ANLAYAMAZSINIZ

16 Şubat 2012

Saçma geliyor size biliyoruz. Yeri gelir ekmek almak için markete inmeye üşenen bizlerin, nasıl bir arma için km lerce yol kat...

Saçma geliyor size biliyoruz.


Yeri gelir ekmek almak için markete inmeye üşenen bizlerin, nasıl bir arma için km lerce yol kat ettiğini, en yakınlarımızı ,en canım dediklerimizi bile ondan öteye geçirmediğimizi,hatta ve hatta uğruna canlar verebildiğimizi anlayamıyorsunuz. Hatta çoğunuz aptalca buluyor. Yaklaşımlarınız da aynı oluyor genellikle ;
' Sana ekmek mi veriyor ?
-O mu doyuracak karnını ?
-...Ne işin var maçta bu soğukta dışarıda kar yağıyor baksana otur evinde televizyonun da izle sıcacık,sıcak..
Geneliniz böyle düşünüyor. Biliyoruz.
Aslında o kadar şanssız insanlarsınız ki ama asla farkına varamayacaksınız.


Hiç kendinize ;-Neden bende böyle bir sevdanın içinde değilim, neden benim de uğruna canımı verebileceğim,canlar yakabileceğim, ölene dek peşinden sürükleyecek bir güç yok diye sordunuz mu hiç? Sormamışsınızdır elbet. Sorsanız da kendinize vereceğiniz cevap bellidir. Ne gerek var? Benim gerçek bi sevgilim var zaten, gerçek ve karşılıklı bir aşk varken neden tek taraflı bir aşkın peşinde koşayım.

Kim bilir belki de haklısını dır ; sizi bu yolun yanından bile geçirmeyecek bir çok neden vardır. Çünkü siz sevgilinizle romantik bir akşamda önce güzel bi lokantada yemeğinizi yeyip sonra mum ışığında egzantirik anlar yaşarken, biz arka camları kırık deplasman otobüsünde, soğuktan titreyerek, aldığımız 5 ekmeği paylaşıp bi şekilde karın doyurma çabası içinde oluyoruz. Siz Sezen Aksu eşliğinde dans ederken sevgilinizle, biz aşk acısı yaşayan kardeşlerimize 'o kız seni sevmese de fark etmez' bestesi ile teselli veriyor oluyoruz.
Evet sizin de tuttuğunuz bir takım var elbet, kendi çapınızda sizde taraftarsınız. Alınan olası galibiyetler, kazanılan kupalar sonrasında siz de seviniyorsunuz bizler gibi.. Siz o başarılar sonrası sevgilinizle, arkadaşlarınızla lüks, otomobillere binerek kornalar çalarak, barlara diskolara kutlamalara gidip 'En Büyük Bolu' diye bağırıp, bayrak sallarken;- başarıların asıl mimarları; -tamamen kısılmış çıkmayan sesleri, yorgunluktan tutmayan kolları, aç karınları ama her şeyden önemlisi kazanılan başarıda onlarında pay sahibi olduğunu bilmelerinden aldıkları mutluluk ve huzur ile evlerinin yolunu tutup annelerinin yaptığı sıcacık çorbayı içmekte oluyorlar.
Maç boyunca bağırmaktan, sahaya dönüp izleyemediği takımının maçını özette olsa spor programlarında izlemek için televizyonun başına geçerler.Kafasını yastığa koyduklarında o kadar mutludurlar ki ne yarın işe gitmek için sabah 6 da kalkacak olmak,ne hiç çalışmadığı halde sabah 7 de okula gidip sınava gireceklerini bilmeleri. Hiç bir şey ama hiç bir şey bozamaz onların mutluluğunu.


Haa pek sevilmezler de. Kendi şehirlerinin belli bir kesiminden 'çapulçu' ya da 'it,kopuk' sıfatını alırlar. Ne kadar üzücü değil mi onca yaptıklarından sonra aldıkları sıfat? Ama hiç umurlarında olmaz,devam ederler kovalamaya. Nedir bunca olumsuzluğa rağmen hala peşinden koşmalarının, aynı yolda yürümelerinin nedeni? Bir türlü anlayamıyorsunuz değil mi? Boş verin anlamayın.
Zaten ; ANLAYAMAZSINIZ.

 

Kim Anlar biliyormusun ? Gerçek BOLUSPOR Taraftarı

 

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Şan ve Şeref dolu Armamızın peşindeyiz......

 

 

Saygılarımızla 

 


2208 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.051190137863159