AMATÖRE 85 BİN TL’LİK DESTEK

3 Ekim 2017

Bolu İl Özel İdaresi tarafından amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımı yapıldı. Yaklaşık 85 Bin TL’lik malzemeler çeşitli dallarda faaliyet gösteren kulüplere verildi.

Gerçekleştirilen dağıtım törenine Bolu Valisi Aydın Baruş, Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclis Üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Zekeriya Gökmen,  kulüp başkanları ve sporcular katıldı.

“ORTALAMA 2500 SPORCUMUZ TESİSLERİMİZDE SPOR YAPMAKTADIR”

Törende ilk olarak konuşan Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Zekeriya Gökmen, İl Özel İdaresi’ne amatör kulüplere yaptığı malzeme yardımından dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu: “Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuza üye, 30 kulübümüzden faaliyetlerini geçen sezon aktif bir şekilde sürdüren, bu sezon da faaliyetlerine devam eden, 17 kulübümüze ve salon sporlarında faaliyet gösteren kulüplerimize malzeme yardımı yapıyoruz. Federasyon bünyesinde 8 yaş grubunda çalışmalar yapılmakta ve grup birincileri de ilimizi il dışında temsil etmektedirler. Ortalama 2500 sporcumuz tesislerimizde spor yapmaktadır.”

“İL GENEL MECLİSİMİZDE, BU MALZEME ÖDENEKLERİNİ AYIRDIK”

Gökmen’in ardından söz alan İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ise, amatör spor kulüplerinin topluma, geleceğe sağlıklı bireyler yetiştirdiği için mutluluk duyduklarını ifade ederek; “Aslında sizler toplumumuza, geleceğimize, gençliğimize, mutluluğumuza ve eğitimimize hizmet ediyorsunuz. Bu hizmeti gerçekleştirirken de, ne kadar kısıtlı imkanlarda ne kadar zor şartlar altında bu faaliyetleri sürdürdüğünüzü bizler biliyoruz. Bu anlamda da bizler 2017 yılı içinde dağıtılmak üzere geçtiğimiz yıl İl Genel Meclisimizde, bu malzeme ödeneklerini ayırdık. Bu anlamda biz başta Valimize, İl Genel Meclisindeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu malzemelerin alımında bugüne kadar emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

“BÜTÜN GENÇLERİMİZİN SPOR YAPMASINI İSTİYORUZ”

Yüceer’in ardından kürsüye çıkan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, Bolu Belediyespor’un amatör sporcu sayısının 1650 olduğu bu sayıyı 3600’e çıkarmak istediklerini sözlerine ekleyerek; “ Bolu gelecekte spor kenti olacak, sağlık kenti olacak, turizm kenti olacak. Bunu artık herkes kabullenmeye başladı. Hepinizin spor yapmasını istiyoruz. Çünkü spor dışında çok zararlı şeyler yapılabiliyor. Cep telefonlarına mahkum oluyoruz. Bütün gençlerimizin spor yapmasını istiyoruz. Hatta yaşlılarımızın da spor yapmasını istiyoruz. Bu konuda da çok yoğun çalışacağımızı ifade ediyoruz. Şu an itibariyle Bolu Belediyesinin amatör spor kulübü olarak çalıştırdığı 1650 genç var. İnşallah gelecek sene sadece Bolu Belediyespor’un ilgilendiği sporcu sayısını 3600’e çıkarmak istiyoruz. Ne kadar çok genci yetiştirebilirsek, ne kadar çok genci geleceğe sağlıklı olarak kazandırabilirsek, o bizim mutluluk kaynağımız olacak.”

“AMATÖR SPOR KULÜBÜ FAALİYETLERİNE DESTEK VEREN HERKESE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yılmaz’ın ardından son olarak konuşan Bolu Valisi Aydın Baruş ise, spor yapmanın önemine değinerek şöyle konuştu: “Bugün hem Bolu için hem de gençlerimiz için güzel bir olayı gerçekleştirdiğimiz için gurur ve sevincini yaşıyoruz. Spor, insanın hayatında olması gereken ve hayat boyu sürdürmesinde yarar olan bir faaliyet. Bu spor faaliyetlerinin sadece fiziksel olarak değil, kulüplerin çatısı altında yürütülmesi ayrıca bir önem taşımaktadır. İlimizde amatör spor faaliyetlerinin her geçen gün arttığını ve bundan mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Amatör spor kulübü faaliyetlerine destek veren herkese çok çok teşekkür ediyorum. Amatör sporu, 3 farklı konuda değerlendirmek istiyorum. Amatör spor kulüplerimizde geleceğin profesyonel sporcularının yetiştirmenin ve geleceğin yeteneklerini geliştirmenin çalışmasını yapıyoruz. Aramızda Türkiye çapındaki müsabakalarda, Türkiye Şampiyonu olmuş gençlerimiz var. Bolu olarak bundan gurur duyuyoruz. Bolu olarak önümüzdeki yıllarda Türkiye çapında, Avrupa çapında, Dünya çapındaki derecelere imza atacak gençlerimizin yetişeceğine inanıyoruz.”

Program, kulüplere spor malzemeleri dağıtımı ile sona erdi.

AMATÖRE 85 BİN TL’LİK DESTEK
AMATÖRE 85 BİN TL’LİK DESTEK
AMATÖRE 85 BİN TL’LİK DESTEK
AMATÖRE 85 BİN TL’LİK DESTEK
AMATÖRE 85 BİN TL’LİK DESTEK
AMATÖRE 85 BİN TL’LİK DESTEK
AMATÖRE 85 BİN TL’LİK DESTEK
AMATÖRE 85 BİN TL’LİK DESTEK
AMATÖRE 85 BİN TL’LİK DESTEK
AMATÖRE 85 BİN TL’LİK DESTEK
AMATÖRE 85 BİN TL’LİK DESTEK
AMATÖRE 85 BİN TL’LİK DESTEK

2710 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.12325191497803