Arçelik Şansını Kırdı

7 Temmuz 2011

Geleneksel olarak yapılan Veteranlar turnuvası sona erdi.       Bolu ASKF ve Futbol İl temsilciliğinin organizasyonunda yapılan turnuvanın finalinde izleyenler müthiş bir...

Geleneksel olarak yapılan Veteranlar turnuvası sona erdi.

 

 

 

Bolu ASKF ve Futbol İl temsilciliğinin organizasyonunda yapılan turnuvanın finalinde izleyenler müthiş bir karşılaşma izledi. Çok kısa süre önce  bu yılın başında kaybettiğimiz Yumrukayaspor eski başkanı Mehmet Erdoğan adının verildiği  Veteranlar turnuvasının final maçları Çarşamba  günü oynandı. Üçüncülük dördüncülük maçını Anahtarcı Emin Bolu Sigorta'yı 6-2 yenerek kazanırken, final maçında Arçelik Kalafatoğlu'nu penaltılarla mağlup etmeyi başardı ve şampiyon oldu. Maçlar sonrasında ödül töreni düzenlendi. Turnuvada üçüncü olan anahtarcı Emin formalarını Yumrukayaspor takımına hediye etmesi alkış alırken Mehmet Erdoğan'ın adına düzenlenen turnuvada Erdoğan ailesi duygulu anlar yaşaması da göz yaşlarını durduramadı. ASKF başkanı Naci Parlak ile Futbol İl Temsilcisi Cemalettin Merin  de yıllarca birlik de çalıştıkları arkadaşları  Mehmet Erdoğan için duygulu anlar yaşadılar. 

Anahtarcı Emin 3'üncü, Bolu Sigorta 4'üncü oldu


Geleneksel olarak  Mayıs ayının sonunda başlayan ve 35 yaş üstü sporcuların yer aldığı Veteranlar ligi bu sezon geçtiğimiz aylarda vefat eden Yumrukayaspor eski başkanı Mehmet Erdoğan anısına düzenlendi. 19 takımın katıldığı turnuva 40 gün sürdü grup maçları sonucunda finallere kalan Arçelik, Kalafatoğlu, Bolu Sigorta ve Anahtarcı Emin takımları şampiyonluk için mücadele ettiler. Üçüncülük karşılaşmasında Anahtarcı Emin Bolu Sigorta'yı 6-2 ile geçerken turnuvayı 3'üncü tamamladılar. Turnuvada giydikleri formayı da Yumrukayaspor amatör takımına hediye ettiler Bolu Sigorta ise 19 takım arasında 4'üncü olmayı başardı.


 Şampiyonu Penaltılar Belirledi


 Veteranlar Turnuvası final maçı  oldukça çekişmeli geçti. Adeta Şöhretler karmasını andıran Arçelik Kalafatoğlu karşılaşmasında her iki takımda kontrollü oynarken iki takımın kalecisi de kalelerinde adeta devleştiler. Zorlu final karşılaşmasının ilk yarısı karşılıklı ataklar sonrasında 0-0 sona erdi. İlk yarıda Kalafatoğlu takımının kalecisi Murat Yorulmaz bir penaltı kurtardı. İkinci yarıya iyi başlayan ayağa top yapan   Kalafatoğlu önce Yılmaz Özen'in yerde kaldığı anda   Kazım, sert bir şutla takımını öne geçirdi. Daha sonra Ali Beykoz' a atılan pası iyi takip eden tecrübeli hoca  pasını iyi takip eden  Sacit'e alda at dediği pozisyonda Sacit şık kafa vuruşuyla  ikinci golü kazandırdı. Kalafatoğlu   maçı bir anda 2-0'a taşıdı. Bu gollerden rehavete kapılan Kalafatoğlu 'nun maçta durgunluk yaşamasını iyi değerlendiren  Arçelik rakip kalede baskılı olurken, Muzaffer ve Ömer ile skorda yeniden denge kuruldu. Vetaranlar final  karşılaşma 2-2 sona ererken şampiyonu geçen sezon olduğu gibi penaltılar belirledi. Kalafatoğlu'nda turnuvanın başarılı isimleri Sacit, Hacı ve Kazım penaltı atışlarında topu dışarı atarlarken, Arçelik'in son penaltısını kullanan Oktay topu filelerle buluşturdu ve Arçelik şampiyonluğunu ilan etti. Kalafatoğlu ise turnuvada ikinci oldu. 

Turnuva sonunda yapılan kupa töreni ile dereceye girenler ödüllerini alırken, ödül törenine Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, ve Mehmet Erdoğan'ın ailesi katıldı. Merhum Mehmet Erdoğan'ın ailesine ASKF tarafından plaket verildi. 

 

2659 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
1.4893660545349