Anahtarcı Muradına Erdi

27 Haziran 2012

Turnuvanın renkli takımı anahtarcı Emin finale çıkmayı başardı. Turnuvaya başlarken kurduğu takımla şampiyonluğun en büyük adayları arasında bende varım mesajını...

Turnuvanın renkli takımı anahtarcı Emin finale çıkmayı başardı. Turnuvaya başlarken kurduğu takımla şampiyonluğun en büyük adayları arasında bende varım mesajını iletirken gösterdiği performansla geçen yılın şampiyonunu Arçelik'i yenerek turnuva dışına gönderdi.

Her iki takımda yarı final öncesi aynı gurup dan gelmişlerdi. Gurup maçlarında Arçelik  Anahtarcı takımını yenerek puanı alan takım olmuştu.Heyecan için de geçen Vetaranlar turnuvası bir birinden güzel maçlara sahne olurken çekişmeli maçlarda dikkat çekiyordu.

Yarı finalin en ciddi maçı olan Anahtarı Arçelik karşılaşmasında heyecan doruktaydı. Karşılaşmaya anahtarcı emin hızlı başladı arka arkaya net pozisyonlardan gol çıkaramadı. Karşılaşma da dakikalar ilerledikçe sinirlerde zaman zaman gerildi. Top bir o kalede bir bu  kalede karşılıklı ataklarla gol ararken Arçelik takımının kazandığı bir faul atışında yaşanan tartışmalar sonunda tecrübeli Seyfi kırmızı kart görerek oyun dışına çıktı. Devrenin bitimine az bir süre kala saha içi karışırken Arçelik teknik heyeti maçın hakemine karardan dolayı uzun bir süre tepki gösterdi.

Tartışmaların ardından futbol il temsilcisi Cemalettin Metin sahaya girerek tartışma anlarını sakinleştirmek için uzun bir caba sarf etti.Tartışmaların ardından karşılaşma tekrar başlarken devre arası ile son buldu.

Yarı final maçında ikinci yarıya eksik çıkan Arçelik biraz toparlanmaya çalışsa da eski gücünden yoksun olduğu göründü. Maça iyi konsantre olan Anahtarcı adeta galibiyeti biz hak ediyoruz dercesine gösterdikleri mücadele sonunda arka arkaya tehlikeli ataklar bulurken Arçelik kalecisi Ahmet Kurt kalesinde adeta devleşen oyuncu  oldu.

Anahtarcı ataklarında eksik oynamasından dolayı  zor anlar yaşayan Arçelik anahtarcı Emin takımının  sağ kanat dan gelişen atakta orta arka direğe doğru yapıldı, yılların tecrübelisi İsmail sert kafa vuruşu ile topu kaleye gönderdi kale içinde bulunan Caner topu filelere göndererek anahtarcı takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra beraberlik için uğraşan Arçelik sonuç alamazken Anahtarcı da skoru korumaya gidince maçın sonunda adını finale yazdırmayı bildi.

Karşılaşma sonunda gerginlikler uzun bir süre devam etti. Karşılıklı verilen sözler soyunma odasına kadar yansırken araya girenlerin ardından ortam sakinleştirildi. Her iki takımın sahadaki futbol mücadeleleri alkışlansa da küçük çapta yaşanan gerginlikler her iki takımada yakışmadı.

Ayrıca maçın hakemine Arçelik cephesinden büyük tepki vardı. Verdigi kararlar doğrultusunda finale çıkarılmadığını söyleyen Arçelik kenar yönetimi hakemin adeta maçı kat ettiğini söylediler.

2117 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.12742900848389