Arslan 90 dakikada Her Şeyi Yaşadı

24 Kasım 2011

Hayatının en zor stresli günlerini geçiren Arslan 90 dakika sonunda yaşadığı duygu dolu anlarını 3 puan sevinci ile mutluluğa dönüştürdü.   Teknik direktör Cihat...

Hayatının en zor stresli günlerini geçiren Arslan 90 dakika sonunda yaşadığı duygu dolu anlarını 3 puan sevinci ile mutluluğa dönüştürdü.

 

Teknik direktör Cihat Arslan son dakikalarda gelen golün ardından adeta kendini kaybetti. Konyaspor maçının ardından yapılan çalışmalarda ne kadar gergin olsa da oyuncularına belli etmek istemeyen Cihat Arslan son üç günde oyuncularını hep Kartalspor maçına konsantre etti. Kazanamamanın stresini oyuncuları gibi kendisi de yaşayan Arslan bir taraftan da eleştirilere kulaklarını tıkayıp Kartalspor 'u nasıl mağlup ederiz diye düşündü.

 

Karşılaşmanın son bölümlerinde Boluspor baskısını tamamen rakip kalede göstermiş göstereceğine ama beklenen gol bir türlü gelmiyor. Cihat Arslan'da sıkıntıdan sıkıntıya giriyordu. Son ana kadar hiç oturmadan oyuncularına direktifler ileten Arslan Ferhat Kiraz'ın son anda kaçırdığı gol sonrası bile topun kornere gittiğini görmeyen Kiraz'a 'hadi oğlum son bir dakika bitmedi daha biraz daha gayret' diyerek Ferhat'ı uyarması da üç puan inancını gösteriyordu. Bu pozisyonda Arslan oyuncusunu da uyarmayı ihmal etmeyip kornerin atılmasını sağladı.

 

 Atılan kornerin ardından bir  korner daha kazanan Boluspor Cafercan'ın kale içine yaptığı ortanın  ardından maçın beklide son vuruşu son korner de Veli Kızılkaya'nın kafa vuruşu  gol olunca Cihat Arslan' dan mutlusu olmadı.

 

Hafta boyunca yaptırdığı çalışmalarla oyuncularını maça hazırlayan Arslan 90 dakikanın ardından emeğini alınca adeta yeni den doğmuş gibiydi. Hakemin bitiş düdüğü ile birlik de hem sevinen hem de duygulu anlar yaşayan Arslan tek tek oyuncularını kutlarken beklide zor günlerin ardından göz yaşlarını belli etmeden soyunma odasının yolunu gururlar tuttu.

 

 

 

1593 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.13301396369934