Aydoğanlı'dan Eriş'e Moral

14 Mart 2011

Boluspor teknik direktörü Levent Eriş zorlu Denizlispor karşılaşması öncesi as başkan Recep Aydoğanlı ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.   Denizlispor...

Boluspor teknik direktörü Levent Eriş zorlu Denizlispor karşılaşması öncesi as başkan Recep Aydoğanlı ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

 

Denizlispor karşısında mutlak kazanmak isteyen Levent Eriş karşılaşma öncesi bir hayli gergin görünürken As başkan Recep Aydoğanlı ile yaptığı konuşmaların ardından Aydoğanlı ' Hocam siz hiç merak etmeyin bugün buradan üç puanı alıp yolumuza devam ederiz' mesajının ardından Levent hocanın yüzündeki gerginlik sona ererken zorlu 90 dakika sonunda da karşılaşmayı kazanan taraf Eriş'in örgencileri oldu.

 

 

Cemil Defansın Bel Kemiği

 

Denizli deplasmanında Boluspor adeta belkemiği olan Cemil Vatansever Denizlispor ataklarında adeta set oluşturdu. Karşılaşmanın  ilk başlarında maça  hızlı başlayan ev sahibi atakların da yerinde müdahaleler yaparak Yeşil siyahlı ekibin forvetine geçit vermedi. Cemil zaman zamanda topu oyuna kontrollü  sokarak arkadaşlarını hızlı atağa çıkmasını sağlarken kazanılan kornerlerde ise görevini layıkıyla yaparak takımının galibiyetinde büyük rol oynadı.

 

Masör Yılmaz İle Deplasman Galibiyetleri  

 

Boluspor masörü Yılmaz Renksizkaya'nın cezasının bitmesinin ardından kırmızı beyazlı oyuncuların saha içindeki sakatlıkları ile de ilgilenen Yılmaz Renksizkaya  iki deplasman karşılaşmasında Boluspor şans getirdi. Kırmızı beyazlı oyuncuların her türlü sakatlık sorunları ile uğraşarak sahalara çabuk dönmelerini sağlayan Yılmaz Renksizkaya Denizli karşılaşmasında devam edilen galibiyet serisinde ekibimize cezasının bitmesinin ardından şans getirdi diye biliriz.

 

Sakatlıklarda Topu Dışarıya Atmadılar   

 

Denizlispor Boluspor karşılaşmasında futbol sahalarında görülmeyenler göründü. Kırmızı beyazlı oyuncularımızın sakatlık geçirdikleri anlarda ev sahibi takım Denizlispor'lu oyuncular topu dışarıya atmayarak centilmenlik dışı hareketler yaptılar. Kırmızı beyazlı oyuncularımızın rakip oyuncuların sakatlandıkları anlarda topu dışarıya atarak tedavilerinin yapılmalarına imkan sağlarlarken aynı iyi niyet Denizlispor'lu futbolcular göstermeyerek karşılaşmaya leke sürerlerken Boluspor teknik direktör Levent Eriş ise bu hareketler sonrası adeta kendinden geçerek tepkisinin gösterdi.

 

Kalp Krizi Geçirecekti  

 

Teknik direktör Levent Eriş son dakikalarda atılan gol sonrası adeta kendinden geçti. Karşılaşma boyunca bir dakika bile oturmayıp oyuncularına direktifler veren Eriş Ferhat Kiraz'ın gol sonrası sevinç gösterileri görülmeye değerken atılan gol sonrası sezon başından beri hedeflediği liderliği eline alan Levent Eriş heyecanlanınca birden yanındakileri korkuttu. Hemen tecrübeli hocaya yardımcıları su getirip sakin olması söylenince rahatlayan Levent Eriş daha sonra oyuncuları ile birlik de galibiyeti kutladı.

 

   

Akdenizli Yarenler'de Denizli'de  

 

Hafta içi yaptıkları açıklamayla Antalya'dan maça geleceklerini söyleyen Akdenizli Yarenler Denizli'ye gelerek Boluspor'a destek verdiler.  Bolu  dan giden taraftarlarla 90 dakika Boluspor desteklerlerken karşılaşma içinde bir gurup da Bodrum'dan geldi. Yaşamlarını Muğla'nın Bodrum ilcesin de sürdüren hemşerilerimiz Kırmızı Beyazlı ekibimizi yalnız bırakmadılar

 

Rambo Gollü Attı Hocasına Koştu    

 

Boluspor'un Rambo'su Ramazan Sal Denizlispor karşılaşmasında kafa ile ilk gollü atarak takımımızı öne geçirmişti. Serbest atış da ceza sahasına yapılan ortaya ince bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderen Ramazan Sal gol sonrası hocasına koşarak sevincini kenarı da yaşayan Rambo 90 dakika içersinde de sahanın her yerinde mücadele ederek takımına katkı yaparken galibiyetin mimarlarından olan oyuncularımızdan oldu.

 

 

 

3331 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.089133977890015