Bal Ligine Geri Döndüler

20 Nisan 2017

Bal ligi takımı müthiş bir maçın ardından belli oldu. Gecen sezon Bal Ligin den düşen Yeniçağaspor penaltılarla geldiği lige geri döndü. Geredespor ile Yeniçağaspor Bolu Atatürk Stadyumu’nda baraj maçı oynadı. Normal süresi ve uzatma dakikaları 1–1 biten maç penaltılarla 4–2 oldu ve Yeniçağaspor BAL ligine yükseldi.

Bolu finalinde en büyük belli oldu. Bu sezon Bal liginde mücadele eden ve maç performansı ve tecrübesi ile final maçının favorisi olarak gösterilen Geredespor büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.Yeniçağaspor favori gösterilmediği karşılaşmada hırslı istekli ve genç kadrosuyla eksik olmasına rağmen geriden gelerek maçı penaltılara getirdi.

Karşılaşmaya Geredespor hızlı başladı 6 ıncı dakikada  Muhammed Ali iyi bir kafa vuruşu ile Geredespor’u öne geçirdi: 1-0. Geriye düşen Yeniçağaspor bu gole dakika 19 da cevap verdi.Sol taraftan aldığı topta Erhan Yalçın tecrübesini göstererek rakip ceza alana kadar topla girdiği pozisyonda Eşrefe alda at dercesine verdiği pasta Yeniçağaspor maçta beraberliği sağladı. İlk yarı beraberlikle sonuçlandı 1-1

Karşılaşmada ikinci yarı öne geçmek isteyen Geredespor bulduğu pozisyonlardan sonuç bulamadı. Yeniçağaspor maçı uzatmaya getirirken uzatma dakikalarında rakibi karşısında 10 kişi kalan Siyah Beyazlılar penaltılara kadar oyunu eksik getirdi.

Her iki takımda Bal Liginde mücadele etmenin hırsını sahaya yansıtsa da eşitlik bozulmadı Şampiyonu Penaltılar belirledi.

Sakatlara Mustafa Tunçay Eli Değdi

Hafta için bu zorlu karşılaşma için sakatlıklarından dolayı oynayıp oynamayacakları belli olmayan tecrübeli oyuncu Erhan Yalçın ve Eşref  zorlu karşılaşma için Boluspor alt yapısında görev yapan tecrübeli Masör Mustafa Tunçay’a bir hafta boyunca  tedavi olarak maça hazırlandılar. Masör Mustafa Tunçay ın özel programı sonrası sahaya çıkan iki oyuncu Şampiyonluğunda mimarı olarak attıkları beraberlik golü ile takımlarını Bal Ligine taşıdılar.

PENALTILAR
Geredespor’dan Samed topu dışarı attı.
Yeniçağaspor’dan Yetiş topu ağlara gönderdi: 2–1.
Geredespor’dan Muhammed Ali eşitlik golünü attı: 2–2
Yeniçağaspor’dan Murat Cambazlar direğe nişanladı eşitlik bozulmadı.
Geredespor’dan Oğuzhan kaçırdı.
Yeniçağaspor’dan Mustafa golü attı: 3–2.
Geredespor’dan Murat Turan kaçırdı.
Yeniçağaspor’dan Muhammed golü attı ve 4–2 Yeniçağaspor BAL liginde.
 

3660 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.083218812942505