Aydoğanlı'dan Sert Yanıt

7 Mart 2012

Boluspor kulübü eski yöneticilerinden Recep Aydoğanlı kişisel facebook paylaşım sitesinde hakkında ithamlarda bulunan Bolusporlu yönetici Ervani Alemdar'a sert bir açıklama...

Boluspor kulübü eski yöneticilerinden Recep Aydoğanlı kişisel facebook paylaşım sitesinde hakkında ithamlarda bulunan Bolusporlu yönetici Ervani Alemdar'a sert bir açıklama yaparak bir çok soruya da cevap aradı.

Recep Aydoğanlı'nın yazısını sizler ile paylaşıyoruz.


BİLGİLENDİRME



      Çok değerli Bolusporlu dostlarım,

      Yine geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu senede takımımızın aldığı kötü sonuçlardan sonra bazı kesimler tarafından adımız sıkça zikredilmeye başladı. Hemde bu sefer yönetimin içinden ve transfer komitesinde görevli arkadaşımız sayın Ervani Alemdar tarafından, inanın hangi maksatla yaptığını algılamakta zorlanıyorum.

Zira bu yıl yapılan Vedat Budak ve Orhan Ak dışında hiçbir transferle ilgim olmadığı gibi bende sizler gibi değerli basınımızdan öğrendim. Vedat transferinde geleceği olan bir oyuncu gördüğümüz için devre arasında protokol yapmıştık (o zaman peşinde Rize,Kartal,Adana gibi kulüpler vardı) şu an yine yönetimde ve transfer komitemizde olan Dursun Kayman da bilir. Alıp almamakta yeni yönetimin kararıydı.

      Orhan Ak konusuna gelince transfer komitemiz ve hocamızın isteği üzerine devreye girdik. Zaten onun kariyerini ve kalitesini sanırım hiçbir futbolsever tartışmaz belki sezon başı iyi bir hazırlık kampı geçiremediği ve sakatlıklarından dolayı yeterince faydalanamadık.

     Sayın Ervani bey ! Sizin dediğiniz gibi olsaydı , yani Necip başkan bizim isteğimize göre hareket etse sezon başı Yaser Yıldızı, Burak Akdiş'i devre arasında Erman Ergin'i gönderirmiydi? Bak ne güzel referanslar vermişsiniz hocalar konusunda onlara sormadınız mı bu konuları. Haa birde liste yapmışsınız alınmasını istediğiniz oyuncularla ilgili. Size soruyorum ? Gençlerbirliği'nden Soner'i Mahmut'u nasıl alacaktınız. Biz geçen yıl Ferhat Kiraz'la birlikte Soner'i istediğimizde "hadi işinize bakın" demişlerdi. Bu yıl A milli takıma yükseldiğinde mi alacaktınız? Örneğin Murat Akın'a gelince Kasımpaşa kulübünü nasıl ikna edecektiniz? Etseniz bile Uğur hoca gelmeden mümkün mü? Bizde geçen yıl çok uğraştık ama para gücüde yetmedi hocasını tercih etti. İyi ki listenize Arda'yı ,Stoch'u falan yazmamışsınız..

      Bakın size arkadaş tavsiyesi insanlara hayal tacirliği yapmayın, altında kalırsınız. Anlamakta zorlandığım bir noktada şehrimizin iki değerli iş adamımız çok sevdiğim Kamil Erbayram ve Hamdi Tanrıkulu'nu kullanmaya çalışmışsınız neden? Onların başkanlığına karşı çıkan mı oldu? Geçen yıl bizzat Necip başkan kulübe başkan olmalarını istemedi mi? Defalarca ısrarcı olmadı mı? Bu insanlar birbirleriyle yıllarca omuz omuza çalışmadı mı? Aralarında sanki bir sorun varmış gibi nifak sokmaya çalışmak bu kulübe zarar vermez mi? İnanın hangisi Başkan olmak isterse istesin en fazla desteği Neçip Çarıkcı verir.

     Aslında şöyle bir düşünecek olursak bu yaptıklarınıza şaşırmamak gerek. Çünkü daha önceki Necip Başkan yönetimi görevi bıraktığında benimde bırakmam gerektiğini söylediğimde kesinlikle benim devam etmem gerektiğini söyleyen siz değilmiydiniz? Eski başkanlarımızdan sayın Yılmaz Becikoğlu gelirse ( terbiyem müsaade etmiyor sadece bir tanesini söyleyim) bu kulübe emeklerinize yazık olur diyen yine siz değilmisiniz?
Arkasından üç gün geçmeden hangi yüzle sayın Yılmaz Becikoğlu Başkanımızın listesine girdiniz..

    Adama sormazlar mı bu söylediklerinizde samimiyseniz düne kadar nerelerdeydiniz diye... 



1983 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.060831069946289