Azerbaycanlı Vüsal İskenderli’den özel açıklamalar

8 Ocak 2024

  (ÖZEL HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Boluspor’un devre arası transferlerinden Vüsal İskenderli, özel açıklamalarda bulundu. Geçtimiğiz yıllarda Keçiörengücü takımında forma giyen...

(ÖZEL HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Boluspor’un devre arası transferlerinden Vüsal İskenderli, özel açıklamalarda bulundu. Geçtimiğiz yıllarda Keçiörengücü takımında forma giyen Vüsal İskenderli, transferine dair bilgiler verdi. Kırmızı beyazlıların önemli transferlerinden Azerbaycan doğumlu oyuncu takıma çok çabuk adapte oldu.

“Sözümü tuttum, Boluspor’a imza attım”

Bolusporlu yöneticilerin 2 ay önce kendisiyle görüştüğünü belirten Vüsal; “Öncelikle başkanımıza, hocamıza ve tüm ekibe çok teşekkür ediyorum bana güvendikleri için. Türkiye serüvenimi yaşamam için bana yardım ettikleri için. Zorlu süreçti aslında. Ben Arnavutluk’ta oynuyordum. Orada kulübe de teklifler bizzat. Benim sözüm Boluspor’aydı. Yaklaşık olarak 2 ay önce bir görüşmemiz olmuştu. Tirana gelmişlerdi, maç öncesi bir konuşma olmuştu. O zaman ‘Ben sözümün arkasındayım. İnşallah Boluspor’a geleceğim. Elimden gelenin en iyisini yapamaya çalışacağım” demiştim” dedi.

“Türkiye’nin yanı sıra yurt dışından da teklifler vardı”

Kendisine bir çok takımdan teklifler geldiğini de belirten Vüsal; “Türkiye’nin yanı sıra yurt dışından da teklifler vardı. Gitmediğim için kulüp isimlerini konuşmam doğru olmaz. Türkiye’de oynadığım Keçiörengücü’ndeki teklifte böyleydi. Beni o dönem oraya çok istemişlerdi. Yine öyle bir temas olmuştu ama ben demiştim ki, “Boluspor’a sözüm var” konu böyle kapandı” şeklinde konuştu.  

“İlk senemden daha iyi olacağımın sözünü verdim”

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak ile ilgili de çok iyi bir diyaloğu olduğunu belirten Vüsal; “Öncelikle ilk devre ben burada yoktum. Ama bir çok maçı izleme fırsatı buldum. İlk devreyi tam bilmiyorum ama şimdiki durumda çok iyi antrenmanlar yapıyoruz. Bunu laf olsun diye demiyorum. Hakikaten antrenmanlarda arzu, istek, hırs var. Herkes çok istiyor. Ben gelmeden çok duymuştum hocamız hakkında. Hakikaten söylendiğinden çok daha fazlası var. Sistemsel olarak, taktiksel olarak oyuncuya yakınlaşması herkesle babacan olması çok müthiş. Kendisiyle bir konuşmam oldu. Bende elimden gelenin daha fazlasını inşallah ilk senemden daha iyi olacağımın sözünü verdim. Bunlar nasip, kısmet işleri nasıl olur göreceğiz ama ellimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” şeklinde konuştu.

“Hedeflerimiz var her maç galibiyet alıp, üst sıralara gitmek”

Boluspor’a transfer olduktan sonra çok güzel mesajlar aldığını kaydeden Vüsal İskenderli sözlerini şöyle tamamladı; “Taraftarlarımıza buradan çok teşekkürlerimi iletiyorum. Camiamıza inşallah hayırlı bir transfer olurum. Hedeflerimiz var her maç galibiyet alıp, üst sıralara gitmek. Ben inanıyorum, onlarda bize inansınlar. Desteklerini hissediyorum. Buraya transfer olduktan sonra çok fazla mesaj aldım. Herkesi stadımıza bekliyoruz.”

777 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.3058168888092