Arslan'ın İçi Buruk

7 Ekim 2011

Haftalık toplantısını yaparak Gazetecilere açıklamalarda yapan   Boluspor Teknik Direktörü Cihat  Arslan, ''Aldığımız 11 puanı tesadüf ile değil, çabamız ile aldık''...

Haftalık toplantısını yaparak Gazetecilere açıklamalarda yapan   Boluspor Teknik Direktörü Cihat  Arslan, ''Aldığımız 11 puanı tesadüf ile değil, çabamız ile aldık'' dedi.Kırmızı Beyazlı oyuncuların aldığı puanlar ve lig liderliği küçümsenemez derken alınan puanların ve liderliğin sonrasında yapılan eleştirilerin ardından Cihat Arslan' nın içinin buruk olduğu gözlendi.

 

 

 

Biz çabamız ile puan kazanmaya çalışıyoruz

 

Antrenman öncesi  basın mensuplarına yaptığı açıklamada Adanspor maçının değerlendirmesini   ve Boluspor takımı  son durumu hakkında  bilgileri veren  Arslan, inancı gereği tesadüfe inanmadığını belirterek, ''Bir şeyler tesadüf değildir. Biz çabamız ile puan kazanmaya çalışıyoruz. Aldığımız 11 puanı da çabamızla aldık. Boluspor 11 puan lider. Buradan şu çıkartılmasın biz her şeyi iyi yapıyoruz mükemmeliz değil. Çok fazla eksiğimiz var. Çok çalışmamız lazım. Tabi ki güzel yaptığımız şeyler de var'' dedi.

 

Karşıyaka bizim yerimiz de olmak isterdi

 

Arslan, ilk basın toplantısında her şeyin dört dörtlük geçeceğini söylemedim. Bu zor süreç bizim için ne kadar artıya dönerse o kadar iyidir. Puansal anlamda Karşıyakaspor bizim yerimiz de olmak isterdi. Kötü oynasak da 11 puanla birinci olsak diyebilirdi. Bizim istikrarı artırmamız ve oyun kalitesini artırmamız gerekiyor. Tabi ki birden başaramayız. Benim inancım tam. Takımıma samimi olarak inanıyorum. Bu takım çok şeyi başaracaktır. Şuandaki Türkiye'deki en iyi takımların bile eksikleri var. Ama önemli olan eksiklerimizi gidermek olduğunu söyledi.

 

Korkum çocukların çok eleştiriyle  öz güvenlerinin kaybolması

 

Hedeflerinin Süper Lig'e çıktığımız takdirde elimizde çekirdek kadro olması yönünde olduğunu ifade eden Arslan şöyle konuştu:

''Sezon başında Boluspor için genç bir takım kurulacak. Gelecek 3 sene şekillenecek denildi. Ama bunlar unutuldu. Son yapılan 3 transfer bizim hedefimiz değiştirdi. Hedefimiz Süper Lig'e çıktığımız takdirde elimizde çekirdek kadro olması yönündeydi. Korkum çocukların çok eleştiriyle çocukların öz güvenlerinin kaybolması. Bu takıma inanır ve güvenirsek bu takım başarının üstüne koyarak götürür. Devre arasında başarılı bir şekilde girersek şampiyonluğun güçlü adayı oluruz. Ayaklarımız güçlü basmalı. Her maçı kazanabiliriz ve kaybedebiliriz de. Her maçı kazanabilecek yüreğe de kapasiteye de sahibiz. Bu Göztepespor ve Kasımpaşaspor içinde geçerlidir.

1994 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.1847231388092