Amatör’de kura heyecanı

2 Ekim 2013

Bolu Birinci amatör küme gurup kuraları geçtiğimiz akşam ASKF binasında kulüplerin katılımıyla yapıldı. Toplantıya Bolu Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğünden Şube Müdürü Ömer Külcü,...

Bolu Birinci amatör küme gurup kuraları geçtiğimiz akşam ASKF binasında kulüplerin katılımıyla yapıldı. Toplantıya Bolu Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğünden Şube Müdürü Ömer Külcü, ASKF Başkanı Zekeriya Gökmen, Futbol İl Temsilcisi Cemalettin Metin ve TÜFAD Başkanı İrfan Ulusan katıldı.

 

Bolu’da, 2013 -2014 futbol sezonunda birinci amatör küme başlıyor. Kulüpler yeni sezon öncesi kuralarını çektiler, kuranın ardından eksiklikler konusunda taban birlikleri ile bir değerlendirme toplantısı yaptılar.

 

Toplantıya katılan kulüp yöneticileri ve antrenörleri tek tek Karaçayırdaki sorunları taban birliklerine yeni sezon öncesi aktarırlarken en çok konuşulan konuda antrenman sahasında yaşanan sıkıntılar oldu. Şube Müdürü Ömer Külcü hem de ASKF Başkanı Zekeriya Gökmen kimseyi mağdur etmek istemiyoruz. Hep birlikte sorunları çözeriz. Şu anda bu sezon çok azda olsa saha sorunu yaşayacaklarını belirtti. Yapılacak olan sentetik saha konusunda da bilgi verdiler.

 

Gençlik hizmetleri İl Müdürlüğünden Şube Müdürü Ömer Külcü saha konusunda şu açıklamayı yaptı: “Türkiye de şuanda ihalesi yapılmak üzere ve yapılan 65 tane sentetik saha var. Bunlardan iki tanesi ilimize yapılacak. Biri merkeze diğeri ise, Gerede ilçesine. Yeniçağa’da yapıldı. Göynük’te var. Onun için yavaş yavaş saha sorunumuz kalmıyor. Gerede ve Bolu’daki iki saha hizmete girince karşılaşmaların oynama şekilleri daha rahat olacak. Karaçayır’daki yoğunluğu da azaltmış olacağız.”

 

Daha sonra 2013 -2014 birinci amatör küme kura ve grup belirlemesine geçildi. Kulüp temsilcilerine sunular şartlar doğrultusunda nasıl bir sistemle birinci amatör kümenin oynayacağına karar verildi.

 

12 takım yöneticisi ile yapılan oylamada 8 takım iki grupta oynanması için oy kullanırken, 3 takımda tek grup olsun diye oy kullandı. Yapılan oylama sonrası iki grup da oynanması için karar kılındı.

 

A GRUBU

Sebenspor

Geredespor

Aladağspor

Bolu Belediyespor

Karacasuspor

Özel İdarespor

 

B GRUBU

Göynükspor

Mengenspor

Yeniçağaspor

Kıbrısçıkspor

Kızıkspor

Yumrukaya

 

 

 

 

1866 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.56206321716309