ARMAYA DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

16 Haziran 2012

Başkan yardımcımız ve Basketbol Şube Sorumlumuz Fatih Yamaner, Basketbol şubesinin son çalışmaları ile ilgili bir açıklama yaptı.   Boluspor basketbol takımı...

Başkan yardımcımız ve Basketbol Şube Sorumlumuz Fatih Yamaner, Basketbol şubesinin son çalışmaları ile ilgili bir açıklama yaptı.

 

Boluspor basketbol takımı olarak yeni sezon hazırlıklarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Boluspor basketbol şubesinin bütçesi ve yönetim anlayışı  ile olağanüstü kongrede resmiyete döktüğü için Kulüp Başkanımız Abdulllah Abat a çok teşekkür ediyorum. Boluspor basketbol takımı artan bir başarıyla armaya değer katmaya devam edeceğini  belirtmek istiyorum.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Gecen seneki emeklerinden dolayı  Cengiz Karadağ, Yeşer Eskicioğlu yardımcı hocalar ve oyuncularımıza teşekkür ediyoruz. Sportif Direktör Cengiz Karadağ  in   gecen seneki maliyeti ile bu seneki  talep edilen maliyet arasındaki farkdan  dolayı yollarımızı dostça ayırmış bulunuyoruz. Yeni dönemde yolu acık olsun.

TEKNİK KADRO HAFTA İÇİ NETLİK KAZANACAK 

Yeni dönem hazırlıklarımız ile transfer görüşmelerimiz başkanımız ve yönetimimizin  bilgisi dâhilinde devam etmektedir.

Boluspor basketbol takımını antrenör olarak armaya değer katmaya devam edecek vizyon sahibi , kariyeri basarili  ,gençlere önem veren ve basketbol da başlayan ateşi  büyütecek  antrenör adayları ile görüşme halindeyiz.Hafta başı antrenör ihtiyacımızı çözeceğimizin müjdesini vermek istiyorum.

İlimizden yetişen birinci yardımcı antrenör Ahmet İshak Gülen, Alt Yapıda Volkan Bayır ve ilimizden yetişen  oyuncuların tamamının takımda kalması için  ayrı ayrı hepsi ile prensip antlaşmasına varmış bulunmaktayız. İlimizde yetişen basketbolcuların ve yardımcı antrenörlerin  devamı, genc sporcuların transferi ve gecen  seneden tecrübeli birkaç  oyuncumuz ile yola devam etmek  öncelikli hedefimizdir. Yardımcı antrenör Ahmet Özbay basketbol antrenörlüğüne ara verdiği için takımdan affını istemiştir.

GSİM VE AİBÜ BESYO BÖLÜMÜ  YANIMIZDA OLACAK

Basketbol sporunun gelişmesi için Gençlik  Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü ve AİBU BESYO bölümü ile kol kola çalışmaya devam edeceğiz.

Boluspor basketbol ilimizde basketbol sporunun gelişmesine katkı vermeye artan güçle  devam edecektir.

1959 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.27410197257996