Antalya Acımadı 4-0

11 Ağustos 2011

Süper lig ekiplerinden Medikal Park Antalyaspor ile hazırlık karşılaması oynayan Boluspor ilk yarısını berabere bitirdiği maçın ikinci yarısında kalesinde gördüğü...

Süper lig ekiplerinden Medikal Park Antalyaspor ile hazırlık karşılaması oynayan Boluspor ilk yarısını berabere bitirdiği maçın ikinci yarısında kalesinde gördüğü gollerin ardından 4-0  yenildi.

 

Hazırlık karşılaşmaları ile lige hazırlanan Boluspor taraftarı önünde Antalyaspor'u konuk etti. İlk yarıda süper lig ekibi ile başa baş mücadele eden ekibimiz rakibi karşısında istediği golü bulamadı. Zaman zaman Antalyaspor kalesine gitse de net gol posizyonu bulamadı. Rakibi karşısında İlk 45 dakika ayağa oynadığı toplarla dikkat çeken ekibimiz gol yollarını bulamazken pozisyon eksikliği de gözle göründü. Maçta ilk yarı  0-0 berabere sonuçlandı.

 

İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan Boluspor ilk yarıdaki futbolundan uzak bir görüntü ortaya koydu. Sahada ilk yarıdaki 11 ile oynayan Medikal Park Antalyaspor ilk golüne penaltı dan ulaştı. Golcü Oyuncu Necati Ateş takımı adına golü kazandırdı. Karşılaşmada ikinci gol gecikmedi Ali şık bir kafa vuruşu ile Antalyaspor'u 2-0 öne geçirdi.

 

Boluspor kalesinde gördüğü gollerin ardından oyundan tamamen düşerken sol taraftan gelişen atakta Emrah Başsan sert bir vuruşla maçtaki skoru 3-0 getirdi. Boluspor maçın sonlarına doğru istediği futbolu ortaya koymayınca kalesinde 4. golü gördü ve Musa Aydın maçın skorunu tayin etti.

 

 

Atacan,(Burak)  Erkam, Veli, Sercan, Gencer (Doğan) , Vedat, Sefa,(Serkan) Fatih,(Emrah) Caner, Onur , Koffi (Mohamed Chalali)(Oltan) (Jose Ali Meza)(Emre)

 

 

Mohamed Chalali ve  Jose Ali Meza  Yolcu Gibi

 

Denenmek üzere gelen Cezayirli Mohamed Chalali, Venezuella lı Jose Ali Meza Antalyaspor ile yapılan hazırlık karşılaşmasından ikinci yarı oyuna dahil oldular. Oynadıkları süre içerisinde etkili bir oyun ortaya koymadıkları görünen yabancı oyunculardan Cezayirli Mohamed Chalali çok kısa süre kaldığı maçta oyundan alınarak yerini Oltan'a bıraktı. Venezuella lı Jose Ali Meza ise maçı tamamlarken her iki oyuncunun ortaya koydukları futboldan sonra teknik direktör Cihat Arslan'ın olumsuz rapor vereceği tahmin ediliyor.

  

2343 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.057135105133057