Arslan 'Yabancı Hakkını On Numraya Kullanacaz'

12 Temmuz 2011

12.07.2011 ' Ban Asya 1. Lig ekiplerinden Boluspor'un teknik direktörü Cihat Arslan, ''On numara arayışımız var. Forveti destekleyen, pozisyon üretebilen,...

12.07.2011 ' Ban Asya 1. Lig ekiplerinden Boluspor'un teknik direktörü Cihat Arslan, ''On numara arayışımız var. Forveti destekleyen, pozisyon üretebilen, hem gol yollarında etkili hem pas trafiğini yönlendirebilen bir futbolcu düşüncemiz var. Bulabilirsek yabancı hakkımızı orada kullanmak istiyoruz'' dedi.

 

 

Cihat Arslan, Boluspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, 9 günlük kamp dönemini değerlendirdi. 

Birinci etap kamp döneminin sona erdiğini kaydeden Arslan, ''İyi bir idman ve kamp dönemi geçirdik. İki tane hazırlık maçı yaptık. Hazırlık maçlarını ilk bölümünü bugün Koru Otel'de oynayacağımız Kasımpaşa maçıyla bitireceğiz. İki günlük izinden sonra 15 Temmuz Cuma günü de 14 günlük ikinci kamp dönemimiz başlayacak. O dönemde de beş tane hazırlık maçı oynayacağız'' diye konuştu.

hazırlık maçlarını değerlendiren Arslan, ''Göztepe ve İran Süper Lig ekibi Zob Ahan ile 2 hazırlık maçı yaptık. Takımda 35 kişi bulunuyor. Bu rakamı düşürmemiz gerekiyordu. İkinci etap hazırlık maçları bizim için daha çok belirleyici olacak. Bugüne kadar yapılan maçlar, bu yoğun temponun arasında ön bilgi almamıza yaradı. Kimlerle yola devam edebiliriz, kimler Boluspor forması altında kalabilir, bunun çalışmasıydı'' dedi. 

Kofi, Ferhat ve Sercan ile ilgili bilgi veren Arslan, ''Kofi ile ilgili düşüncelerimiz olumlu. Kofi, Kıbrıs'tan geldi. Kıbrıs, profesyonel yaşamın çok fazla olmadığı bir yer. Menajeri ile sadece idman maçı olarak iki karşılaşma üzerinden anlaşmıştık. Kofi için yönetime sunacağım rapor olumlu. Ferhat Kiraz ve Sercan'ın ise ciddi sakatlığı oldu. Ferhat, idmanlara ilk üç gün haricinde çıkamadı. Ferhat ve Sercan, ikinci kampa katılacak. Kasımpaşa maçından sonra yönetim kurumumuza, kiralık ya da gönderilecek oyuncularla ilgili rapor sunacağız'' diye konuştu.

Arslan, ''Boluspor, inşallah bu yıl istekli ve dinamik bir takımla sahada olacak. Bunu antrenmanlarda görüyoruz. Arkadaşlarımız çok istekli. Boluspor forması içinde mücadele edebilecek pozisyondalar. Hırs, istek ve arzu muhakkak bizi başarıya götürecek'' dedi.

 

 

1607 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.050086975097656