Aydoğanlı 'Kişileri Nasıl Bilirsiniz'

17 Mayıs 2011

Boluspor kulübü as başkanı Recep Aydoğanlı eski kulüp başkanlarında Yılmaz Becikoğlu'nun yapmış olduğu açıklamalar sonrası sessiz kalmayarak cevap verdi. Aydoağanlı...

Boluspor kulübü as başkanı Recep Aydoğanlı eski kulüp başkanlarında Yılmaz Becikoğlu'nun yapmış olduğu açıklamalar sonrası sessiz kalmayarak cevap verdi. Aydoağanlı yaptığı açıklamada kulüp ziyaretlerinin yeni bir gelişme olmadığını ve Necip Çarıkçı döneminden bu yana uygulanan bir prosedür olduğunu vurguladı. Aydoğanlı'nın yapmış olduğu açıklamada en ilginç bir konu ise 31 Mayıs akşamı yapılacak olan açıklama oldu.


Aydoğanlı Tarafından yapılan açıklama şu şekilde.

 

    Sevgili Dostlarım,

    Bolusporumuzun büyük taraftarları geçirdiğimiz kötü bir sezondan sonra sizleri hala bu kısır çekişmelerle meşgul ettiğim için özür diliyorum.

Ama gün geçmiyor ki haksız bir ithamla karşılaşmayalım adeta öküz altında     buzağı arıyorlar. Bugüne kadar ilkelerim gereği şahsen tanımadığım kişiler hakkında olumlu veya olumsuz yorum yapmadım yapmamda. Lakin bizim için geçmiş dönemlerde yöneticilik yapmış, Başkanlık mertebesine ulaşmış (her zaman söylüyorum benim için Boluspor Başkanlığı çok kutsal bir mevkii) sayın Yılmaz Becikoğlu abimiz imalı açıklamalarda bulunmuş. Hiç istemesem de böyle polemiğe girmeyi cevap vermek zorunda kaldık.   

      
    Sayın Başkanım Bizim hiç kimseyle kapalı kapılar ardında gizli saklı işimiz olmaz. O işleri de hiç sevmem. Evet o imada bulunduğunuz kulübümüzü ve Kartalspor kampını ziyaret eden kişiler diye hitap ettiğiniz insanlar biziz. Birisi Başkan yardımcısı, birimiz asbaşkan yani sokaktaki kişeler değil. Kulübün yetkilileri. Bakınız sayın Başkan biz bu misafir takımı ziyaret etme geleneğini eski Başkanımız Necip Çarıkçı döneminden beri uygularız, aynı karşılamaları ve itibarı da hemen hemen bütün kulüplerden gördük. Kaldı ki Kartalspor Başkanı,yönetimi,Belediye Başkanı da çok yakın dostlarım. İnsansak mekanınıza gelen dostlarımızı da ziyaret etmek en doğal vazifemiz sanırım. Keşke bu talihsizlik açıklamaları yapmadan önce, Kartal da kartal maçlarında nasıl karşılandığımızı, hiçbir kulübe yapılmayan uygulamalar yüzünden bugün bize yaşatmaya çalıştığınız sıkıntıların çok daha fazlasını onların yaşadığını öğrenir,belki de bu kulüp de eskiden Başkanlık yapmış bir insan olarak teşekkür eder, sonrada özür dilersiniz.
Diğer konu kulübe gelip ne aradığımızı sormuşsunuz. Bakınız ben görevim gereği tüm maçlardan önce kampa katılıp,teknik heyetim ve takım kaptanımızla istişare ederiz. O akşamda Başkanımız ve hocamızın bulunduğu ortamda kaptanımızla görüştük.(Kaptanımızı da herkes bilir kimse onu zan altına alamaz) Hatta bu maçtan önceki haftalarda haftada telefonla zaman zaman  görüşmelerimiz olurdu. Yalnızca bir tek bu maçtan önce yine Kartal da oynamış Erdem'le görüştüm, onun nedenini de 31 mayıs akşamı televizyonlarınızı açarsanız görürsünüz.
Zaten takdir edersiniz ki imada bulunduğunuz bu işler ortalıklarda olmaz. Bizim için maç sahada oynanır sahada kazanılır. Şayet maça gelmiş olsaydınız belki de bunların hiçbirini konuşmayacaktık. Sözümü atalarımızın güzel bir cümlesiyle bitirmek istiyorum, kişileri nasıl bilirsiniz... kalın sağlıcakla.

 

Recep Aydoğanlı

Boluspor Kulübü As Başkanı                   

 

2322 kez okundu.

4 yorum yapılmış
  • aylacelik
    17 Mayıs 2011 • 13:13
    bravo recep bey açıklamaların net ve sizin gibi bir beyefendiye yakışır delikanlıca harbi bir cevaptır bu açıklamalar fakat recep bey sizin bilmediğiniz gerçekten bir futbol kulübünde çalışacak çaycı Ali yi ne maksatla işe almışlar cevap bekliyoruz
  • Özgür Doğanay
    17 Mayıs 2011 • 13:45
    heryerden recep aydoğanlı çıkıyor bu klupte sizden başkası yokmu sayın recep bey.Ferhatın kartal maçında yediği golü iyice herkez incelesin yenececek bir golmü birde bunu tartışın seyrettikten sonra.Boluspordan nemalananlarda defolsun gitsin artıkyettiniz
  • aylacelik
    17 Mayıs 2011 • 14:50
    REP BEY aldığım bir son dakika istihbaratına göre fabianonun sezon başı evi ilk tutulduğu zaman çaycı ali kasa kasa evine içki taşımış bu bir gerçektir ayrıca büyük hayallerle transfer edilen bazı futbolcu evlerine ALİNİN içki taşıdığı tesbit edilmişti
  • veli ermiş
    17 Mayıs 2011 • 18:07
    iyi güzelde boluspor klübü başkanı recep aydoganlımı oldu ? başlığı boluspor klübü başkanı recep aydoğanlı diye atmışsınız.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.073277950286865