ASKF'de  Görev Değişimi

29 Eylül 2012

Bolu Amatör Spor Kulübü Federasyonu Genel Kurul'u bugün gerçekleştirilirken, eski Başkan Naci Parlak görevini yeni başkan Zekeriya Gökmen'e devretti. 1996 yılından buyana...

Bolu Amatör Spor Kulübü Federasyonu Genel Kurul'u bugün gerçekleştirilirken, eski Başkan Naci Parlak görevini yeni başkan Zekeriya Gökmen'e devretti. 1996 yılından buyana ASKF Genel başkanlığını yürüten Naci Parlak görev süresi içinde yaptığı icraatlarını anlatmasının ardından tüm arkadaşlarında helalık istemesi sonrasından  uzun bir süre alkışlanarak görevi bıraktı.

 

Bolu ASKF başkanlığını 16 yıldır yürüten Naci Parlak, bugün yapılan genel kurul ile başkanlığı Yeniçağaspor kulübü Başkanı Zekeriya Gökmen'e devretti. ASKF Genel Kurulu bugün saat 11.00'de Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde yeterli çoğunluğun sağlanması ile başladı.

 

 Parlak Biz Bu İşin Her türlü Zahmetini Çektik

Yapılan Genel kurulda divanın oy çokluğuyla belirlenmesinin ardından ASKF Başkanı Naci Parlak ve yönetimi geçtiğimiz dönemle ilgili çalışmalarını genel kurula sundular. ASKF'nin gelir giderleriyle ilgili açıklamaların yapılmasında ise genel kurulda tansiyon yükseldi. Yapılan konuşmalara cevap veren Naci Parlak buradan değil gelir bizim yerimiz beli tesisimiz var orada bütün defterler var neyi inceleyecekmişsiniz inceleyin bu işler böyle konuşmakla olmaz birkaç yıllık yöneticilik yapmayla da olmuyor. Biz bu işin çamurunu soğunu  yedik onun için öyle boş boş da herkese Bu ASKF yi bırakmayız diyerek sert tepki gösterdi.  Karşılıklı atışmaların ardından olay tatlıya bağlanırken kongreye devam edildi.

 

Yeni başkan Zekeriya Gökmen Yabancı Degilim

ASKF Eski Başkanı Naci Parlak yaptığı konuşmasında, 16 yıldır görevinin başında olduğunu belirterek, yeni gelecek başkan ve yönetiminin de her zaman yanında olacaklarını söyledi. Yapılan seçimle birlikte tek aday olarak seçime giren Yeniçağaspor Kulübü Başkanı Zekeriya Gökmen, yaptığı konuşmasında Eski Başkan Naci Parlak'a teşekkür etti.Yeni Başkan Zekeriya Gökmen bu işe acemi değilim sporun her kategorisinde hem sporcu hem de antrenör olarak görev yaptım Naci Parlak başkanımla birlik de yılardır bu yönetimin içinde görevler aldım iyi bir birikimle göreve geliyorum en iyi şekilde hizmet edeceğim dedi.

Plaketler verildi

ASKF Genel Kurulu'na İl Milletvekillerimiz Fehmi Küpçü, Ali Ercoşkun ve Tanju Özcan'ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İl genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat, Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın ve amatör spor kulüpleri temsilcileri katılırken, hazırlanan plaketler de sahiplerine verildi.

 

Destek sözü verdiler

Yapılan genel kurulun ardından İl Milletvekilleri plaketlerini Eski Başkan Naci Parlak'tan alırken, yaptıkları konuşmalarda, Yeni Başkan ve yönetimine her zaman destek olacaklarını belirterek, emirlerinde olduklarını söylediler.

 

 

İŞTE YENİ ASKF YÖNETİMİ 

Yönetim kurulu Asil

Zekeriya Gökmen (Genel Başlan)
Cahit Çokşirin Genel Sekreter)
Cemalettin metin
Bahri Duman
Rıza Kiniş
Ayhan Ceyhan
İbrahim Yaşmum
Erhan Beykoz
Uğur doğan

Yönetim Kurulu Yedek

Mehmet Muratoğlu
Mustafa Ayerlikaya
Birol gürel
Tayfun Uğurluoğlu
Selami demirgen
Zikrullah Topaç
Mesut Baytekin
Bülent Tanesn
Erhan Güçbilmez

 

 

2063 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.069221973419189