ANKARA’DA PUANLAR PAYLAŞILDI

4 Kasım 2023

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, Trendyol 1.ligin 11.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, Trendyol 1.ligin 11.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı mücadelede Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar yenilmezlik serisini 3 maça çıkardı.

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak, Gençlerbirliği karşısına; Çağlar, Posmac, Oğuz, Berk, Safa, Naby, Onur, Landel, Hakan, Oko, Ercan on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, İsmail, Kubilay, Bettaieb, Kayamba, Mustafa, Furkan, Batuhan, Kerem, Tolunay, Diarra yer aldı.

Gençlerbirliği ise Boluspor karşısına; Orkun, Rahman Buğra, Enes, Yatabare, Kayode, Nzaba, Ensar, Alperen, Musa, Özgür, Muhammed on biri ile çıktı.

Boluspor pozisyonla başladı

Karşılaşmaya Boluspor başladı. Boluspor maçın 5.dakikasında ilk tehkikeli atağını geliştirdi. Oko, Gençlerbirliği ceza sahası içine girmeden düşürüldü, maçın hakemi faul atışını gösterdi. Serbest vuruşun başına geçen Berk’in şutunu kaleci son anda kornere tokatladı. Karşılaşamnın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.

Berk zoru başardı

Boluspor’da maçın 25.dakikasında Naby sarı kart gördü. Boluspor maçın 35.dakikasında gole bir kez daha yaklaştı. Hakan’ın sol kanattan ortasına ceza sahası içinde Berk kafayı vurdu, top direğin dibinden auta çıktı. Kırmızı beyazlılar bu dakikada mutlak bir pozisyondan faydalanamadı. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Furkan ve Adel oyunda

Maçın ikinci yarısına Gençlerbirliği başladı. Karşılaşmanın ikinci yarısının başında her iki takımda oyunu orta alanda kabul etti. Maçın 60.dakikası golsüz eşitlikle geçildi.  Boluspor maçın 69.dakikasında iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Adel ve Furkan oyuna girdi, Oko ve Safa oyundan çıktı. Boluspor maçın 82.dakikasında bir oyuncu değişikliği daha yaptı. Kubilay oyuna girdi, Landel oyundan çıktı. Boluspor maçın 88.dakikasında son iki oyuncu değişikliğini yaptı. Diarra ve Kayamba oyuna girdi, Hakan ve Oğuz Kağan oyundan çıktı.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 6 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca Boluspor deplasmanda Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar aldığı 1 puanla puanını 13’e çıkardı.

749 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.057927846908569