BALDE, TEKNİK DİREKTÖR KARAFIRTINALAR VE YENİ TRANSFER DİNO İLE RÖPOTAJ YAPTI

4 Ocak 2023

Sabah antrenmanında İbrahime Balde, Teknik Direktör Saat Karafırtınalar ve yeni transfer Dino Ndlovu ile yaptığı röportaj kameralara böyle yansıdı

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş  - Fahri Gündüz

Boluspor’a geldiği günden beri liderlik pozisyonunda takım içinde iyi bir hava yakalanmasını sağlayan Senegalli oyuncu İbrahim Balde sabah çalışması sonrası mikrofonunuzu alarak önce takıma yeni katılan golcü oyuncu Dino Ndlovu ile daha sonra Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile röportaj yaptı. Yeni transfer Dino Ndlovu’nun uyum sorunu yaşaması için liderlik vasfını devreye soka. İbrahime Balde başarı için elinden geleni yapıyor. Mikrofonunuzu alarak güzel bir röportaj gerçekleştirdi.

“İNŞALLAH İYİ ŞEYLER BAŞARIRIZ”

Dino Ndlovu yaptığı açıklamada, “Öncelikle minnettarım.  Ligi takip etmeye çalıştım başlarından beri. Daha önce Kocaelispor’da oynamıştım. Herkesin desteğiyle, hocamızın desteğiyle ben de istediğim seviyelere gelip, Süper Lig’te oynamaya çalışacağız. İnşallah iyi şeyler başarırız” dedi.

“BU EKİBE SAHİP OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM”

İbrahime Balde ise röportajında, “Bu ekibe sahip olduğum için mutluyum. Transferden dolayı da çok mutluyum. Herkesin beraber bir şeyler yapma zamanı geldi diye düşünüyorum. Çalışanlarımızla, teknik kadroyla, hepimiz beraber bir şeyler yapacağımıza inanıyorum. İnşallah güzel bir şeyler başaracağız hep beraber. Benim inandığım gibi herkesin inanmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

“TARAFTARLAR DA BUNDAN ÇOK MEMNUN KALACAK”

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ise şanslı olduğunu ifade ederek, “Ben kendimi çok şanslı hissediyorum. Böyle iki tane özel forvetle, böyle güzel oyuncularla çalıştığım için. Bence Boluspor’da taraftarlar da bundan çok memnun kalacak.  İnşallah skorumuzu arttıracaklar. İkisine de çok güveniyorum.  Sadece onlara değil bütün takıma çok güveniyoruz.  Sıkı çalışıyorlar, burada bir aile ortamı oluştu. Bunu da burada gösteriyoruz herkese. İnşallah güzel sona hep birlikte ulaşırız” diye konuştu.

 

1427 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.057703971862793