Anahtarcı Emin zorda olsa kazandı! 2-0

23 Mayıs 2014

Bu yıl TASSK adına düzenlenen 9’uncu Veteranlar Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. A Grubunda iki güçlü rakibin karşılaşmasında gülen taraf...

Bu yıl TASSK adına düzenlenen 9’uncu Veteranlar Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. A Grubunda iki güçlü rakibin karşılaşmasında gülen taraf Anahtarcı Emin oldu. İlk yarıyı 1-0 önce kapatan Anahtarcı Emin, maçın son dakikasında bulduğu golle farkı ikiye çıkarttı ve 60 dakika sonunda sahadan galibiyetle ayrıldı.

A Grubunun da sonucunun merakla beklendiği karşılaşma Anahtarcı Emin’in 2-0’lık galibiyetiyle sonuçlandı. Birbirine iki denk takımın mücadelesinde BOSS Reklam ile Anahtarcı Emin karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya her iki takımda pas yaparak başlarken, maçın ilk 10 dakikalık bölümünde her iki takımda adeta birbirini tarttı. Zaman zaman her iki takımda gol pozisyonlarına girse de girdiği pozisyonları gole çeviremedi. Maçta dakikalar 25’i gösterdiğinde çok tartışılacak penaltı karı veren hakem Adem Cenik, BOSS Reklam takımı oyuncularının tepkisini alsa da kararından vazgeçmedi. Anahtarcı Emin bu dakikalar içersinde penaltı atışından bulduğu golle 1-0 öne geçti ve bu golde ilk yarım saatin skorunu belirlemiş oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında BOSS Reklam tüm hatlarıyla Anahtarcı Emin kalesine yüklenmeye başladı. Bu dakikalar içersinde Anahtarcı Emin’i kendi sahasına hapis eden BOSS Reklam kaleci Sinan’ı ve Anahtarcı Emin defansını geçmedi. Kontra ataklarla gol aramaya çalışan Anahtarcı Emin, zaman zaman bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. Maçta dakikalar 58’i gösterdiğinde girdiği ikili mücadele sonrası sakatlanan BOSS Reklam’ın kalecisi maça devam edemedi ve kaleye oyuncu olan Erhan Beykoz geçti. Maçın uzatma dakiklarında gol arayan BOSS Reklam defansta büyük boşluklar verince bunu fırsat bilen Anahtarcı Emin takımı 2.golü buldu ve bu golde maçın skorunu ilan etti. Büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan ve 3 puanın sahibi Anahtarcı Emin takımı oldu.

1399 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.046854019165039