Arslan TRT'ye Konuk Oldu

9 Ekim 2011

Boluspor Teknik direktörü Cihat Arslan Ümit Aktan'ın hazırladığı sunduğu 'Haydi Maça' konuk oldu. TRT'de yayınlanan Haydi Maça programının  başlarında açılış...

Boluspor Teknik direktörü Cihat Arslan Ümit Aktan'ın hazırladığı sunduğu 'Haydi Maça' konuk oldu. TRT'de yayınlanan Haydi Maça programının  başlarında açılış konuşması yapan Ümit Aktan 'Bank Asya birinci ligde 5 haftanın ardından 11 puanla aslanlar gibi lider Boluspor 'u görüyoruz'  demesi de en çarpıcı konuşma olarak dikkat çekti.

  

Bank Asya'da en iyi takımlar şampiyon olmuyor en çok mücadeleyi sahaya koyan takımlar şampiyon oluyor. Kadro açısından da kalite anlamından da iyi oynayan pozitif oynayan takımlardan çok mücadele ön plana çıkıyor. Bizde Boluspor olarak başarmanın anlamında yol kat ediyoruz. Şimdi daha yolun başı 5 hafta oynandı. Geçen yıl çok büyük maddi anlamda imkanda  kurulan bir  takım ligi 7. sırada bitirdi. Bunu da eleştiri anlamında söylemiyorum. Bizim elimizde de şuan geçen yıldan ilk 11 de  oynayan Ferhat Kiraz  birde Caner Ağca çok maç oynayan  oyuncumuz. Geride kalan alternatif bir kadro ile yollarımızı ayırdık. Sonrasında yaptığımız transferlerle bir birliktelik oluşturmaya çalıştık. Genel anlamında yeni bir oluşan takım. Bizim takımımız var ama beraber bulunmak dan hoşlanan beraber çalışmaktan hoşlanan bir takımımız var.  Bir biri ile mücadele eden bir takım oluşturmak için mücadele ediyoruz. Bu bizi puansal anlamda nereye taşır inşallah yukarılara taşır. Şuanda yukarılardayız ama bundan sonra daha fazlasını yapmamız gerekiyor. Hedef koymazsanız hedefe ulaşamazsınız. Çünkü hedef yok. Şimdi yaşadığımız sorunlarda onlar. Zaten gençliğe  bir hedef göstermek lazım o hedefe yaklaşacak insanları da bulabilelim. Boluspor için bunu ben söyleyemem neden söyleyemiyorum çıkmak için mücadele ederiz. Bazı şeyler insanın kendi elinde iradesinde olmadığı için ligde 17 takım var. Mücadele etmemiz gereken biz maç her maçı nasıl kazana biliriz. Bunun çalışmasını yapıyoruz kazana caz kaybede cez ama  hedefe böyle gideceğiz. Biz bir ekip olma yolunda çalışmalarımızı yapıyoruz. Boluspor Türkiye'ye mal olmuş bir takımdır. Koyduğumuz hedef , çalışmalarımız hepsi plan dahilinde. En önemlisi İnanmak ve destek vermek. Bu desteği de camiamızdan görüyoruz.

 

Futbolcularımız Kendi 11'i Yapıyor

 

Fildişi Sahilli oyuncu Koffi için sorulan sorunun ardından sözlerine devam eden Arslan 'Koffi şuanda üçüncü duruma düşen bir oyuncumuz.   Kadromuzun geniş olmasından dolayı iyi bir rekabet ortamı var sahaya çıkan 11 oyuncumuz maçta oynamak için kendileri forma kapmak için mücadele ediyorlar. Koffi ilk maç da oynadı. Ardından Ümit Tütünci bir gol attı ikinci maçta Veysel son anlarda oyuna aldık gol attı. Bu oyuncularımız kendi performanslarını gösterdiler. Kadroya girmeleri için iş benden çıkıyor onun için bütün iş oyuncuda. Koffi ise şuanda bu bölgede üçüncü duruma düşen oyuncumuz. 

  

 

Örnek Alınması Lazım Bir Kulüp

 

Boluspor'un bu liglerden çıkması lazım. Maddi sıkıntıyı  çözmüş tesisleşmeyi çözmüş, taraftar sorununu çözmüş ve Türk futbolu adına Boluspor Süper ligde olması lazım.  Bolu'ya benden sonra kim gidecekse parasını alabilecek durumda. Maaşını alabilecek istediği transferi yapabilecek çalışma ortamı rahat. O zaman bu kulübün yaşaması gerekiyor. Diğer kulüplerinde Boluspor tarzı şeklinde model oluşturması lazım.    

 

 

Bu Ligin favorisi  Kasımpaşa

  

Bu ligin favorisi bence Kasımpaşa takımı. Geçen yıl ligden düşmüş kadrosunu bozmamış bir takım var. Üç veya dört yıldır birlik de oynuyorlar. Bu ligde en çok avantajda yabancı oyuncu avantajı. Biz denemelerden oyuncu bakıyoruz düşen takımlar ise süper lig görmüş  en fazla 8-9 oyuncuyu kadrosunda tutarken ayrıca yabancı oyuncu sıkıntısı da çekmeyip elindeki yabancılarla  devam ediyorlar. Bank Asya liginde onun için Kasımpaşa takımı avantajlı diyorum. Ayrıca her şeye rağmen Karşıyaka takımını önemsiyorum. 2003 yılında Şaban yıldırım Sakaryaspor takımına gelmeden önce Sakarya takımı lig sonuncusuydu Şaban hoca geldi ligin sonunda da şampiyon oldular. Görünüyor ki Bank Asya birinci liginin ayarı yok. Onun için Karşıyaka takımı da çok önemli Elazıspor çok ciddi bir takım , Göztepe ciddi yatırımlar yaptı.Tavşanlı Linyit takımı da organize olmuş pozitif bir futbol oynuyor.

 

 

Ara Bizim İçin Kötü Oldu

 

Tam istediğimiz gibi işler giderken ara olması bizim için kötü oldu. Belli bir periyodu yakalamıştık. Şimdi tekrar baştan başlıyoruz. Göztepe maçına galibiyet için gitmemiz lazım. Kendimizi test etmek istiyorsak bu maçı görmemiz lazım güzel bir test maçı bize yakışıyorsa bu maçta da yakışanı yapmak lazım. Sakatlık devam eden oyuncularımız var. Cemil iğleşti ve Gençlerbirliği maçında oynattık. Fatih Gül sakat, Alp sakatlığı var Veli sarı kart cezası nedeniyle bu maçta oynamayacak. Her şeye rağmen İzmir'e galip gelmek için gideceğiz.

 

  

 

 

 

2150 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.085705041885376