Arslan ilk defa Hakem dedi !

20 Kasım 2011

Boluspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, maç sonu değerlendirmesinde ilk defa hakemler ile ilgili açıklama yaptı. Arslan 'Deniz Çoban bu maça...

Boluspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, maç sonu değerlendirmesinde ilk defa hakemler ile ilgili açıklama yaptı. Arslan 'Deniz Çoban bu maça yakışmadı. Hafta içi Konyaspor maçımız var. O maç öncesinde Konya bölgesinden hakem tahin edilmesi düşündürüyor' dedi.  

Teknik Direktör  Cihat Arslan, zor bir karşılaşma olduğunu belirterek, hakem atamalarına dikkat çekti. Arslan  ''Golü bulsak aslında zor da geçmeyecekti. Yetenekli, genç ve iyi organize olmuş bir takıma karşı oynadık. Bizim de iyi organize olduğumuzu düşünüyorum. İlk yarıda iyi pozisyonlarımız vardı. Caner ve Onur'un kaçırdığı net pozisyonlarımız oldu. İkinci yarıda yaptığımız değişiklikler ve daha sonra Onur Bektaş'ın çıkması ile biraz riske girdik. O anda oyuncular ve taraftarların arasındaki diyalog özgüven eksikliğini getirdi. Fakat buna rağmen son dakikalarda bir pozisyonla galip gelebilirdik. Karşılıklı iyi bir mücadele oldu'' dedi. Arslan ayrıca  ''Atama yapanların daha dikkatli olması gerekirdi. Hakem Deniz Çoban, Konyalı ve biz de 2 gün sonra Konyaspor ile maç oynayacağız. O bölgeden hakem gelmesi çok uygun değildi'' diye konuştu

 

Kaptan Atacan'dan İlk Kez Taraftar Konusu

Boluspor Kaptanı Atacan Öztürk, maç sonunda, basın mensuplarının karşısına çıkarken basın mensuplarının maçtan ziyade yıllardır Bolu'da kaldığı hatırlatılarak maç sonundaki taraftarın tepkisi soruldu. Atacan  'Stadı dolu görmek istiyoruz. Bize inanmış, güvenen bir Boluspor taraftarı istiyoruz. Ben sonuca göre Boluspor taraftarı olunacağını düşünmüyorum' dedi.

Kaptan Atacan, 'Biz ilk bir kere stada geldiğimizde stadı dolu görmek istiyoruz. Bu sene bize karşı bir inançsızlık olduğunu düşünüyorum. Baktığımız da ilk çıktığımız sene çok coşkulu taraftarımız vardı. Bu gittikçe düşmeye başladı. Bu sene neredeyse taraftarsız oynuyoruz. Tribünlerin yarıdan fazlası boş oluyor. Biz, bize inanmış, bize güvenen bir Boluspor taraftarı istiyoruz. Ben sonuca göre Boluspor taraftarı olunacağını düşünmüyorum' diye konuştu.

Atacan Öztürk taraftarlarımız bizi motive etmeli derken sözlerine şöyle devam etti. Öztürk 'Boluspor taraftarı, Boluspor'u sevdiği için Bolusporlu'dur ve Bolu'yu sevdiği için maça gelmelidir. Tabi ki eskiden birikmiş olan şeyler olabilir ama her sene yeni bir başlangıç yapıyoruz. Bir sürü yeni arkadaşımız katılıyor aramıza. Biz önümüzde ki haftalarda bizi destekleyen ve daha çok motive eden bir Boluspor taraftarı bekliyoruz' dedi.

 

 

1940 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • usa14
    21 Kasım 2011 • 06:21
    İşde şimdi korkuyorum.Bir hoca hakem diyorsa iş bitmiştir. Konya maçını alamassa işi çoookk zoooorrrrrr Hani en kaliteli ve yenecek gücümüz vardı her takımı. Nerde.ve nasıl. Cihat hoca kendi kendini yakıyorsun.
  • as14
    21 Kasım 2011 • 14:04
    dikkat ettinizmi buca nın forması ile top aynı renkte, bence bu bir hata,bu maçın iptalini gerektirir,

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.046382904052734