Arslan ' Hayatımda ŞEREFSİZCE yaşamadım'

11 Aralık 2011

Boluspor teknik direktörü Cihat Arslan basın toplantısına girerken basın mensup alkışları ile yerini aldığı sırada duygulu anlar yaşadı.   Cihat Arslan...

Boluspor teknik direktörü Cihat Arslan basın toplantısına girerken basın mensup alkışları ile yerini aldığı sırada duygulu anlar yaşadı.

 

Cihat Arslan Karşıyaka maşı sonrası basın toplantı odasına gelirken girişte basın mensuplarının büyük desteği ile alkışlar eşliğinde yerini aldı. Arslan bu hareket sonrası duygulanırken gözlerinin dolduğu görüldü.

Arslan basın mensuplarına teşekkür ederken kısa bir maçın değerlendirmesini yaptı. Arslan konuşmasında '  Futbolcu kardeşlerimin istek ve özverili oyunu galibiyeti getirdi. Bu birlik beraberliğin meyvesini bugün aldık.  Ligdeki dünkü sonuçlara bakarak alt taraf ile üst taraf arasında yer alan bir konumda galip geldiğimizde zirveye yaklaşan ama mağlubiyet durumunda alt sıralara yaklaşan bir pozisyon olacaktı. Hava şartları bizim için avantaj oldu. 2-3 gün kar altında çalışmamız bize avantaj sağladı. Arkadaşlarımın çabası ile üç puanı aldık' dedi.

 

Cihat Hoca Galip Gelince de Gider !

 

Boluspor teknik direktörü Cihat Arslan basın mensuplarının sorularına cevap verirken  özellikle yaptığı konuşmada kullandığı cümleleri bugüne kadar hiç ağzından duymamıştık. Konuşmasında Arslan 'Söylemek istediğim bazı şeyler var. Cihat hoca maç sonu mağlup gelirse gidecek diye hafta için bazı konuşmalar beni çok üzdü. Şerefsiz hiç yaşamadım.Bir şeyler peşinde de olmadım. Benim hafta için Cihat hoca mağlup olursa gider lafı ağrıma gitti. Cihat hoca mağlup olduğunda giderse galip geldiğinde de gider. Çünkü insanların anlamadığı tanımadığı kısım odur. Ben bu güne kadar kimseye boyun eğmedim ve eğme niyetinde değilim. Ama insanlar bunu eleştiri için söylemiyorum insanlar şike davalarından dolayı içeride yatan hocalarına Bizim hocamız diyor. Adanaspor başkanını tebrik ediyorum sahaya giremeyen hocasına destek çıkıyorlar. İnşallah o desteği bir gün bizde buluruz' derken gözlerinin dolması ile toplantıya son verdi. Cihat Arslan toplantı öncesinde olduğu gibi yine basın mensuplarının alkışları ile ayrıldı.

 

                   
 

 

4142 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.051433801651001