Atacan'a Sahip Çıktılar

29 Mart 2014

Boluspor şok bir yenilgi alırken maç sonu yapılan demeçlerde Boluspor kalecisi Atacan Öztürk’e destek verdiler. Birbirinden ilginç açıklamalarda Emre Kılınç...

Boluspor şok bir yenilgi alırken maç sonu yapılan demeçlerde Boluspor kalecisi Atacan Öztürk’e destek verdiler. Birbirinden ilginç açıklamalarda Emre Kılınç “Atacan Abiden herkesin özür dilemesi gerekli” ifadesini kullandı.

Engin Korukır “Mağlubiyetin tek sorunlusu benim”

Çok önemli bir maçı lehimize çeviremedik. İyide başladık ama futbolda bazen hepimizin yaptığı hataların sonucuna da katlanmak zorundayız. Bu mağlubiyetin futbolcularla alakası yoktur. Eğer burada bir hata varsa bir kişiye iki kişiye yüklemeden bunun sorumlusu direk benim, çünkü bu çocukları hazırlayan benim. Antrenmanlara gerekli talimatları da veren benim. Bir futbolcuya bireysel olarak bir maçı yıkmaya kalkarsak o zamanda çok adaletsiz davranmış oluruz. Kabahatli varsa benim. Bugün beklemediğimiz şok goller yedik. Hiç beklemediğimiz bir maçtı dediğim gibi kabahatli ve sorumlu biri varsa oda benim.

Alican Karadağ “ Bu yenilgiyi bir kişiye bağlamayın”

Söylenecek çok fazla bir şey yok. Biz iyi mücadele ettik. Yine bireysel hatalardan gol yedik. Ama şunu söylemek istiyorum sadece bir kişiye bağlamamak lazım. Buraya kadar biz getirdik bundan sonrada biz devam edeceğiz. Biz taşın altına elimizi koyduk bundan sonra alınabilecek her türlü kötü sonucunda  iyi sonuçta da bunun sorumlusu sadece biziz.  Bu olaya sadece bir kişiye maal edemez kimse taraftarımıza çok teşekküre diyoruz yine bize destek verdiler. Son dakikalarda Atacan abiye bir şeyler söylediler . Futbolcu bilerek gol yemez ve bilerek hata yapmaz. Asla öyle bir şey olmaz çünkü bizde burada ekmek parası için mücadele ediyoruz. Bu takım küme düşmeyecek , kalan haftaların hepsinde iyi mücadele olacak hepsinde galibiyet olacak ve bunu herkes görecek bu takım küme düşmeyecek.

Emre Kılınç “Atacan abi sorumlusu değil herkesin özür dilemesi lazım bence”

Ben oyun hakkında bir şey söylemek istemiyorum. Sadece Atacan abi için konuşacağım. Tek başına Atacan abi hiçbirşey yapmadı. Orda bizde vardık ve bu oyunu sonuçta 11 kişi oynadı. Teknik heyet var yöneticiler var hep beraber biz getirdik bu durumu. Biz taşın altına elimizim koyuyoruz. Yenil sekte bizim yenilgimiz galip gelsek de  bizim galibiyetimiz. Taraftara teşekkür ediyorum maçın sonuna kadar destek verdiler ama Atacan abiye yapılanlar çok yanlıştı. Bu odadaki bu stadyumdaki bir kişi bile Atacan abiyi tanısa inanıyorum ki ondan helallik isterdi.  Atacan abi sorumlusu değil herkesin özür dilemesi lazım bence.

2532 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10559892654419