ASKF BOLU BAŞKANI BELLİ OLDU

11 Eylül 2021

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Bolu 16.olağan kongresini yapıldı. Cemalettin Metin ve Cahit Çokşirin’in yarıştığı seçimlerde ipi göğüsleyen isim Cemalettin...

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Bolu 16.olağan kongresini yapıldı. Cemalettin Metin ve Cahit Çokşirin’in yarıştığı seçimlerde ipi göğüsleyen isim Cemalettin Metin oldu.

Bolu Belediyesi Necip Fazıl Kültür Merkezi salonunda yapılan kongreye Gençlik Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara, İyi Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, CHP İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, Boluspor eski Başkanı Necip Çarıkcı ve üyeler katıldı.

İyi Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş kongrede bir konuşma yaptı. Amatör sporun Bolu’da gelişmesi gerektiğine vurgu yapan Örnekbaş; “Spora Bolu’da önem vermemiz konulardan bir tanesi. Sporun gelişmesi bize fayda yaratması adına da amatör spora önem vermemiz gerekiyor. Amatör sporların bir yere varabilmesi içinde bu tür derneklerin başarılı olması faaliyetlerini sürdürmesi destek olunması gerekiyor. Yıllardır burada başkanlık görevini sürdüren Zekeriya Gökmen’in görevi bırakacağını öğrendim. Şimdiye kadar vermiş olduğu önemli hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Biz siyasilerde amatör sporun gelişmesi daha iyi yerlere gelmesi adına destekleyen bir duruş içindeyiz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde bu konuda görüşlerimizi kamuoyu ile paylaşacağız. Aday olacak arkadaşlara şahsım ve partim adına başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan seçimlerin ardından üyelerin 64 oyunu alarak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Bolu Başkanlığına Cemalettin Metin seçildi. Cahit Çokşirin ise 22 oy aldı. 2 oy ise geçersiz oldu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Bolu Başkanı seçilen Cemalettin Metin’in yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU ASİL

Cemalettin Metin, Ayhan Ceyhan, Hasan Aksay, Mitat Ay, Ayhan Tabak, İsmail Biçer, Bülent Tanasen, Erhan Yüceeer, İbrahim Atlı

DENETLEME KURULU ASİL

Tansel Gülen, Mustafa Ay, İdris Bülent Soysal

ÜST KURUL DELEGELERİ ASİL

Zekeriya Gökmen, Cemalettin Metin, Rıza Kiniş, Ayhan Ceyhan

ONUR KURULU

Necdet Aydoğdu, Zekeriya Gökmen, Naci Parlak, İlhan Özdemir

YÖNETİM KURULU YEDEK

Naci Tolga Tülkar, Bülent Oturak, Mehmet Muratoğlu, Murat Ermiş, Selami Demirgen, Erdal Yer, Orkun Cantürk, Çetin Akçay, Fahri Çetin

DENETLEME KURULU YEDEK

Fahri Gündüz, Mehmet Dikmen, Erhan Yalçın

ÜST KURUL DELEGELERİ YEDEK

Mitat Ay, Durmuş Bahşi, Niyazi Teke, Uğur Doğan

1318 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.075051069259644