Ankara'nın Değil Bolu'nun GÜCÜ 3-0

17 Kasım 2013

Coca-Cola Bölgesel Gelişim U15 liginde İç Anadolu bölgesinde lider olarak yoluna devam eden Boluspor U15 takımı zorlu Ankaragücü engelini de 3-0 gibi...

Coca-Cola Bölgesel Gelişim U15 liginde İç Anadolu bölgesinde lider olarak yoluna devam eden Boluspor U15 takımı zorlu Ankaragücü engelini de 3-0 gibi farklı bir skorla geçip en yakın takipçisi Gençlerbirliği takıma 7 puan fark atarak 21 puanla liderlik koltuğunu tamamen sağlamlaştığı.

Boluspor U15 takımı Ankaragücü U15 engelini de farklıgeçmeyi başardı. Grubunda liderlik koltuğunda oturan ekibimiz ligde oynadığı 7 karşılaşmayı da alıp yoluna namağlup yoluna devam ediyor. Başkent temsilci Ankaragücü ekibimize oranla daha fiziksel yapı ile sahaya çıkarken Boluspor U15 takımı rakibinin fiziksel yapısına aldırış etmeyip maçın hemen başlarında maça baskılı başladı. Karşılaşmanın 14'inci dakikasında Hazar orta sahanın ortasından rakipten kaptığı topla hızlı bir şekilde rakip ceza sahasına kadar girerken ceza sahası içinde yerde kalmasıyla birlik de karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. 15'inci dakikada Özgür atışı kullanmak için topun başına geçerek atışı kulandı. Genç oyuncu sert bir vuruşla top kale direğini üstünden auta gidince Boluspor U15 bir golden oldu. Misafir takım kaçan penaltının ardından mutlak bir golden yararlanamazken Boluspor U15 kalecisi Harun 17'inci dakikada mutlak bir golü önlerken kalesini gole kapadı.

Karşılaşmada öne geçmenin avantajını değerlendiremeyen Boluspor U15 oyuna daha iyi konsantre olarak Ankaragücü karşısında etkisini tamamen rakibe hissettirdi. Arka arakaya gelişen ataklarda ceza sahasına yapılan ortada Kutay ön direk önünde havada yükselerek şık bir vuruşla topu Ankaragücü ağlarına göndererek durumu 1-0 getirdi. Ankaragücü karşısında golü bulduk dan sonra rahatlayan ekibimiz oyunu tamamen rakip alana yığıp ikinci golü aradı.Derinlemesine Ankaragücü defansı arkasına atılan topta Kutay topu kontrol etmek isterken ayağının altından topu kaçırdı. Pozisyonu takip eden Kutay topu kontrol etmesinin ardından kaleyi karşısına aldığı anda sert bir vuruşla kendisinin ve takımının adına topu ikinci defa Ankaragücü ağlarına göndererek durumu 2-0 getirdi.

Boluspor U15 karşılaşmada kaçan penaltıya rağmen maçıbırakmayıp 35'inci dakikada skoru 2-0 getirirken ekibimiz üçüncü gol için Ankaragücü kalesine yüklendi sol taraftan gelişen atak da Hakan topu kontrol etti sert bir ortayla arka direk de bulunan Hazar gelen ortaya havada asılı kalarak sert bir kafa vuruşu ile topu Ankaragücü ağlarına göndererek karşılaşmada skoru 3-0 getirdi. İlk yarıekibimizin bu üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıda ise ekibimiz karşılaşmada bulduğu farklıskordan dolayı kontrolü bir oyunla devreye başlarken hem skoru korudu hem de Ankaragücü takımının kalesine gelmesi için orta sahada daha çok top tutarak oyunu kontrol etti. Her iki takımda ikinci yarıda gol bulamazken ekibimiz U15 Boluspor Yedi haftada oynadığı tüm karşılaşmaları alıp 21 puanla liderlik koltuğuna tamamen oturup en yakın takipçisine 7 puan fark atarak haftayı tamladı.

2598 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.09232497215271