“ARAMIZA KATMAYI PLANLADIĞIMIZ OYUNCULAR VAR”

28 Aralık 2022

Boluspor ligin ilk yarısını 30 puanla tamamlayarak, ilk devreyi önemli puanda kapattı. Kırmızı beyazlıların topladığı 30 puanda oyuncu, teknik ekibin...

Boluspor ligin ilk yarısını 30 puanla tamamlayarak, ilk devreyi önemli puanda kapattı. Kırmızı beyazlıların topladığı 30 puanda oyuncu, teknik ekibin dışında sezon başında oluşturulan transfer komitesinin de büyük emekleri var.

Boluspor Futbol Şube ve Transfer Komitesi Üyesi Kaan Semercioğlu’da komitenin önemli isimlerinden. Genç yönetici kırmızı beyazlılarda ligin ilk devresini değerlendirdi.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

“Çok talihsiz maçlar yaşadık”

Semercioğlu, ligin ilk devresinde talihsiz maçlar oynadıklarını ifade ederek; “İlk devrede bence çoğu Boluspor taraftarının tahmin ettiği üzerinde bir puanla bitirdik. Çok talihsiz puanlar kaybettik. Puanları kaybetmeseydik belki de yakın tarihin en iyi puanıyla bitirmiş olacaktık. Çok talihsiz maçlar yaşadık. Tuzla maçı olsun, Bandırma maçı olsun, Altınordu, Gençlerbirliği maçı olsun. Onun haricinde çok iyi oynayıp kaybettiğimiz maçlar oldu. Pendik deplasmanı, iç sahada Göztepe maçı gibi zorlu maçlardan oldu. Arada hepimizin üzüldüğü Altay maçını yaşadık” dedi.

“Aramıza katmayı planladığımız oyuncular var”

Boluspor Futbol Şube ve Transfer Komitesi Üyesi Kaan Semercioğlu, transfer döneminde takıma yeni katılacak oyuncuların olduğunun da altını çizerek; “Boluspor Sürekli istişare halindeyiz. Hocamızın raporu doğrultusunda, futbol şubenin de belirlediği hedefler doğrultusunda birliktelikle ikinci devre için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu süreçte yollarımızı ayıracağımız futbolcu arkadaşlarımız olacak. Aramıza yeni katılacak kardeşlerimiz olacak. Zaten 2 oyuncuyu kadromuza kattık. Onun haricinde aramıza katmayı planladığımız arkadaşlarımız var. Bununla alakalı da çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

“Taraftarımız en büyük destekçimiz”

Semercioğlu, Boluspor’un iç sahada oynadığı maçlarda en büyük itici gücünün taraftar olduğuna dikkat çekerek; “Boluspor köklü bir camia. Bazı takımlar var onlar kulüp ama Boluspor büyük bir camia. Bunun önemli bir farkı var. Biz istiyoruz ki, Bandırmaspor maçında mesela taraftarın burayı biraz daha doldurmasını beklerdim. Taraftarımız yine en büyük destekçimiz. Onları yine her maçımıza bekliyoruz. Onlar bizim iç sahada en büyük itici gücümüz” şeklinde konuştu.

“İkinci devre daha güzel bir takım olacağız”

Ligin ikinci devresinde daha etkili bir Boluspor izleyeceklerinin sinyalini de veren Semercioğlu sözlerini şöyle noktaladı: “İkinci devre daha güzel bir takım olacağız. Daha da etkili oynayan takım olacağız. Bunun için hocamıza, teknik ekibimize, futbolcu kardeşlerimize aynı zamanda kendimize de güvenimiz tam. İnşallah Allah utandırmaz.”  

1027 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.070873022079468