Anastasia Gorina Açıklaması !

25 Ocak 2014

Bolu Belediyespor’dan oyuncuları Anastasia Gorina hakkında çıkan haberler sonrası açıklama yaparak “Anastasi Gorina Bolu Belediyespor'un sözleşmeli oyuncusudur” denildi. Bolu Belediyespor’dan yapılan...

Bolu Belediyespor’dan oyuncuları Anastasia Gorina hakkında çıkan haberler sonrası açıklama yaparak “Anastasi Gorina Bolu Belediyespor'un sözleşmeli oyuncusudur” denildi.

Bolu Belediyespor’dan yapılan açıklamada “Bolu Belediyespor kulübü olarak hafta içi basında Anastasia Gorina'nın takımdan ayrıldığı ile ilgili haberler yer almıştır. Bizler herhangi bir açıklama yapmamıza rağmen basında çıkanken haberler bizleri derinden üzmüştür. Sporcumuzun benrandu oynadığı takımlardan dolayı ortadır. Sporcumuz takımımıza güç katmaktadır ve halen Bolu Belediyespor'un sözleşmeli oyuncusudur. Bazı haberlerde takım içinde huzursuzluk ve yönetim eksikliği olduğuna dahil manşetler atılmıştır. Bir kulübe sporcu alınır ve yollanır. Buda sporun olmazsa olmazıdır. Biz takım olarak ve yönetim kurulu olarak her zaman ki gibi tek yürek olarak birlikteliğimiz devam etmektedir. Çıktığımız ilk dört yolunda hedefimizde herhangi bir sapma yoktur. Kulübümüze faydalı olabilecek her oyuncuyla anlaşırız. Oyuncu konusunda bilgisi olan ve tecrübeli olan değerli köşe yazarları bilgilerini ve tecrübelerini yazılarında değil bizzat bizle paylaşabilirler. Ama bu antrenmanları takip edip maçlara gelmekle bilgi sahibi olunur. Amaç bağcıyı dövmek mi? Üzüm yemek mi?. Biz şeffaf ve açık bir yönetim kuruluyuz. Amaç Bolu Belediyespor ‘un başarısı ise buna her zaman hazırız. Şu konunun da atlanmaması için bu bir spordur. 24 takım arasından ilk 8'e girmeye çalışıyoruz. Diğer takımlar bütçe olarak bizden yüksektir ve her takım gibi bizleri ve diğer takımları yenmek için sahaya çıkıyorlar. Buda sporun olmazsa olmazıdır. Pazar günkü zorlu Ateşehir Belediyespor maçına tüm taraftarlarımızı, her zaman bizi destekleyen ve yanlız bırakmayan Bolu Basınımızı maça bekliyoruz.”denildi.

 

2141 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.075103998184204