karaçayır’da karşılaştı. Soğuk hava altında oynanan mücadelede Mudurnuspor rakibini 3-2 mağlup etti ve 2.lik koltuğuna averaj farkıyla yeniden oturdu. Yumrukayaspor ise Play-Off’ları mucizelere bıraktı.

KIBRISCIK’IN METEHAN’I VAR!

Bolu amatör ligi A grubu 8.haftanın en kritik maçlarından biri Özel idare köroğluspor ile Kıbrıscıkspor arasında oynandı. karşılıklı ataklarla geçen maçta ilk yarı Kıbrıscıkspor’un Metehan’ın ayağından bulduğu golle 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarının hemen  başında Kıbrıscıksporlu Engin’in rakibine yaptığı sert hareket sonrası direk kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve Kıbrıscıkspor hemen hemen ikinci yarının tamamını 10 kişi tamamladı. Özel İdare Köroğluspor aradığı golü bulsa da Metehan’ın golüne yine engel olamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı ve bitime iki hafta kala Play-Off’u garantiledi. Özel İdare Köroğluspor’da Sedat Alan ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı ve takımı karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

90’LARIN TAKIMI ‘’GÖYNÜK BELEDİYESPOR’’

Bolu amatör ligi B grubu 8.haftanın bir diğer kritik maçında Bolu Belediyespor, Göynük Belediyespor’u konuk etti. Son derece zevkli ve çekişmeli geçen maçta Bolu Belediyespor 88.dakikaya kadar 2-0 önde götürdüğü maçta 89.dakikada Göynük Belediyespor’un Samet’in ayağından bulduğu penaltı golüne engel olamadı ve skor 2-1’e geldi. Bu golden sonra baskısını artıran Göynük Belediyespor atılım 90’da attığı golle maç 2-2 sona erdi. Bu sonuçlarından ardından Göynük Belediyespor 22 puanla liderliğini sürdürürken, Bolu Belediyespor ise 14 puanla 4.sıraya geriledi. Karşılaşmanın son dakikalarında Bolu Belediyespor’dan Atacan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

ELVAN İNŞAAT KIZIKSPOR GÜLE OYNAYA

Bolu amatör ligi B grubu 8.hafta kapanış maçında Elvan İnşaat Kızıkspor ile Sandallarspor karşı karşıya geldi. İki takımda oldukça genç takımlarla sahaya çıktı. İlk yarıyı 4-0 önde bitiren Elvan İnşaat Kızıkspor ikinci yarıda 1 gol bularak rakibini 5-0 mağlup etti ve haftayı 15 puanla 3.sırada kapattı. Sandallarspor ise 3 puanla 5.sırada kendine yer buldu.

 

YENİÇAĞASPOR RAHAT KAZANDI

Bolu amatör ligi B grubu 8.Hafta’nın bir diğer maçında Aladağspor Karaçayır’da Yeniçağaspor’u konuk etti. Karşılaşmayı 11–2 kazanan Yeniçağaspor 16 puanla ikinciliğe yükselirken Aladağspor 0 puanla son sırada yer aldı.

KARACASU HÜKMEN GALİP

Mengen Belediyespor-Karacasu 2011 maçı Mengen belediyespor’un maça çıkmaması sebebiyle 3–0 Karacasu 2011 adına tescil edildi.

 

Haber Emrecan Çelik 

1841 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.059900999069214