ASKF BASINLA BULUŞTU FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

27 Mart 2015

Bolu A.S.K.F Yönetimi, Bolu Amatör Evi’nde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Sohbet ortamında geçen kavatlı da karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Bolu A.S.K.F Yönetimi, yeni faaliyete geçen Bolu Amatör Evi’nde basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi

Kahvaltıdan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bolu Spor Kulüpleri Genel Başkanı Zekeriya Gökmen; “Burada benimle beraber mesai harcayan yönetim kurulu arkadaşlarıma huzurunuzda teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi Karaçayır’da amatör sahalar çok uzun yıllar çamur toz, toprak ve balçık için de sporun hizmetinde bulundu” şeklinde konuştu.

Gökmen sözlerine şöyle devam etti: “06.06.1986 yılında kurulan Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu kurulduğu yıldan itibaren Federasyonumuza kayıtlı 28 adet kulüple faaliyetini sürdürmektedir. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz ilimizde faaliyet gösteren kulüplerimize spor yapacakları alanlar ve alt yapılarının yapılmasını, araç,gereç ve malzeme tedarikinde bir köprü görevini üstlenmektedir.Kuruluşumuzdan bugüne görev yapan 4  başkanımıza ve yönetim kurullarına bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.Bizlerde 29.09.2012 tarihinde aldığımız bu bayrağı elimizden geldiği kadar Bolu’daki Amatör sporun hizmetinde sürdürmeye çalışıyoruz.Burada benimle beraber mesai harcayan yönetim kurulu arkadaşlarıma huzurunuzda teşekkür ediyorum.Bildiğiniz gibi Karaçayır amatör sahalar çok uzun yıllar çamur toz,toprak ve balçık için de sporun hizmetinde bulundu.2006 yılında ilk sentetik saha yapıldığında hepimiz çok mutlu olmuştuk.Ama ilerleyen yıllarda ihtiyaca cevap veremez duruma geldiğinde bizlerde ASKF yönetimi olarak bir çok çalışmalar içine girdik ve bizden önceki başkanımız Naci Parlak döneminde yapımına başlanan ve içinde 1 sosyal alan,1 idari ofis,20 soyunma giyinme odası bulunan Amatör evi ve 2014 yılında yapımına başlanan ve bitirilen 2 adet sentetik saha ve 1000 kişilik seyirci tribünleri ile Karaçayır amatör sporcular için daha sağlıklı ortamda spor yapma imkanına kavuşmuştur.Ayrıca Belediye şantiye sahasında ve Gerede ilçemizde bitme aşamasına gelen 2 adet sentetik saha da teslim alındığında daha fazla rahatlamış olacağız. 2013 yılında 3.000 TL ve 2014 yılında 7.000 TL olmak üzere toplam 18 Amatör Kulübümüze 180.000 TL nakdi yardım Spor Bakanlığımız tarafından takımlarımıza ödenmiştir. Bolu ASKF olarak sentetik sahalarımızın, yapımında ve Amatör Kulüplerimize maddi yardımda bizlerden desteğini esirgemeyen her zaman bizim yanımızda olan Sayın Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Metin Yılmaz’a, Bolu Milletvekillerimize, Amatör evi yapımında ve çevre düzenlemesinde bizlere destek olan Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’a, Bolu Valiliğimize, Bolu İl Özel İdaresine, İl Genel Meclisi Başkan ve Üyelerine, Belediye Meclis Üyelerine, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ve çalışanlarına, ayrıca soyunma odaları mobilya tefrişatı temininde bizlere yardımcı olan Bey-piliç’e bizlere bu olanakları sağlayan kurum ve kuruluşlara çalışmalarımızda yanımızda olan amatör takım başkan ve yöneticilerimize, antrenörlerimize siz değerli basın mensuplarına katkılarınızdan dolayı hepinize Yönetim Kurulum, kulüplerimiz ve sporcularımız adına yaptıklarınız hizmetlerden dolayı sevgi saygı ve şükranlarımızı sunarız.

Bundan sonra işimiz daha da zor bunlar bize yetmeyecek ve daha iyilerini yapmak için Amatör takımlarımızla beraber daha çok çalışıp Bolu’da amatör sporu en üst seviyeye taşıma gayreti içinde olacağız.”

“SENTETİK SAHALARIMIZ BİZLERE YETMİYOR”

Gökmen’in ardından konuşan Bolu Futbol İl Temsilcisi Cemalettin Metin ise şunları söyledi: “Futbol branşında faaliyet gösteren yaklaşık 17-18 kulübümüz var. Bunların 12 tanesi 1’inci amatör küme’de ediyor. Geri kalanları yaş gruplarına göre mücadele ediyorlar. 6-7 tane takımımızda yaş gruplarına göre artı olarak mücadele ediyor. Bizim amatör takım sayımız az ama sentetik sahalarımız zaman zaman bizlere yetmiyor. Şu anda hafta içi ve hafta sonu yaklaşık olarak 20 tane müsabaka oynanıyor. U15 ve U17 ligimiz bitti. U15 liginde Kızıkspor şampiyon oldu. U17 liginde Kıbrıscıkspor şampiyon oldu. Kulüp sayımız az ama faaliyet alanlarımız diğer illere göre daha fazla. Ortalama takımlarımızın yaş guruplarına göre katılım oranımız %80.”

1836 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.064858913421631