Arslan 'Neşter vurmamız gerekiyor'

13 Eylül 2011

Giresun deplasmanın ardından Teknik Direktör Cahit Arslan kulüp binasında yaptığı açıklama ile basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Giresunspor karşılaşmasında, takımının ilk...

Giresun deplasmanın ardından Teknik Direktör Cahit Arslan kulüp binasında yaptığı açıklama ile basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Giresunspor karşılaşmasında, takımının ilk yarı beklediği futbolu ortaya koyamadığını, ancak ikinci yarı kendilerini toparladıklarını belirtti. Arslan ayrıca bu hafta oynanacak olan Sakaryaspor karşılaşmasına da değinerek, 'Oturmuş, inatçı bir takım. Bizimde onlar kadar mücadele etmemiz gerekiyor' dedi. 

 

 

Teknik patron Cahit Arslan, Giresun deplasmanın ardından basın mensuplarının sorularını kulüp binasında yanıtladı. Arslan açıklamasının başında Salı günleri oynan karşılaşmalar, Perşembe günleri de oynanacak ve hafta içerisinde gelişen gelişmeler hakkında bilgi vermek üzere basın mensuplarıyla bir araya geleceğinin altını çizdi.

İlk karşılaşmaya futbolcularının istediği gibi başlayamadığını belirten Arslan, 'Yorucu ve zor bir deplasmandı. Karşımıza dirençli bir Giresunspor takımı çıktı. Hatalarımız ve sevaplarımız vardı. Bunları iyi değerlendirmek lazım. Oyuna ilk baktığınızda biraz tedirgin başladık. Sanırım bu da ilk karşılaşma olması. Daha olgun başlamalıydık. Bu tedirginlikle de istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İki takımında ilk yarı cılız pozisyonları vardı. Talihsiz golden sonra Giresunspor'un inancı ve hırsı arttı. Bank Asya'da geriye düştüğünüz zaman skoru değiştirmek daha da zorlaşıyor. Golden sonra maç çok fazla durmaya başlıyor. Yere yatmalar, oyunu soğutmalar açısında. Ama ikinci yarı takım maçı kazanma anlamında biraz daha farklı oynadı. Oyunun kontrolü bizim elimize geçti dersek yalan olmaz. Çocuklar maçı kazanmayı ikinci yarı daha çok istediler diye biliriz. Skoru 90'ıncı dakikada eşitlemek sevindirici tabi. Ancak golü daha önce bulabilseydik skorun daha farklı olacağına inanıyorum' dedi.  

Takım kadrosu hakkında yapılan eleştirilerle ilgili soruyu da cevaplayan Arslan, 'Neticede 29 futbolcumuz var. Bu forma emanettir. Bu formayı aldığınız zaman bırakmamak üzere almanız gerekiyor. Yoksa dışarıda kalan arkadaşımıza forma geçer. Maça çıkmadan önce oyun olarak takımdan daha fazlasını bekliyordum. İlk yarı bunu göremedim ama ikinci yarı bir toparlanma oldu. Tabi bunda yaptığımız değişikliklerinde katkısı var' ifadelerini kullandı.

Görülen sarı kartlara da dikkat çeken Arslan, '5 tane sarı kart gördük. Bunun dördü itiraz, bir tanesi mücadeleden. Buna neşter vurmamız gerekiyor. Bu gün futbolcularımla yapacağım ilk toplantıda bu konuyu dile getireceğim. Geçen yıl 13 kırmızı kartın, 10 tanesi havadan sudan sebeplerle görüldü. Hakem istediğiniz kadar yanlış yapabilir, ama mücadele esnasında kart gören oyuncuyu sırtımda taşırım. Ama takımını itirazlarla yarı yolda bırakan arkadaşlara hem kulüp hem de hocaları olarak yaptırım uygularız' dedi.

Sakarya maçının da zorlu geçeceğini belirten Arslan, 'Sakarya'yı, Giresunspor'dan çok ayırmamak lazım. Beraber oynayan, beraber mücadele eden bir ekip. Kısıtlı bir kadrosu var ama geçen yıldan beraberliği sağlamışlar. Bu lig mücadele edilmesi gereken bir lig ve Bank Asya'nın acıması yok. Sakaryaspor'da bunu yapacaktır. Bizimde mücadele etmemiz gerekiyor. Mücadele edersek kalitemiz ortaya çıkacak. Oturmuş, inatçı bir takım. Bizimde onlar kadar mücadele etmemiz gerekiyor' diye konuştu.  

 

 

 

 

 

 

Bolusporluyuz.com

 

 

 

 

 

2325 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.060760974884033