AŞK, PARA VE BOLUSPOR

13 Mayıs 2021

Boluspor Türk futbolu için zor bir seneyi 30 transferle başarı gibi sunarak ligde kaldı. 30 transfer ve boşa giden trilyonlar. Kimin trilyonları, Boluspor sevdalısı, dükkan, işletme, fabrika işçisi ve memurun bütün Bolu’nun. Boluspor’da uzun senedir başkanlar başka bir yarış içinde30 transfer ve boşa giden trilyonlar.

Parayı alan kimler, teknik direktörler, yardımcıları, futbolcular, menajerler, altyapıya getirilen gereksiz koordinatör ve antrenörler ile arkadaşları.Tek başarı ise şu an için Arda Köksal ve Ensar görülüyor. Bu senenin tek başarısı. Şuna hiç kimse anlam veremedi.Neden Yılmaz hoca ve ekibi çeşitli ayak oyunlarıyla uzaklaştırılmış,pasifize edilmiş, süresiz ücretsiz izine gönderilmiş veya habersiz işine son verilmiş. Ama yöneticilerin arkadaşı veya akrabaları işe başlatılmış buda ayrıca bir durum.

Boluspor uzun senedir gelen başkanla yarış içinde

1.Nasıl kötü transfer yapılır  

2.Nasıl kulüp borçlandırılır  

3.Nasıl menajerler zengin edilir  

4.Nasıl altyapıya hiçbir yatırım yapılmaz

  (Metin Kumaş zamanını saymıyorum.Onun yaptıklarına gözümle şahit oldum) Ayrıca şöyle de bir moda çıktı,‘Cebimden şu kadar verdim ödersiniz bırakırım ödemezseniz bırakmam.’Vay be   Bolusapor’a gelen trilyonlar yetmiyor cepten veriliyor.Başarı var mı yok. 

30 TRANSFER VE BOŞA GİDEN TRİLYONLAR 

Birde paralar Bolu’da kalmıyor. Bolu’nun parası dışarıya gidiyor.Boluspor'a gelen trilyonlar yetmiyor birde cepten veriyorlar sevgiye bak. Başarı varmı yok ama parayı geri alırken Boluspor'un geleceğine ipotek koyarken o sevgi bir anda başka sevgiye dönüyor. Ama artık şunu da gördük.Futboldan uzak kalacak başkan ve yöneticilere ihtiyaç var derken finansmanı sağlayacak, proje üretecek, sahayı ve transferi dürüst hocalara bırakacak.

Örnekle verebilirim;  Sivasspor’da Mecnun Otyakmaz, Rıza hoca, Beşiktaş’ta Ahmet Nur Çebi,Sergen Yalçın, Fenerbahçe’de Ali Koç, Emre Belözoğlu. Çok iyi işleyen bir sistemi olan Alanyaspor, Sergen Yalçın, Erol Bulut, Çağdat Atan ve aynı politika ile Hatayspor Ömer hoca, Konyaspor ilhan Palut, Göztepe’de Ünal Karaman… 

Başarısız olanlara bak Denizlispor, Erzurumspor, İlhan Cavcav gittikten sonra Gençlerbirliği. Boluspor’a şimdiye kadar belediye başkanları özellikle bütün her şeyi yaptılar gelen yönetimlere ama verdikleri veya buldukları ile ilgili hesap sormadılar. Gelenlerde har vurup harman savurdu.Sonrada başarısız olan başkan veya yöneticiler kendileri için küçük savunma mekanizması oluşturdu ama artık herkes perde arkasını iyi görebiliyor.

 Ama şunu da ileride göreceğiz, belki de kulüpler yasası çıktığı zaman cebinden para verenler yine verecekler mi göreceğiz hatta başkanlığı çok isteyecekler mi? 

SAĞLICAKLA BOLUSPORLA KALIN.  

   

 

 

 

3810 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.078495025634766