ANTALYA’DA KİM ÖNE ÇIKTI

15 Ocak 2013

 İŞTE KAMP DEĞERLENDİRMESİ Antalya Belek’te on beş gündür yoğun bir şekilde ikinci yarıya hazırlanan Boluspor’da kırmızı beyazlı oyuncuları tek tek analiz...

 İŞTE KAMP DEĞERLENDİRMESİ

Antalya Belek’te on beş gündür yoğun bir şekilde ikinci yarıya hazırlanan Boluspor’da kırmızı beyazlı oyuncuları tek tek analiz ederek ikinci yarı için form grafiklerini değerlendirdik. Teknik direktör Oğuz Çetin’in yoğun tempoda yaptırdığı çalışmalarda tek tek oyuncular şu görünümü verdiler.

 

SERDAR KULBİLGE

Kalede büyük bir yarışın olduğunu söyleyebiliriz. Eser ile Serdar kaleyi kapmak için mücadele ediyorlar ilk yarıda Eser’in ardından kaleyi kapıp forma giyen kaptan kale için ikinci büyük yarış içinde olurken antrenmanlarda çok iyi çalışıyor. Son kararı Kaleci Hocası Murat hocanın vermesi bekleniyor. 

ESER ALTIN  

Bu sezon yaşadığı şansızlıklar adeta kabus gibiydi. Sezonun başlaması ile birlikte iyi bir form yakalayan Eser Altın Talihsiz Samsunspor maçı sonrasında sahalardan uzak kalmıştı. Oynadığı maçlarda çok katkı yapan Eser ikinci yarı için çok çalışıyor antrenmanlardaki performansı ben bu kaleyi kaptırmam mesajını verirken Oğuz Çetin’in yardımcısı kaleci hocası Murat Göksu’nun nasıl bir karar verece gide şimdiden merak konusu oldu. 

BEYCAN KAYA  

İki tecrübeli kaleci Serdar ve Eser’in ardında büyük bir tecrübe kazanıyor. Belek kampında en çok yorulan oyuncuların başında kale için her zaman hazır asker görüntüsü veriyor. Gün geçtikçe tecrübe kazanıyor. 

ENGİN AKTÜRK 

İlk devrede inişli çıkışlı bir grafik ortaya koymuştu. Belek kampında çalışkanlığı ile dikkat çekti. Antrenmanlarda çok çalıştığı göründü hırslı istekli. Engin ikinci yarıya şimdiden hazırım mesajını verdi. Son oynanan Alanyaspor maçında da ilk on birde sahaya çıkıp forma benim demişti son söz Oğuz Çetin’de. 

SAVAŞ YILMAZ  

İlk yarının sonlarına doğru aldığı formayı başarı ile koruyan Savaş Yılmaz adı gibi savaşçı. Antrenmanlarda formasını geri vermemek için çok çalışıyor.  Engin biraz önde gözükse de ikinci yarının başlamasına birkaç gün kala Savaş Yılmaz antrenmanlarda daha çok mücadele edip formayı geri vermeyeceğe benziyor. Belek kampının çalışkanları arasında yer aldı. 

HAKAN ARSLAN 

Boluspor’da sol bekin şuanda tek sahibi gibi ilk yarıda bir kaç hafta geçtikten sonra sırtına geçirdiği formayı ikinci yarı dada çıkarmayacağa benziyor. Belek kampında yine çok çalışkan göründü şuanda önde görünüyor. 

MESUT ÇAYTEMEL 

Ligin ilk yarısında bulduğu şanslarla forma giymişti. Tam bir profesyonel oynamayı sorun etmiyor antrenmanlardaki neşesi attığı frikik golleri ile dikkat çekiyor. Hakan ile arasında forma yarışı var her an formayı alacakmış gibi mücadele etmesi Boluspor için yarar sağlayacağa benziyor. 

CEMİL VATANSEVER  

Boluspor’da vazgeçilmezler arasında her zaman onun ismi olur. Şansız sakatlık onu bir hayli zor durumda bıraktı. Yinede sakatlığına rağmen düz koşularla kampına devam etti. Şimdilik geride olsa da defansa yapılan takviyelerin peşini bırakmaz. Formaya her zaman yakın görünen Cemil tamamen iyileştikten sonra formasını tekrar alır diye düşünüyoruz. 

GENÇER CANSEV  

Adeta kulaklarını tıkamış işini yapıyor Gençer. Görev verildiğinde ben bu formanın hakkını veririm diyor. Çalışıyor hırslı yeni transferlerden sonra işi biraz zor olsa da çalışkanlığı ile her zaman göreve hazırım mesajını verdi. 

MUHAMMET ÖZDİN  

Kadroya yeni katılan Muhammet ilk izlenim olarak tecrübesiyle öne çıkıyor. Hazır halde kampa gelmiş antrenmanlardaki performansı maça yansırsa çok katkı yapar şuan sorun yok. 

JİMMY DİXON

Transferi sonrası kafalarda soru işareti yaratmıştı eski takımında son maçlarda sonradan oyuna girdiği görünüyor ama Boluspor’a katılmasının ardından yeni bir hava yakalamış. Antrenmanlarda istekli, hırslı Alanyaspor maçıyla geçer notu aldı. Arkasından yine Cemil ve Gençer’in bu işi bırakmayacağını biliyor bu yarış Boluspor’a yarayacağa benziyor. 

ABDÜLAZİZ SOLMAZ

Kampın en çok formda olan oyuncusu görüntüsünü veriyordu ki talihsiz sakatlık onu biraz durdurdu. Doktorların ameliyat olacaksın lafları sonrası bir hayli morali bozulsa da Fenerbahçe doktorundan aldığı cevapla biraz rahatladı kolunu güçlendirip ben sezonu çıkarırım takımın bana ihtiyacı var demesi de hırsını gösteriyor başarı için her şeyi yaparım mesajını da vermesi sevindirici.  

ALİ GÜZELDAL 

İlk yarıdan eser yok. Çok çalışmış ikinci yarıda çok katkı yapar. Kaliteli Ali orta sahadaki gücünü gollerle de süslerse taraftarlar iyi bir Ali izleyecekler. 

ALP ERGİN

İlk yarının flaş oyuncusu yine ikinci yarıda görevini yapacağa benziyor. Antrenmanlardaki hırsı lige yine yansır ve o bölgenin değişmez oyuncusu olur. 

BABOROS BAHADIR BARUT

İlk yarıya oranla farklı bir Barbaros izlettirecek. Çok istekli arzulu hırsı gözle görünüyor. Kampın en çok çalışan oyuncuları arasında. 

CAFERCAN AKSU  

İlk devrede Boluspor’a çok katkı sağladı. Hiç bir zaman vazgeçilmeyecekler arasında oynadığı sürece katkısı tartışılmaz ikinci yarıda ilk yarıda attığı 5 golden fazla atar diye düşünüyoruz kalitesi lige yansır. 

CİHAN YILMAZ   

Alanyaspor maçında ilk 11 sinyali verdi. Oğuz hocanın güvenini kazanmış durumda. Antrenmanlardaki hırsı maça yansıdı. Son karar yine Oğuz hocanın olacağa benziyor. 

EMRE KILINÇ  

Kampın tek prensi. Çok çalışkan artık tecrübe kazandı diyebiliriz. Oğuz Çetin üzerinde çok duruyor. İlk hafta oynarsa kimse şaşırmasın ikinci yarıda bu performansı ile çok katkı yapar diye düşünüyoruz. 

İSKENDER ALIN

Kamuoyunda kendisi hakkında çıkan transfer dedikodularını tamamen kafasında bitirmiş. İkinci yarıda eski İskender olmak istiyor kampın çalışkan oyuncularında zaman zaman yaptığı konuşmalarda ikinci yarı geliyorum herkes beni beklesin mesajları da sevindiriciydi. 

SERGEY DJİEHOUA 

Kampın çalışkanlığı ve sempati görüntüleri ile takımın adeta neşe kaynağı çok çalışıyor. Alanyaspor maçında attığı golle ikinci yarıda çok katkı yapacağa benziyor. Antalya kampında birazda kilo verdiği göründü. 

AYDIN ÇETİN  

Teknik direktör Oğuz Çetin kadroda kalması yönünde verdiği raporla ikinci yarıda kendisinden çok faydalanmak istediğini gösterdi. Oğuz Çetin, antrenmanlarda sık sık Aydın ile bir araya gelip onun tecrübesinden yararlanmak istiyor. Şans verildiği sürece forma için savaşır görüntüsü verdi.

VEDAT BUDAK

Kampın ortalarındaki sakatlık onu birkaç gün düz koşu yapmasını sağladı. Hırslı işini yapıyor her an forma giyerim diye çalışıyor. Oğuz Çetin’in faydalanacağı oyuncular arasında oynadığı süre içinde büyük katkı yapar. 

MEHMET CAN  

A2’den kampa katılan iki oyuncudan biri ağabeyleriyle kamp görmesi onun tecrübe kazanmasına neden oldu. Alanyaspor maçında bulduğu şansı iyi değerlendirdi.  

SAMET AKAYDIN 

Boluspor kampına A2 takımından katılan bir diğer oyuncu fizik kapasitesi ile dikkat çekti bu kamp Samet’e çok şey katacağa benziyor.

Haber: Bolusporluyuz.com 

Abdülaziz Kontrole Gitti
Abdülaziz Kontrole Gitti
Abdülaziz Kontrole Gitti

 

2352 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.092287063598633